Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
98letá Lily Ebertová, která přežila Osvětim, předává vzpomínky mladší generaci: Prostřednictvím TikToku
98letá Lily Ebertová, která přežila Osvětim, předává vzpomínky mladší generaci: Prostřednictvím TikToku Lily Ebertová přežila Osvětim. Na rozdíl od své maminky, bratra a sestry. Když se v roce 1945 dostala na svobodu, slíbila si, že bude vyprávět lidem, co se v Osvětimi stalo, a tím změní svět k lepšímu. Svého slibu se drží i v současnosti, kdy má již 98 let. Svůj příběh předává dál milionům lidí na TikToku.
Článek
Dcera Lely Ceterové a Karlose Vémoly roste jako z vody. Na koho vám přijde 15měsíční Lili podobná?
Dcera Lely Ceterové a Karlose Vémoly roste jako z vody. Na koho vám přijde 15měsíční Lili podobná? Před více než jedním rokem se zápasník MMA Karlos Vémola a jeho partnerka Lela Ceterová stali hrdými rodiči dcerky Lili. I když se jejich holčička narodila předčasně, dělá v současnosti svým rodičům velkou radost. Lela Ceterová a Karlos Vémola zveřejňují fotky své roztomilé dcerky pravidelně na Instagramu. Komu ze svých rodičů se Lili podobá víc?
Článek
Lela Ceterová to schytala na Instagramu. Svou dceru oblékáte jako hastroš, napsaly jí maminky
Lela Ceterová to schytala na Instagramu. Svou dceru oblékáte jako hastroš, napsaly jí maminky Snoubenka Karlose Vémoly, playmate Lela Ceterová je na sociálních sítích snad každý den terčem kritických komentářů. Tentokrát to od instagramových maminek schytala za to, jak obléká svou dvouletou dceru Lili. Maminky Lele Ceterové vyčetly, že svou holčičku obléká jako hastroš, zatímco ona je vždy dokonale vystylovaná.
Článek
Lela Ceterová a Karlos Vémola mají druhé miminko. Narodil se jim syn Rocky
Lela Ceterová a Karlos Vémola mají druhé miminko. Narodil se jim syn Rocky Lela Ceterová a její snoubenec Karlos Vémola se dočkali druhého potomka. Ve středu 1. prosince slovenská playmate porodila v pražské porodnici Podolí synka Rockyho. Příchod chlapečka se však neobešel bez komplikací. Lela Ceterová totiž pár dnů před porodem dostala covid.
Článek
Nouzový stav v Česku potrvá do 23. prosince. Na jeho prodloužení se shodla Poslanecká sněmovna
Nouzový stav v Česku potrvá do 23. prosince. Na jeho prodloužení se shodla Poslanecká sněmovna Poslanecká sněmovna ve středu 9. prosince večer rozhodla o prodloužení nouzového stavu do 23. prosince. Poslanci původně jednali o prodloužení výjimečného stavu až do 11. ledna. Tento návrh, který vznesla česká vláda, však neprošel.
Článek
Eliška, dítě, které se narodilo po mozkové smrti své maminky, oslavilo 1. narozeniny. Jak se jí vede?
Eliška, dítě, které se narodilo po mozkové smrti své maminky, oslavilo 1. narozeniny. Jak se jí vede? Před rokem teprve 27letá Eva z Třebíče utrpěla vážnou mozkovou příhodu. I když lékaři jednali rychle a snažili se mladou ženu zachránit, bohužel se jim to nepodařilo. Když vyšlo najevo, že je ve 4. měsíci těhotenství, její rodina spolu s lékaři ji dlouhých 117 dní udržovali na přístrojích, aby zachránili alespoň její dítě.
Článek
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky Slovenská playmate Lela Ceterová se na Instagramu pochlubila další estetickou úpravou svého zevnějšku. Snoubenka českého MMA zápasníka Karlose Vémoly, s nímž má dceru Lili, nepatří k zastánkyním přirozeného vzhledu. Svými úpravami se však netají. Co si na svém těle nechala vylepšit tentokrát?
