Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Topmodelka Karolína Kurková se stala potřetí mámou. Porodila dceru Luna Grace
Topmodelka Karolína Kurková se stala potřetí mámou. Porodila dceru Luna Grace Karolína Kurková se ve svých 36 letech stala trojnásobnou maminkou. Tato úspěšná česká topmodelka, která během své modelingové kariéry výrazně bodovala v zahraničí, přivedla na svět dceru s nádherným jménem. S manželem, producentem Archiem Drurym holčičku pojmenovali Luna Grace.
Článek
"Finále mám vysněné," těší se na mistrovství světa Karolína Kudláčková
"Finále mám vysněné," těší se na mistrovství světa Karolína Kudláčková V loňském roce na svém prvním seniorském světovém šampionátu vybojovala fantastické páté místo. Povzbuzena bronzovou medaili z republikového mistrovství vyráží česká naděje sportovního aerobiku Karolína Kudláčková na svou druhou velkou akci mezi dospělými.
Článek
Princezna ze mlejna po 28 letech: Eliška v podání Andrey Černé vypadá stále fantasticky
Princezna ze mlejna po 28 letech: Eliška v podání Andrey Černé vypadá stále fantasticky Princezna za mlejna patří k nejoblíbenějším českým filmovým pohádkám, kterou lidé rádi sledují nejen o vánočních svátcích. Pohádka režiséra Zdeňka Trošky měla v kinech premiéru 1. června 1994, tedy před neuvěřitelnými 28 lety. Zajímá vás, jak dnes vypadá Eliška z Princezny ze mlejna? Herečka Andrea Černá v sobě usměvavou Elišku stále nezapře.
Článek
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé Zdál se vám sen o kočce nebo o kočkách a chtěli byste vědět, co znamená? Váš sen může mít spoustu výkladů s ohledem na to, zda se vám zdálo o černé kočce, bílé kočce nebo agresivní kočce. Možná, že jste ve snu viděli také koťata, mrtvou kočku nebo jste kočku dokonce zabili. Jaké jsou tedy výklady těchto snů podle snáře?
Článek
Milovnice černé barvy: Tajemné introvertky, které neuznávají autority?
Milovnice černé barvy: Tajemné introvertky, které neuznávají autority? Oblékáte se ráda do černé? Tato temná barva je nadmíru elegantní a lze ji zkombinovat naprosto se vším. Věděla jste ale, že umí prozradit víc, než si myslíte aké o vašem charakteru i povahových vlastnostech? Následující věci jste o sobě možná vůbec nevěděla!
Článek
Narození miminka: Zpěvačka Kateřina Mátlová porodila holčičku, dala jí krásné jméno
Narození miminka: Zpěvačka Kateřina Mátlová porodila holčičku, dala jí krásné jméno Zpěvačka Kateřina Mátlová se stala 25. ledna 2021 poprvé maminkou. Narození miminka oznámil na Instagramu její partner, podnikatel Michal Kovář. V nemocnici v pražském Podolí zpěvačka známá pod pseudonymem Kate Matl porodila zdravou holčičku. Zajímá vás, jaké vybrala jméno pro miminko? Určitě se vám bude líbit. Nic extravagantního ovšem nečekejte.
Článek
Vyděšená matka našla v ústech děťátka podivnou černou skvrnu. Po návštěvě lékaře byla v rozpacích
Vyděšená matka našla v ústech děťátka podivnou černou skvrnu. Po návštěvě lékaře byla v rozpacích Rodiče malých dětí své potomky hlídají jako oko v hlavě. Když u svého dítěte vypozorují nějaký zdravotní problém, návštěva lékaře je pro ně neodkladná. Své by mohla vyprávět americká maminka Darian Depreta, která v ústech své dcerky batolecího věku objevila černou skvrnu. V panice ihned vyrazila k lékaři. A výsledek? Ten ji šokoval.
Článek
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus Celý svět v současné době děsí řádění nového koronaviru a mnoho lidí má strach o své životy a životy svých blízkých. Pokud se však podíváme do historie, zjistíme, že koronavirus je zatím jen slabý odvar toho, čím si lidstvo již muselo projít. Pojďme se dnes podívat na nejhorší pandemie, které nás v minulosti zasáhly.
