Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit Už jste se někdy zamýšleli nad tím, jaká jsou nejhorší česká jídla? Mezinárodní kulinářský průvodce Taste Atlas na to má jasnou odpověď. Zveřejnil žebříček 10 nejhorších českých jídel, který vás naprosto překvapí. Některé pochoutky uvedené v tomto žebříčku totiž velmi milujeme a jsou pravidelně na našich talířích.
Článek
Příběh ošklivky, které se ostatní smáli. Nyní jsou všichni nadšení z její nevšední krásy
Příběh ošklivky, které se ostatní smáli. Nyní jsou všichni nadšení z její nevšední krásy Mladé dívce byl dán do vínku nevzhledný tvar obličeje. Dlouhá léta trpěla posměchem spolužáků, kteří ji kvůli jejímu hranatému obličeji uráželi. Když už to nemohla dále snášet, rozhodla se se svým vzhledem něco udělat. Stalo se něco úžasného a dívka je nyní opravdovou kráskou.
Článek
Otec se v noci podíval na záznam z kamery, která byla v pokoji jeho novorozeného syna. To, co viděl, ho šokovalo
Otec se v noci podíval na záznam z kamery, která byla v pokoji jeho novorozeného syna. To, co viděl, ho šokovalo Starostlivý tatínek se hned po narození syna rozhodl nainstalovat do dětského pokoje kameru. Bál se o něj a často v noci sledoval, jak jeho syn klidně spí. Jednou ale na záznamu uviděl svou ženu, jak leží v pokoji syna na podlaze v zcela neobvyklé poloze.
Článek
Tato žena trpí makromastií, v důsledku které jí neustále rostou prsa. „Je to jako prokletí,“ říká
Tato žena trpí makromastií, v důsledku které jí neustále rostou prsa. „Je to jako prokletí,“ říká Po větších prsou touží každá druhá žena. Mnohé z nich však nezůstávají jenom u svých snů a rovnou se svěří do rukou plastického chirurga. To 25letá Fiona Hornbyová z britského Manchesteru má jiný problém. Prsa jí od puberty stále rostou, až nyní dosáhly velikosti 48 J. Jak tato žena říká, není to výhoda, ale spíš prokletí.
Článek
Zelený, červený, růžový či bílý jíl: K čemu jsou tyto pleťové jíly dobré a jak je používat?
Zelený, červený, růžový či bílý jíl: K čemu jsou tyto pleťové jíly dobré a jak je používat? Pleťové jíly dělají obrovskou službu pokožce obličeje. Ať už máte mastnou pleť se sklonem k akné, nebo citlivou či suchou pleť, léčivé jíly vám pomohou při kožních problémech a vaši tvář také dokonale vyčistí. Měla byste ale vědět, který druh pleťového jílu pro sebe vybrat a jak přesně jej používat.
Článek
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to Abyste si mohli vychutnat výbornou českou polévku nebo omáčku, patří do ní správně udělaná jíška. Ač je připravit jíšku velmi snadné, spousta lidí netuší, jak na to. Máte také tento problém? Jelikož jíška neboli zásmažka slouží v české kuchyni k zahušťování polévek či omáček, dáme vám tipy na to, jak ji správně udělat.
Článek
Co se stane, když budete jíst jednou denně? Poznejte pro a proti diety OMAD
Co se stane, když budete jíst jednou denně? Poznejte pro a proti diety OMAD Sníst pouze jednu porci jídla denně zní opravdu zvláštně. Tento dietní režim však některé ženy ve snaze zhubnout opravdu praktikují. Pouští se konkrétně do populární diety OMAD neboli one meal a day, což je jedna z forem přerušovaného půstu. Jíst jedno jídlo denně pro vás může být k užitku i ke škodě. Vysvětlíme vám proč.
Článek
Hubnutí do plavek: Známe důvody, proč to nejde, jak si představujete
Hubnutí do plavek: Známe důvody, proč to nejde, jak si představujete Rozhodla jste se, že do začátku plavkové sezony zhubnete a vytvarujete si postavu? I když byste moc ráda chtěla, kila vám neubývají tak, jak jste si vysnila. V čem je tedy chyba? Zkuste se vyvarovat následujících chyb a vaše vysněná postava bude na dosah.