Článek
Koronavirus jako možný spouštěč autoimunitních onemocnění: Některým lidem se dle vědců po prodělání koronaviru vytvoří protilátky proti vlastnímu tělu
Koronavirus jako možný spouštěč autoimunitních onemocnění: Některým lidem se dle vědců po prodělání koronaviru vytvoří protilátky proti vlastnímu tělu U některých lidí, kteří prodělali covid-19, nalezli vědci z Emory University v americké Atlantě nikoliv protilátky proti koronaviru, ale proti vlastnímu tělu. O této skutečnosti informoval list NY Times, výsledky studie zatím nebyly publikovány ve vědeckém časopisu.
Článek
Kdo z partnerů by měl kupovat a platit kondomy? Nejde pouze o mužskou záležitost
Kdo z partnerů by měl kupovat a platit kondomy? Nejde pouze o mužskou záležitost Pokud žena nepoužívá hormonální antikoncepci, pár se může před nechtěným početím chránit třeba kondomy. Kdo by je ale měl v partnerském vztahu kupovat a platit? Pouze muž nebo i žena? Tuto otázku si nedávno na sociální síti Reddit položil jeden z uživatelů. Na jeho hlavu se ale snesla velká vlna kritiky. Jak se na tuto problematiku díváte vy?
Článek
Odkud se vzal adventní věnec a jaký je jeho pravý význam?
Odkud se vzal adventní věnec a jaký je jeho pravý význam? A po roce to tu máme zase. Blíží se advent, který nám bude odpočítávat posledních pár týdnů do Štědrého dne. S adventem se pak pojí mnoho vánočních tradic, z nichž jednou z nich je zapalování svíček na adventním věnci. Odkud se však tato tradice vzala a proč vlastně svíčky zapalujeme?
Článek
Okrasné zelí a ozdobná kapusta jako stylová součást podzimních truhlíků: Vysaďte si je letos na podzim i vy
Okrasné zelí a ozdobná kapusta jako stylová součást podzimních truhlíků: Vysaďte si je letos na podzim i vy Zelí a kapusta už dávno nejsou jenom na jídlo. V zahradnictví seženete speciálně vyšlechtěné druhy, které se zvlášť na podzim budou vyjímat na vašem okenním parapetu. Okrasnému zelí a ozdobné kapustě to totiž náramně sluší v podzimních truhlících. Tyto dekorativní rostlinky odolávají velmi nízkým teplotám, a tak mohou vaše okna krášlit až do zimy.
Článek
Íránský streamovací portál Melovaz odstranil ženy z přebalů alb: Po Lady Gaga nebo Beyoncé zbyl jenom stín
Íránský streamovací portál Melovaz odstranil ženy z přebalů alb: Po Lady Gaga nebo Beyoncé zbyl jenom stín Používáte ke stahování a pouštění hudby online streamovací služby, jako je Spotify nebo Apple Music? Pokud si chcete stáhnout album určitého umělce, kromě hudby vás bude určitě zajímat i obal samotného alba. Jistě vás pak zaskočí postup íránského streamovacího portálu Melovaz, který vymazal z přebalů alb všechny ženy. Jak je to možné?
Článek
Žák druhé třídy vypočítal příklad správně, přesto dostal z matematiky pětku. Na toto smutné hodnocení upozornil Líný učitel
Žák druhé třídy vypočítal příklad správně, přesto dostal z matematiky pětku. Na toto smutné hodnocení upozornil Líný učitel Facebooková skupina Líný učitel, za kterou stojí pedagog Robert Čapek, opět zveřejnila další ze smutných příběhů hodnocení na prvním stupni české základní školy. Líný učitel tentokrát sdílel matematické cvičení, které žák druhé třídy vypočítal správně. I tak dostal od učitelky pětku. Co na toto hodnocení říkáte? Je opravdu na místě?
Článek
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit Už jste se někdy zamýšleli nad tím, jaká jsou nejhorší česká jídla? Mezinárodní kulinářský průvodce Taste Atlas na to má jasnou odpověď. Zveřejnil žebříček 10 nejhorších českých jídel, který vás naprosto překvapí. Některé pochoutky uvedené v tomto žebříčku totiž velmi milujeme a jsou pravidelně na našich talířích.
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?