Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřela filmová Rusalka. Herečce a baletce Janě Adrsové bylo 83 let
Zemřela filmová Rusalka. Herečce a baletce Janě Adrsové bylo 83 let Národní divadlo zveřejnilo velmi smutnou zprávu. Ve svém prohlášení uvedlo, že ve věku 83 let zemřela ve čtvrtek 16. února 2023 česká tanečnice, herečka a bývalá sólistka Laterny magiky Jana Adrsová. Jejím nejznámějším filmovým počinem byla hlavní role Rusalky ve stejnojmenném snímku z roku 1962.
Článek
Dcera Nadi Urbánkové sdílela fotku z dětství se svou zesnulou mámou. Zároveň poděkovala lidem za vyjádření soustrasti
Dcera Nadi Urbánkové sdílela fotku z dětství se svou zesnulou mámou. Zároveň poděkovala lidem za vyjádření soustrasti Odchod zpěvačky a herečky Nadi Urbánkové, která nás navždy opustila 3. února 2023, zasáhl spoustu lidí. Smrt této české hudební a herecké legendy oplakává především její dcera Jana Fabiánová. Na svém Instagramu aktuálně poděkovala všem lidem za podporu a vyjádření soustrasti.
Článek
Olga Lounová předvedla poprvé těhotenské bříško. Podívejte se, jak jí těhotenství sluší
Olga Lounová předvedla poprvé těhotenské bříško. Podívejte se, jak jí těhotenství sluší Je to týden, co 41letá zpěvačka Olga Lounová veřejnosti odhalila, že pod srdcem nosí miminko. Nyní se nastávající maminka na Instagramu poprvé pochlubila těhotenským bříškem. Ostatně, podívejte se i vy sami, jak těhotenství Olze Lounové sluší a jak nesmírně prokoukla.
Článek
Šéfkuchaři Zdeněk Pohlreich a Jan Punčochář vaří nepostradatelným: Jídlo zdarma připravují pro pražské hasiče, policisty a záchranáře
Šéfkuchaři Zdeněk Pohlreich a Jan Punčochář vaří nepostradatelným: Jídlo zdarma připravují pro pražské hasiče, policisty a záchranáře Renomovaní šéfkuchaři vaří v Praze jídlo pro hasiče, policisty, strážníky a záchranáře. Řeč je o Zdeňkovi Pohlreichovi a Janu Punčochářovi, kteří se rozhodli, že začnou v době koronavirové krize rozdávat zdarma jídlo lidem, kteří si to skutečně zaslouží.
Článek
Dějepisný test v 6. třídě české ZŠ obsahoval bizarní otázky. Podle Líného učitele pedagog, který test zadal, spadl z višně
Dějepisný test v 6. třídě české ZŠ obsahoval bizarní otázky. Podle Líného učitele pedagog, který test zadal, spadl z višně Facebooková stránka Líný učitel sdílela další perličku z českých základních škol. Tentokrát šlo o test, který dostali žáci 6. třídy. Zadaná písemná práce se měla věnovat Janu Palachovi. Učitel však žákům v testu zadal otázky, nad kterými veřejnost kroutí hlavou.
Článek
Jana je sexy a daří se jí v práci, přesto je single: Otevřeně přiznává, že se jí muži kvůli její dokonalosti bojí
Jana je sexy a daří se jí v práci, přesto je single: Otevřeně přiznává, že se jí muži kvůli její dokonalosti bojí Je krásná, úspěšná a sebevědomá. Má skvělou rodinu a spoustu přátel. Dosáhne všeho, co si vytyčí. Až na partnerské vztahy. 36letá Jana Hockingová z Austrálie je totiž stále single. Tato žena o sobě otevřeně říká, že je pro muže až příliš dokonalá a pravděpodobně kvůli tomu se jí opačné pohlaví bojí.
Článek
Rozvolnění v Česku na Velikonoce? S tím nepočítejte, potvrdil ministr Blatný
Rozvolnění v Česku na Velikonoce? S tím nepočítejte, potvrdil ministr Blatný Jak v letošním roce vycházejí Velikonoce? Velikonoční pondělí připadá na 5. dubna. Těšíte se na to, že dojde v Česku během velikonočních svátků k rozvolnění a navštívíte rodinu? Jak uvedl v pondělí 15. března na jednání vlády ministr zdravotnictví Jan Blatný, s rozvolněním nepočítejte, protože tvrdý lockdown potrvá pravděpodobně dál.
