Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
O albínskou holčičku z ruské Sibiře se přetahují modelingové agentury. Svou krásou ohromí i vás
O albínskou holčičku z ruské Sibiře se přetahují modelingové agentury. Svou krásou ohromí i vás Jedenáctiletá holčička Nariyana, která se svou rodinou žije v Jakutsku na ruské Sibiři, vás okouzlí svou nadpozemskou krásou. Tato dívka, jíž se přezdívá sibiřská Sněhurka, se totiž narodila jako albínka. Díky světlým vlasům a bledé pleti se již nyní o Nariyanu bijí modelingové agentury.
Článek
Vše, co se vyplatí vědět o svatbě v zahraničí
Vše, co se vyplatí vědět o svatbě v zahraničí Říct si své ano u moře na malebném útesu nebo na exotické pláži poseté palmami je sen, pro který mnoho snoubenců oželí tradiční českou veselku. Málokdo už ale tuší, že cesta k jeho splnění vede přes spoustu úřadů a doprovází ji pár zdlouhavých procesů. Na co všechno byste se před svatbou v zahraničí měli připravit?
Článek
Slavné mexické pivo Corona lidé neprávem spojují s koronavirem. Značce klesá prodej
Slavné mexické pivo Corona lidé neprávem spojují s koronavirem. Značce klesá prodej Koronavirová nákaza, která se šíří světem, má velmi netradiční oběť. Je jí nečekaně slavné mexické pivo Corona. Jak potvrdil průzkum agentury YouGov, tato světoznámá značka se v posledních týdnech mezi spotřebiteli těší mnohem nižší oblibě. Mexické pivo tak doplácí na jazykovou podobnost s koronavirem.
Článek
Aquapark v čínském Wu-chanu zaplavily o víkendu tisícovky lidí. Žádné roušky ani rozestupy, Západ nevěřícně kroutí hlavou
Aquapark v čínském Wu-chanu zaplavily o víkendu tisícovky lidí. Žádné roušky ani rozestupy, Západ nevěřícně kroutí hlavou Pandemie koronaviru nám stále ztrpčuje život svými omezeními. V čínském Wu-chanu, odkud se Covid-19 rozšířil do celého světa, snad zapomněli, že by vůbec nějaká pandemie existovala. Dokazují to šokující záběry z wu-chanského aquaparku Playa Maya pořízené 15. srpna, kde je hlava na hlavě. Snímky na svém Twitteru uveřejnila agentura AFP.
Článek
Zemřela Barbara Haščáková z MC Erik & Barbara. V pouhých 43 letech utrpěla náhlou mozkovou příhodu
Zemřela Barbara Haščáková z MC Erik & Barbara. V pouhých 43 letech utrpěla náhlou mozkovou příhodu Hudební svět pláče. V pouhých 43 letech náhle zemřela slovenská zpěvačka Barbara Haščáková, která v 90. letech zářila v hudebním duu MC Erik & Barbara.Z tohoto světa odešla 22. listopadu 2023 na Floridě v USA. Pro agenturu TASR smrt zpěvačky potvrdil její bratr Andrej Haščák.
Článek
Norsko přijalo zásadní změnu: I svobodné ženy zde konečně mohou podstoupit umělé oplodnění
Norsko přijalo zásadní změnu: I svobodné ženy zde konečně mohou podstoupit umělé oplodnění I svobodné ženy, které nemohou počít miminko přirozenou cestou, si mohou v Norsku splnit svůj sen. Dle agentury DPA totiž ještě koncem května 2020 stihnul norský parlament (Stortinget) novelizovat zákon, díky kterému budou moci svobodné norské ženy podstoupit umělé oplodnění a přijmout vajíčko od dárkyně za účelem reprodukce.
