Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit Už jste se někdy zamýšleli nad tím, jaká jsou nejhorší česká jídla? Mezinárodní kulinářský průvodce Taste Atlas na to má jasnou odpověď. Zveřejnil žebříček 10 nejhorších českých jídel, který vás naprosto překvapí. Některé pochoutky uvedené v tomto žebříčku totiž velmi milujeme a jsou pravidelně na našich talířích.
Článek
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Gwyneth Paltrow či Vera Wang. Tito lidé byli a také jsou proslulí tím, že nosí stále dokola stejné kousky oblečení. Jejich stylem se inspirovala také švédská podnikatelka žijící v USA Maja Svensson, kterou můžete už po tři roky potkávat ve stejných kouscích oblečení. Jaké jsou podle ní výhody tohoto typu oblékání?
Článek
Karanténu jako ze zlého snu prožívají lidé v Hongkongu: Jejich byty často nemají ani 5 m²
Karanténu jako ze zlého snu prožívají lidé v Hongkongu: Jejich byty často nemají ani 5 m² Vadí vám, že musíte v době nouzového stavu sedět doma, kde máte home office nebo se staráte o děti? Jestli se ve svém bytě či v domě, odkud se jednou denně jdete projít do přírody, cítíte jako ve vězení, musíme vás vyvést z omylu. Jako ve vězení se totiž cítí lidé v Hongkongu. Ve svých miniaturních bytech často nemohou udělat ani krok.
Článek
Domácí slupovací maska z vaječných bílků: Černé tečky nemají šanci
Domácí slupovací maska z vaječných bílků: Černé tečky nemají šanci Co si budeme povídat, černé tečky na nose jsou věčný problém. Trápí nejen ženy, ale i muže. Abyste je mohli účinně odstranit, nemusíte si hned pořizovat drahé kosmetické přípravky. Na černé tečky platí domácí slupovací maska, jejímž základem jsou obyčejné vaječné bílky.
Článek
Mrchy mezi námi: Ženy narozené v určitém znamení horoskopu s muži nemají slitování
Mrchy mezi námi: Ženy narozené v určitém znamení horoskopu s muži nemají slitování Mnoho z nás má ve svém okolí ženy, které lze popsat jedním jednoduchým slovem – mrchy. Jsou to většinou atraktivní ženy, které jsou sebejisté, hrdé a jednají bez slitování. Bohužel ať chceme nebo ne, muži na ně jednoduše letí.
Článek
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení Z rozsáhlé analýzy vyplývá, že statisíce lidí jsou nakažení koronavirem a vůbec o tom neví. Skrytá infekce může být zdrojem nových ohnisek nákazy.
Článek
Chlapeček z dětského domova nakreslil na chodník své tajné přání. Video, které oblétlo svět, vás dojme k slzám
Chlapeček z dětského domova nakreslil na chodník své tajné přání. Video, které oblétlo svět, vás dojme k slzám Všechny děti potřebují milující mateřskou náruč. Jestli ji nemají, tak velmi strádají. A to zejména v dětských domovech, kde jim rodina chybí dvojnásob. Co je pro děti v životě nejdůležitější, ukazuje dojemné video pořízené v prostředí dětského domova v Indii. Ač je krátké, jeho obsah vás chytne za srdce a možná i dojme k slzám.
Článek
Proč se šťastné páry nevystavují na Facebooku? Má to hned několik důvodů
Proč se šťastné páry nevystavují na Facebooku? Má to hned několik důvodů Stačí kliknout na ikonku „ve vztahu“ a život se vám okamžitě obrátí o 180 stupňů. Tedy aspoň na Facebooku. Na této sociální síti ovšem není nic takové, jak se zdá. Šťastné páry zpravidla nemají potřebu cokoliv zveřejňovat. Zamilované fotky s líbivými komentáři podle výzkumu Northwestern University sdílí spíš lidé, kteří se ve vztahu cítí nejistí.
Článek
Xeroderma pigmentosum: Mladá dívka trpí "upířím syndromem“, může ji zabít slunce
Xeroderma pigmentosum: Mladá dívka trpí "upířím syndromem“, může ji zabít slunce Většina z nás se těší na první jarní paprsky a už se nemůžeme dočkat, až své tělo vystavíme v létě na pláži. Zatímco si užíváme sluníčka, někteří lidé toto štěstí nemají. Tak jako Lizzie Tenneyová, která má extrémní alergii na denní světlo. Než vyjde ven, měří intenzitu UV záření a pak si oblékne speciální oblek. V opačném případě by nepřežila.
Článek
Jeden grapefruit denně s vámi udělá divy: Zlepšíte si imunitu a zhubnete
Jeden grapefruit denně s vámi udělá divy: Zlepšíte si imunitu a zhubnete Také patříte k lidem, kteří nemají rádi grapefruity pro jejich hořkou chuť? Potom děláte velkou chybu. Grapefruity se řadí k nejzdravějším citrusovým plodům, a zvláště na podzim a v zimě byste si měli dopřát alespoň jeden kus tohoto ovoce denně.
Článek
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou Ačkoliv jsme my ženy naprosto dokonalým stvořením, které nejde nemilovat, i my oplýváme jistými vlastnostmi, které muži zas až tolik v lásce nemají. A jaké to jsou? Na to se podívejte v následujícím článku!
Článek
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let Snad každé dítě se nemůže dočkat toho, až bude během Štědrého večera rozbalovat pod stromečkem dárky. Jsou tu však děti, které takové štěstí nemají. Právě toho si je vědom americký válečný veterán Jim Annis, který už padesátým rokem tráví část prosince tím, že dětem v nouzi vlastnoručně vyrábí dřevěné hračky.
Článek
Youtuber Joey Salands ukazuje, jak jsou malé děti důvěřivé a klidně odejdou s cizím člověkem. Jeho videa jsou poučením pro rodiče
Youtuber Joey Salands ukazuje, jak jsou malé děti důvěřivé a klidně odejdou s cizím člověkem. Jeho videa jsou poučením pro rodiče Svým dětem jistě už od raného věku vštěpujete, že se nemají bavit s cizími lidmi. Natož si od nich brát bonbony nebo si k nim sedat do auta. Kdyby ale přišlo na věc, dali byste za své děti ruku do ohně? Právě na tuto skutečnost se zaměřil youtuber Joey Salads ve svém sociálním experimentu, z jehož výsledku mnohým rodičům tuhne krev v žilách.