Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Íránský streamovací portál Melovaz odstranil ženy z přebalů alb: Po Lady Gaga nebo Beyoncé zbyl jenom stín
Íránský streamovací portál Melovaz odstranil ženy z přebalů alb: Po Lady Gaga nebo Beyoncé zbyl jenom stín Používáte ke stahování a pouštění hudby online streamovací služby, jako je Spotify nebo Apple Music? Pokud si chcete stáhnout album určitého umělce, kromě hudby vás bude určitě zajímat i obal samotného alba. Jistě vás pak zaskočí postup íránského streamovacího portálu Melovaz, který vymazal z přebalů alb všechny ženy. Jak je to možné?
Článek
Kdo z partnerů by měl kupovat a platit kondomy? Nejde pouze o mužskou záležitost
Kdo z partnerů by měl kupovat a platit kondomy? Nejde pouze o mužskou záležitost Pokud žena nepoužívá hormonální antikoncepci, pár se může před nechtěným početím chránit třeba kondomy. Kdo by je ale měl v partnerském vztahu kupovat a platit? Pouze muž nebo i žena? Tuto otázku si nedávno na sociální síti Reddit položil jeden z uživatelů. Na jeho hlavu se ale snesla velká vlna kritiky. Jak se na tuto problematiku díváte vy?
Článek
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit Už jste se někdy zamýšleli nad tím, jaká jsou nejhorší česká jídla? Mezinárodní kulinářský průvodce Taste Atlas na to má jasnou odpověď. Zveřejnil žebříček 10 nejhorších českých jídel, který vás naprosto překvapí. Některé pochoutky uvedené v tomto žebříčku totiž velmi milujeme a jsou pravidelně na našich talířích.
Článek
Máte nepořádek v bytě a neřešíte to? Zaděláváte si na partnerské problémy a zahráváte si s depresí
Máte nepořádek v bytě a neřešíte to? Zaděláváte si na partnerské problémy a zahráváte si s depresí Jak jste na tom s úklidem domácnosti? Vadí vám každičká šmouha a smítko, nebo vás nepořádek nechává chladnými? Pokud milujete chaos a nadmíra pohozených věcí v bytě či domě vás nijak nevzrušuje, velmi to vypovídá o vaší osobnosti. Nechcete zkrátka úklidu věnovat svůj čas, ovšem velmi hazardujete se svým partnerským životem i se zdravím.
Článek
Otec se v noci podíval na záznam z kamery, která byla v pokoji jeho novorozeného syna. To, co viděl, ho šokovalo
Otec se v noci podíval na záznam z kamery, která byla v pokoji jeho novorozeného syna. To, co viděl, ho šokovalo Starostlivý tatínek se hned po narození syna rozhodl nainstalovat do dětského pokoje kameru. Bál se o něj a často v noci sledoval, jak jeho syn klidně spí. Jednou ale na záznamu uviděl svou ženu, jak leží v pokoji syna na podlaze v zcela neobvyklé poloze.
Článek
Lidé nedodržují karanténu. Dav lidí před úřadem práce to jen potvrzuje
Lidé nedodržují karanténu. Dav lidí před úřadem práce to jen potvrzuje Od dnešní půlnoci platí přísná nařízení. Avšak namísto toho, aby je lidé dodržovali a zůstali raději doma, karanténu využívají k tomu, aby vyřídili vše, co doposud nestihli.
Článek
Rodiče si na monitoru chůvičky všimli paranormálního jevu. Lidé tvrdí, že jejich miminko má svého anděla strážného
Rodiče si na monitoru chůvičky všimli paranormálního jevu. Lidé tvrdí, že jejich miminko má svého anděla strážného Dětská chůvička slouží k tomu, aby se rodiče přesvědčili, zda je jejich spící miminko v pořádku. Na jejím monitoru však mnohdy spatří věci, nad kterými zůstává rozum stát. Ať už věříte v nadpřirozené úkazy, nebo ne, prohlédněte si video, které nyní hýbe sociální sítí Reddit. Vznáší se nad miminkem prach či pavučiny, nebo to je něco jiného?
Článek
Příběh ošklivky, které se ostatní smáli. Nyní jsou všichni nadšení z její nevšední krásy
Příběh ošklivky, které se ostatní smáli. Nyní jsou všichni nadšení z její nevšední krásy Mladé dívce byl dán do vínku nevzhledný tvar obličeje. Dlouhá léta trpěla posměchem spolužáků, kteří ji kvůli jejímu hranatému obličeji uráželi. Když už to nemohla dále snášet, rozhodla se se svým vzhledem něco udělat. Stalo se něco úžasného a dívka je nyní opravdovou kráskou.
Článek
Při plnění výzvy na TikToku zemřela v Itálii desetiletá školačka. Blackout Challenge ji stála život
Při plnění výzvy na TikToku zemřela v Itálii desetiletá školačka. Blackout Challenge ji stála život Sociální síť TikTok je oficiálně povolená pro uživatele starší 13 let. Bohužel na tuto populární síť s krátkými videy běžně chodí mnohem mladší děti. A to i v Česku. Že pro ně může být TikTok velmi nebezpečný, dokazuje i případ desetileté italské školačky. Tato dívka dostála výzvě Blackout Challenge, za kterou bohužel zaplatila životem.
Článek
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí Každý, kdo měl někdy kočku, ví, že tato čtyřnohá stvoření jsou mistry schovávaček. I když je máte rádoby na očích, nevidíte je. Připravili jsme si pro vás hádanku, pomocí které si zkusíte, jaký máte postřeh. Podívejte se na obrázek a pokuste se během 10 sekund najít ukrytou kočku. Zvládli jste to, nebo stále marně hledáte?
Článek
Co vše s sebou přináší těhotenství po čtyřicítce?
Co vše s sebou přináší těhotenství po čtyřicítce? Ačkoliv bylo dříve naprosto běžné, že ženy mívaly své první dítě kolem dvaceti let, dnes je trend poněkud odlišný. Starších matek v České republice každoročně stále přibývá a není výjimkou, že žena čeká své první dítě kolem čtyřicítky. Co vás tedy čeká, pokud se rozhodnete mít dítě v pokročilém věku?
Článek
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče Pro většinu lidí je známkou dobře vychovaného dítěte to, že umí pozdravit a poděkovat. Jenže nastává otázka, zda je skutečně tohle měřítko objektivní a jestli tyto dvě věci k posouzení dobrého vychování stačí?
Článek
Nejméně věrné ženy podle horoskopu. Těmto znamením zvěrokruhu není cizí flirtování ani bokovka
Nejméně věrné ženy podle horoskopu. Těmto znamením zvěrokruhu není cizí flirtování ani bokovka Věrnost je základem pevného a spokojeného partnerského vztahu. Některé ženy se však neřadí do kategorie těch nejvěrnějších partnerek a za tuto jejich povahovou vlastnost může i znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodily. Která ženy tedy patří k těm nejméně věrným podle horoskopu?