Článek
Zemřela Gina Lollobrigida. Slavné italské herečce bylo 95 let
Zemřela Gina Lollobrigida. Slavné italské herečce bylo 95 let V požehnaném věku 95 let opustila tento svět jedna z nejznámějších hereček 20. století, italská filmová kráska Gina Lollobrigida. O její smrti informovala v pondělí 16. ledna 2023 italská agentura ANSA s tím, že tuto filmovou modlu v posledních letech trápilo chatrné zdraví.
Článek
"Mám amputovanou nohu, ale beru to pozitivně," říká dívka, které její handicap otevřel cestu k modelingu
"Mám amputovanou nohu, ale beru to pozitivně," říká dívka, které její handicap otevřel cestu k modelingu Mladá Britka Bernadette Hagansová prošla v posledním roce těžkou životní zkouškou. Lékaři jí nečekaně diagnostikovali rakovinu, v důsledku čehož musela okamžitě podstoupit amputaci pravé nohy. Bernadette se tento životní předěl snaží brát pozitivně. Na základě svého tělesného handicapu dokonce nedávno podepsala smlouvu s modelingovou agenturou.
Článek
Zemřel Sam Hawkens z Vinnetoua. Německému herci Ralfu Wolterovi bylo 95 let
Zemřel Sam Hawkens z Vinnetoua. Německému herci Ralfu Wolterovi bylo 95 let Milovníky legendárních filmů o Vinnetouovi zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 95 let v pátek 14. října 2022 zemřel německý herec Ralf Wolter, který ve zfilmovaných mayovkách ztvárnil postavu Sama Hawkense. O smrti slavného herce informovala agentura DPA s odvoláním na Wolterovu manželku.
Článek
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti Anglickou modelku plných tvarů Iskru Lawrence sledují jenom na Instagramu přes 4 miliony lidí. Tato 28letá žena s velikostí 44 se za své křiky rozhodně nestydí a s hrdostí sdílí i své fotky v plavkách. Iskra Lawrence, která propaguje body positive myšlení, patří v současnosti k těm nejkrásnějším XXL modelkám světa. Dřív tomu tak rozhodně nebylo.
Článek
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách Ať už se jedná o bolesti hlavy, zubů nebo třeba menstruační bolesti, většina lidí je řeší některým z léků na bolest. Protože léky známe a užíváme v podstatě celý život, ani nás nenapadne přečíst si příbalový leták. Co když nám ale léky na bolest škodí víc, než bychom čekali?
Článek
Značka Balea slaví 25 let na trhu
Značka Balea slaví 25 let na trhu České Budějovice, 19. 8. 2020 – Značka Balea slaví 25 let na trhu. Sortiment dm drogerie se tak rozšíří o limitovanou edici narozeninových produktů inspirovaných pouťovými atrakcemi a letními sladkostmi. Privátní značka společnosti dm drogerie markt je spojována s vysokou kvalitou přípravků, nízkými cenami a důrazem na trvalou udržitelnost.
Článek
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit Už jste se někdy zamýšleli nad tím, jaká jsou nejhorší česká jídla? Mezinárodní kulinářský průvodce Taste Atlas na to má jasnou odpověď. Zveřejnil žebříček 10 nejhorších českých jídel, který vás naprosto překvapí. Některé pochoutky uvedené v tomto žebříčku totiž velmi milujeme a jsou pravidelně na našich talířích.
Článek
V 26 letech zemřela jihokorejská hvězda Netflixu, herečka Chae-yeon Jung. Vidět jste ji mohli v seriálu Zombie Detective
V 26 letech zemřela jihokorejská hvězda Netflixu, herečka Chae-yeon Jung. Vidět jste ji mohli v seriálu Zombie Detective V úterý 11. dubna 2023 byla nalezena mrtvá ve svém domě jihokorejská herečka Chae-yeon Jung. Bylo jí pouhých 26 let. Tato mladá žena dosáhla největšího úspěchu zejména díky roli v jihokorejském seriálu Zombie Detective, který se vysílal i na Netflixu.