Článek
Pít před anebo po jídle? Známe odpověď
Pít před anebo po jídle? Známe odpověď Patříte také mezi ty, kteří před jídlem vypijí sklenici vody, anebo se raději napijete až po jídle?  Tak či onak, každá z těchto možností má svá pozitiva. Tak se s námi na ně pojďte podívat!
Článek
Rakovina jícnu: Jak jí efektivně předejít a jaké jsou její příznaky?
Rakovina jícnu: Jak jí efektivně předejít a jaké jsou její příznaky? I přestože je rakovina jícnu ne příliš častým onemocněním, patří k těm velice závažným. Dle dostupných informací je patrné, že se její výskyt rozděluje geograficky. Nejčastěji bývají postihováni Asiaté a je to pravděpodobně způsobeno jejich častou konzumací čajů s vysokým podílem taninů.
Článek
Obličejová jóga: Domácí lifting, který vyhlazuje vrásky
Obličejová jóga: Domácí lifting, který vyhlazuje vrásky Na obličejovou jógu není nikdy pozdě. Ať už je vám třicet, čtyřicet nebo padesát let. Tato speciální obličejová gymnastika vám pomůže vyhladit vrásky, projasnit rysy tváře a dodat vaší pleti mnohem mladistvější vzhled. Vyzkoušejte několik základních cviků obličejové jógy, které vám už za pár týdnů zpevní a vyhladí obličej.
Článek
Nejstarší instruktorka jógy oslavila 100 let: Na svůj věk se rozhodně neohlíží
Nejstarší instruktorka jógy oslavila 100 let: Na svůj věk se rozhodně neohlíží Ani přibývající věk nemusí být překážkou toho, abyste vypadala a cítila se skvěle a dělala věci, které vás baví. Důkazem tohoto tvrzení je americká instruktorka jógy Tao Porchon-Lynch. Tato mimořádná žena pro jógu doslova žije, a to od svých 7 let. Nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby této dámě nebyla už rovná stovka.
Článek
Jídelníček během menstruace: Která jídla zhoršují menstruační bolest, a která vám naopak uleví
Jídelníček během menstruace: Která jídla zhoršují menstruační bolest, a která vám naopak uleví Menstruačním bolestem se každý měsíc nevyhne snad žádná žena. Abyste tímto období prošla v co největší pohodě, měla byste si dát pozor na to, co jíte. Některá jídla totiž menstruační bolest ještě zhoršují. Jiná vám mohou naopak od bolestí příjemně ulevit.
Článek
Jíte sušená či čerstvá jádra z meruněk? Riskujete tím otravu kyanovodíkem
Jíte sušená či čerstvá jádra z meruněk? Riskujete tím otravu kyanovodíkem Spousta žen každé léto zpracovává kilogramy zralých meruněk na výtečnou domácí meruňkovou marmeládu. Pecky, které po meruňkách zbydou, nasuší a poté z nich vyloupou jádra. I když jádra z meruněk chutnají jako hořké mandle a nabízejí některé zdravotní benefity, vyhněte se jejich konzumaci obloukem. Povíme vám proč.
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Američanka Lisa Monachos zhubla 75 kilogramů. Jako vzpomínka na obezitu jí však zůstala přebytečná kůže
Američanka Lisa Monachos zhubla 75 kilogramů. Jako vzpomínka na obezitu jí však zůstala přebytečná kůže Není to tak dlouho, kdy Lisa Monachos z americké Illinois vážila 154 kilogramů. Když jí lékaři oznámili, že se jí v důsledku těžké obezity hroutí páteř, tato mladá žena se rozhodla jednat. V průběhu pěti let shodila 75 kilogramů. Její tělo však jako vzpomínka na obezitu stále „zdobí“ přebytečná kůže, která jí způsobuje další zdravotní problémy.