Článek
Zemřela Marie Poledňáková. Režisérka filmu S tebou mě baví svět měla 81 let
Zemřela Marie Poledňáková. Režisérka filmu S tebou mě baví svět měla 81 let Český filmový svět smutní. V úterý 8. listopadu 2022 odešla v 81 letech na věčnost režisérka a scénáristka Marie Poledňáková, kterou nejvíce proslavily filmy Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo S tebou mě baví svět. Smrt Marie Poledňákové oznámil s odkazem na její rodinu filmový producent Jan Bradáč.
Článek
Olga Lounová vzala dvouměsíční dcerku Arianne na hodinu tance. Podívejte se, jak je malá holčička roztomilá
Olga Lounová vzala dvouměsíční dcerku Arianne na hodinu tance. Podívejte se, jak je malá holčička roztomilá Zpěvačka Olga Lounová si užívá nově nabytého mateřství plnými doušky. 41letá maminka se už dva měsíce s láskou stará o dceru Arianne. Tátou roztomilé holčičky je zpěvaččin partner Jan Kregl. Pyšní rodiče na svou Arianne rozhodně nedají dopustit. Tentokrát ji s sebou vzali na hodinu tance, odkud Olga Lounová postovala fotky na Instagramu.
Článek
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková má za sebou čerstvě druhý rozvod. S Jiřím Kounickým se rozvedla koncem roku 2020, za rozpad jejich manželství prý mohla karanténa. Tato křehká žena však dlouho nezůstala sama. Na Instagramu představila svého přítele, kterým je o 7 let mladší amatérský hokejista Jan Ryba.
Článek
Velikonoce bez roušek a shromažďování ve skupinkách: Nerozvážnost některých lidí může zbrzdit další uvolňování, upozorňuje Prymula
Velikonoce bez roušek a shromažďování ve skupinkách: Nerozvážnost některých lidí může zbrzdit další uvolňování, upozorňuje Prymula Pandemie koronaviru měla v Česku optimistické vyhlídky. Její další klidný průběh však pravděpodobně zhatily velikonoční svátky, během nichž mnozí lidé nedodržovali nařízená opatření. Zda se v důsledku jejich chování nově zvýší počet nakažených, ukážou až další dny. Podle toho se bude vyvíjet i uvolňování, které slibují politici.
Článek
V Česku se již delta mutace koronaviru šíří komunitně, uvádí Státní zdravotní ústav
V Česku se již delta mutace koronaviru šíří komunitně, uvádí Státní zdravotní ústav Podle poslední zprávy Státního zdravotního ústavu se nakažlivější delta mutace koronaviru nevyhnula ani Česku. Tato varianta dříve nazývaná jako indická se již v tuzemsku šíří komunitně. U některých lidí, kteří se v Česku nakazili mutací delta, se totiž nepodařilo dohledat, u koho a kde se nakazili, i když nebyli v zahraničí.
Článek
Mahulena Bočanová ukázala své rodiče. Je neskutečně podobná na svého tátu
Mahulena Bočanová ukázala své rodiče. Je neskutečně podobná na svého tátu Herečka Mahulena Bočanová zapátrala v rodinném archivu a na svém instagramovém účtu ukázala své rodiče. A to jak krásnou maminku, tak charismatického tatínka, kterému jako by z oka vypadla. Podívejte se, že je podoba Mahuleny Bočanové a jejího táty Jana Bočana opravdu neskutečná.
Článek
Písničkář Pokáč je dvojnásobný táta. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna
Písničkář Pokáč je dvojnásobný táta. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna Pokáč si pro své fanoušky připravil obrovské překvapení. Nejde o novou píseň ani album, na sociálních sítích totiž oznámil, že se stal po druhé otcem. Své příznivce tím velmi překvapil. Že Pokáč očekává nový přírůstek do rodiny, totiž neměl nikdo ani potuchy.
Článek
Jak budou vypadat Velikonoce v karanténě? Změny nečekejte
Jak budou vypadat Velikonoce v karanténě? Změny nečekejte Ve středu se opět sešel Ústřední krizový štáb. Dle slov předsedy a ministra vnitra Jana Hamáčka by měly Velikonoce proběhnout za současných podmínek a neměli bychom v jejich dodržování polevovat.
Článek
Hvězdy sdílejí na Instagramu outfity z Karlových Varů 2022: Komu to slušelo nejvíc?
Hvězdy sdílejí na Instagramu outfity z Karlových Varů 2022: Komu to slušelo nejvíc? V Karlových Varech se až do 9. července koná 56. ročník mezinárodního filmového festivalu. Tuto významnou událost si nenechala ujít spousta českých celebrit, které dokázaly, že světoznámý karlovarský festival není pouze o filmovém umění, ale také o módě. Svým outfitem z Karlových Varů se ostatně některé české hvězdy pochlubily i na Instagramu.