Článek
Máte nezvladatelné chutě na určité potraviny? Vaše tělo se vám snaží něco říct
Máte nezvladatelné chutě na určité potraviny? Vaše tělo se vám snaží něco říct Ačkoliv se snažíme dodržovat zdravý jídelníček, občas se dostaví neukojitelná chuť na něco nezdravého a pro nás „přísně zakázaného“. U některé z nás se objeví chuť na čokoládu a u jiných například strašlivá chuť na slané brambůrky. Tělo vám těmito chutěmi dává jasně najevo, že mu určitá složka chybí a my vás naučíme rozpoznat, která přesně to je!
Článek
Pátek třináctého: Proč nás tak děsí a co se k této pověře váže
Pátek třináctého: Proč nás tak děsí a co se k této pověře váže Říká se, že se nemůže stát nic horšího, než když nám v pátek třináctého přeběhne přes cestu černá kočka. Proč tento den považujeme za nešťastný a proč se jej tolik děsíme? Základ této pověry, která se váže k pátku třináctého, bychom našli v Bibli. Tato pověra se však vztahuje i k zániku rytířského řádu templářů.
Článek
Zemřela holčička Sophia s Rettovým syndromem. Otec jí na rozloučenou napsal dojemný dopis
Zemřela holčička Sophia s Rettovým syndromem. Otec jí na rozloučenou napsal dojemný dopis Sophia Weaver z americké Severní Karolíny se narodila se vzácným neurologickým onemocněním zvaným Rettův syndrom. Kromě toho trpěla deformací tváře. Její rodiče se o ni s láskou starali celých deset let. Navzdory příkladné péči rodiny a lékařů však tato holčička bohužel zemřela. Její otec Mark Weaver jí na rozloučenou napsal dojemný dopis.
Článek
7 tipů, jak se zase cítit skvěle
7 tipů, jak se zase cítit skvěle Možná za to může celospolečenský stres z důvodu korony, možná za to může práce, možná za to můžete vy sama. Poslední dobou se cítíte mizerně a nevíte, jak z toho ven. Připadáte si neschopná, nic se vám nechce, do zrcadla se raději nekoukáte, vašim outfitům vládne černá a šedá. Tak dost. Je na čase sama se sebou něco udělat.
Článek
Kočka se zachránila před požárem skokem z 5. patra. Její kaskadérský kousek baví internet
Kočka se zachránila před požárem skokem z 5. patra. Její kaskadérský kousek baví internet O kočkách se říká, že mají osm životů. Že je to skutečně pravda, letos v květnu dokázala jedna černá kočka žijící v chicagské čtvrti Englewood. Při požáru výškové budovy vyskočila neohroženě z pátého patra a bez úhony dopadla na zem. Její kaskadérský kousek natočili chicagští hasiči. Video s kočičí kaskadérkou je nyní hitem internetu.
Článek
Drvodělka fialová: Velká včela, která vypadá nebezpečně, ale bát se jí nemusíte
Drvodělka fialová: Velká včela, která vypadá nebezpečně, ale bát se jí nemusíte V Česku se díky teplejšímu klimatu zabydluje drvodělka fialová. Tuto vzácnou včelu, která žije samotářským životem, poznáte podle černého těla a namodralého až fialového odstínu křídel. Nemusíte se jí však vůbec bát. Tato velká černá včela je totiž neškodná, není agresivní a žihadlo vám uštědří pouze ve výjimečných případech.
Článek
Tenistka Kristýna Plíšková si užívá nabyté mateřství. S 3týdenním synem Adamem již kočárkuje po Praze
Tenistka Kristýna Plíšková si užívá nabyté mateřství. S 3týdenním synem Adamem již kočárkuje po Praze Jednovaječné dvojče světové tenisové osmičky Karolíny Plíškové má velký důvod k radosti. Tenistka Kristýna Plíšková totiž koncem letošního května přivedla na svět syna Adama, jehož tátou je fotbalista pražské Sparty Dávid Hancko. Že si tato novopečená maminka užívá rodičovství plnými doušky, ostatně ukazuje i na sociálních sítích.
Článek
25letá učitelka matematiky pohlavně zneužila své žáky. Když aféra praskla, zničilo jí to život
25letá učitelka matematiky pohlavně zneužila své žáky. Když aféra praskla, zničilo jí to život Byla krásná, mladá a chytrá, měla dobrou práci a celý život před sebou. Přesto 25letá učitelka matematiky Erin McAuliffe z americké Severní Karolíny udělala něco, co se nepromíjí. Spala se svými žáky, z nichž nejmladšímu bylo 16 let.