Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Tereza Kerndlová bez make-upu: I bez šminek vypadá skvěle
Tereza Kerndlová bez make-upu: I bez šminek vypadá skvěle Zpěvačka a influencerka Tereza Kerndlová sdílela na Instagramu video, ve kterém popřála svému tátovi Laďovi Kerndlovi krásné narozeniny. Ve videu se zároveň odvážně předvedla bez make-upu. Nutno podotknout, že Tereza Kerndlová i bez nánosu líčidel vypadá skvěle. Ostatně, posuďte sami.
Článek
Tereza H. má nového přítele, randí opět se sportovcem. Budu si na něj muset pořídit zbrojní průkaz, napsala
Tereza H. má nového přítele, randí opět se sportovcem. Budu si na něj muset pořídit zbrojní průkaz, napsala Češka Tereza H., která si v pákistánském vězení pobyla za pašování drog, je opět zadaná. Po návratu do Česka tvořila pár s MMA zápasníkem Michalem Kotalíkem. I když to této dvojici nevyšlo, Tereza H. po rozchodu dlouho nezůstala sama. Nyní se na Instagramu pochlubila, že je znovu zadaná, a to opět se sportovcem.
Článek
Tereza Ramba zažívá hororovou dovolenou. V exotickém ráji celou rodinu dostihly nemoci
Tereza Ramba zažívá hororovou dovolenou. V exotickém ráji celou rodinu dostihly nemoci Herečka Tereza Ramba prožila posledních několik měsíců velmi náročným způsobem. Po prodělaném covidu se na ni i na její děti nabalovala jedna nemoc za druhou. Aby Tereza Ramba s dětmi a manželem Matyášem přišla na jiné myšlenky, vyrazili na dovolenou k moři, která se však změnila v horor. Nemoci totiž Terezinu rodinu dostihly i v exotickém ráji.
Článek
Tereza Kerndlová ukázala své španělské bydlení. Po 5 měsících rekonstrukce zbudovala dům snů
Tereza Kerndlová ukázala své španělské bydlení. Po 5 měsících rekonstrukce zbudovala dům snů Takové bydlení, které si vybudovala zpěvačka Tereza Kerndlová na španělském pobřeží, by si přál mít každý. Před několika měsíci si s manželem René Mayerem koupila dům v jihošpanělském městečku Estepona. Nyní svým sledujícím na Instagramu ukázala, jak její bydlení snů po pěti měsících rekonstrukce vypadá. Je to krása, až zrak přechází!
Článek
Tereza Kerndlová ukázala interiér svého domu v jižním Španělsku. Podívejte se, jak se jí báječně žije
Tereza Kerndlová ukázala interiér svého domu v jižním Španělsku. Podívejte se, jak se jí báječně žije Není to tak dlouho, co si zpěvačka Tereza Kerndlová se svým manželem René Mayerem koupila dům u moře na jihu Španělska. Ve svém domě snů, po kterém toužili řadu let, se nyní snaží přečkat koronavirovou krizi. Jak to u nich doma na jihu Španělska vypadá, Tereza Kerndlová nově ukázala v instagramovém videu.
Článek
Kdo z partnerů by měl kupovat a platit kondomy? Nejde pouze o mužskou záležitost
Kdo z partnerů by měl kupovat a platit kondomy? Nejde pouze o mužskou záležitost Pokud žena nepoužívá hormonální antikoncepci, pár se může před nechtěným početím chránit třeba kondomy. Kdo by je ale měl v partnerském vztahu kupovat a platit? Pouze muž nebo i žena? Tuto otázku si nedávno na sociální síti Reddit položil jeden z uživatelů. Na jeho hlavu se ale snesla velká vlna kritiky. Jak se na tuto problematiku díváte vy?
Článek
Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře
Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře Zpěvačka Tereza Kerndlová si splnila svůj velký sen. Více než 8 let pravidelně jezdila do jižního Španělska, kde si vychutnávala slunce, moře a písečnou pláž. V této oblasti dle svých slov konečně zakotvila. Tereza Kerndlová si s manželem koupila na jihu Španělska dům u moře. O úchvatný výhled z terasy na moře se s ostatními podělila na Instagramu.
Článek
Patricie Pagáčová je těhotná. Hvězda seriálů Ulice a Sestřičky předvedla těhotenské bříško na Instagramu
Patricie Pagáčová je těhotná. Hvězda seriálů Ulice a Sestřičky předvedla těhotenské bříško na Instagramu Babyboom mezi českými celebritami pokračuje dál. Narození svého prvního dítěte oznámila na Instagramu také herečka Patricie Pagáčová, kterou jistě znáte i pod jejím dívčím příjmením Solaříková. I když na miminku se svým manželem Tiborem Pagáčem nepracovali úmyslně, říká, že nejkrásnější věci v životě jsou právě ty neplánované.
Článek
Tereza Kerndlová prodává dům ve Španělsku. Luxusní vilu s bazénem u moře můžete mít za 40 milionů
Tereza Kerndlová prodává dům ve Španělsku. Luxusní vilu s bazénem u moře můžete mít za 40 milionů Sluneční paprsky, teplo, šumění moře, mořské vlny a krásný výhled. Nejen to slibuje zpěvačka Tereza Kerndlová, která na svém Instagramu nabízí luxusní vilu s bazénem u moře. Tento dům v přímořském letovisku Estepona, kde Tereza žije, můžete mít za 40 milionů korun.
Článek
Íránský streamovací portál Melovaz odstranil ženy z přebalů alb: Po Lady Gaga nebo Beyoncé zbyl jenom stín
Íránský streamovací portál Melovaz odstranil ženy z přebalů alb: Po Lady Gaga nebo Beyoncé zbyl jenom stín Používáte ke stahování a pouštění hudby online streamovací služby, jako je Spotify nebo Apple Music? Pokud si chcete stáhnout album určitého umělce, kromě hudby vás bude určitě zajímat i obal samotného alba. Jistě vás pak zaskočí postup íránského streamovacího portálu Melovaz, který vymazal z přebalů alb všechny ženy. Jak je to možné?
Článek
Tereza Bebarová je milovnicí zimního otužování. Ledovou koupelí v plastovém sudu zahájila i rok 2022
Tereza Bebarová je milovnicí zimního otužování. Ledovou koupelí v plastovém sudu zahájila i rok 2022 Herečka Tereza Bebarová propadla trendu otužování. Není však žádnou začátečnicí, ve studené vodě pod širým nebem se otužuje již druhou zimu po sobě. Tato sympatická žena, kterou si snad každý pamatuje jako Světlanu z nekonečného seriálu Ulice, přitom nedá dopustit na domácí otužování v napuštěném sudu.
Článek
Příběh ošklivky, které se ostatní smáli. Nyní jsou všichni nadšení z její nevšední krásy
Příběh ošklivky, které se ostatní smáli. Nyní jsou všichni nadšení z její nevšední krásy Mladé dívce byl dán do vínku nevzhledný tvar obličeje. Dlouhá léta trpěla posměchem spolužáků, kteří ji kvůli jejímu hranatému obličeji uráželi. Když už to nemohla dále snášet, rozhodla se se svým vzhledem něco udělat. Stalo se něco úžasného a dívka je nyní opravdovou kráskou.
Článek
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí Každý, kdo měl někdy kočku, ví, že tato čtyřnohá stvoření jsou mistry schovávaček. I když je máte rádoby na očích, nevidíte je. Připravili jsme si pro vás hádanku, pomocí které si zkusíte, jaký máte postřeh. Podívejte se na obrázek a pokuste se během 10 sekund najít ukrytou kočku. Zvládli jste to, nebo stále marně hledáte?
Článek
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém Amerikou zmítají rasové nepokoje, které vyvolala smrt Afroameričanů George Floyda a Raysharda Brookse, kteří zemřeli při policejním zásahu. Vlivem těchto událostí lidé v USA protestují proti násilí páchaném na afroamerické menšině. Objevují se i jiné názory. Svůj postoj k celé věci zveřejnil na YouTube český pár, který v USA žije přes pět let.
Článek
Rodiče si na monitoru chůvičky všimli paranormálního jevu. Lidé tvrdí, že jejich miminko má svého anděla strážného
Rodiče si na monitoru chůvičky všimli paranormálního jevu. Lidé tvrdí, že jejich miminko má svého anděla strážného Dětská chůvička slouží k tomu, aby se rodiče přesvědčili, zda je jejich spící miminko v pořádku. Na jejím monitoru však mnohdy spatří věci, nad kterými zůstává rozum stát. Ať už věříte v nadpřirozené úkazy, nebo ne, prohlédněte si video, které nyní hýbe sociální sítí Reddit. Vznáší se nad miminkem prach či pavučiny, nebo to je něco jiného?