Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X Víte, co je Genesis X? Je to první automatizovaná prodejna pomalé módy na světě a najdete ji v Brně na Josefské 19! Ty nejlepší, doslova X-etrémní kousky z celé nabídky Genesis, najdete jedině v této prodejně budoucnosti!
Článek
Smažené minikoblížky zvané myší ocásky neboli myši vás vrátí do dětství. Připravte si je během masopustu
Smažené minikoblížky zvané myší ocásky neboli myši vás vrátí do dětství. Připravte si je během masopustu K období masopustu nepatří pouze masopustní koblihy. Dělala vaše maminka nebo babička, když jste byli malí, také sladké smažené koblížky zvané myší ocásky neboli myši, které se posléze obalovaly v moučkovém cukru? Pojďte si s námi tento tradiční recept připomenout.
Článek
Bolavé a unavené oči jsou výsledkem školáckých chyb: Jak svému zraku ulevíte?
Bolavé a unavené oči jsou výsledkem školáckých chyb: Jak svému zraku ulevíte? Zrak patří k našim nejcennějším smyslům. Místo toho, abychom se o naše oči s náležitou péčí starali, často jim ubližujeme spoustou školáckých chyb. Výsledkem jsou bolavé a unavené oči a zhoršující se zrak. Kterými chybami tedy svým očím škodíte, a jak jim můžete naopak ulevit?
Článek
Záměna medvědího česneku za prudce jedovatý ocún jesenní se stala německému muži osudnou. Po požití omáčky zemřel
Záměna medvědího česneku za prudce jedovatý ocún jesenní se stala německému muži osudnou. Po požití omáčky zemřel Medvědí česnek patří k oblíbeným jarním bylinkám. Ač si myslíte, že jej nemůžete s ničím zaměnit, opak je pravdou. Medvědí česnek lze snadno splést nejen s konvalinkou vonnou, ale i s ocúnem jesenním. Svědčí o tom nedávný případ ze sousedního Německa, kde muž podlehl otravě ocúnem, o němž si myslel, že jde právě o medvědí česnek.
Článek
Poohlížíte se po nových slunečních brýlích na léto? Kromě designu se zaměřte na UV filtr a zabarvení skel
Poohlížíte se po nových slunečních brýlích na léto? Kromě designu se zaměřte na UV filtr a zabarvení skel Bez slunečních brýlí nedá řada z nás v létě ani ránu. Aby vám tento módní doplněk slušel a zároveň vaše oči ochránil před slunečním zářením, měla byste jeho výběru věnovat značnou pozornost. Rozhodně nové sluneční brýle nevybírejte jenom podle toho, jak vypadají. Důležité jsou také jejich další vlastnosti. Na co byste se měla zaměřit?
Článek
Očkovací místa bez registrace: Kromě Prahy se lidé v Česku bez registrace naočkují i v Brně a Ostravě
Očkovací místa bez registrace: Kromě Prahy se lidé v Česku bez registrace naočkují i v Brně a Ostravě Pro zájemce o očkování proti covidu-19 se v Česku otevřela očkovací místa bez nutnosti předchozí registrace. Od pondělí 12. července se lidé mohli nechat bez registrace naočkovat na dvou místech v Praze. Dobrou zprávou je, že přibydou další očkovací místa bez registrace. A to vždy po jednom v Praze, Brně a Ostravě.
Článek
Souvisí barva očí s alkoholismem? Podle vědců ano
Souvisí barva očí s alkoholismem? Podle vědců ano Barva očí je dána množstvím pigmentu v rohovce, který je nazýván melanin. Zbarvení očí je pro každého člověka typické a jen těžko se dá předpovídat, jakou barvu bude mít zrovna váš potomek, protože i přesto, že jste třeba oba dva hnědoocí, nebylo by nic ojedinělého, kdyby se vám narodilo miminko s pomněnkovýma očima.
Článek
Souvisí barva očí s osobností člověka? Podle této studie jednoznačně
Souvisí barva očí s osobností člověka? Podle této studie jednoznačně O souvislosti s barvou očí a osobností člověka se hovoří již delší dobu, ovšem do nedávna to bylo jen nepodložené tvrzení. S tím je ale teď konec - švédská univerzita Örebro provedla studii, která tohle propojení jen potvrzuje.
Článek
Předtím a potom: Fotografka ukazuje, jak mateřství mění tváře žen
Předtím a potom: Fotografka ukazuje, jak mateřství mění tváře žen Když se mladá žena stane matkou, znamená to obrovský předěl v jejím životě. Mateřství se na ní promítne nejen fyzicky, žena se změní také po psychické stránce. Právě tuto skutečnost zaznamenala litevská fotografka Vaida Razmislaviče, která nafotila ženy před prvním porodem a po něm. I vás překvapí, jak tyto dámy mateřství změnilo.
Článek
Proč máme obočí? Z jiného důvodu, než si možná myslíte
Proč máme obočí? Z jiného důvodu, než si možná myslíte Všichni víme, k čemu nám slouží oči. Proč ale máme obočí, je stále otázkou dohad. Většina dnešních žen pohlíží na obočí z estetického hlediska. Původním úkolem obočí je však něco jiného než orámovat obličej a podtrhnout jeho celkovou krásu. Co tedy?
Článek
Pacient, který byl prohlášený za mrtvého, řekl lékaři po probuzení šokující věc: Šel do pekla a potkal ďábla
Pacient, který byl prohlášený za mrtvého, řekl lékaři po probuzení šokující věc: Šel do pekla a potkal ďábla Nikdo z nás opravdu netuší, co se s námi stane, až zemřeme. Existují však svědectví lidí, kteří se během klinické smrti dostali na druhý břeh, ovšem nenastal jejich čas a oni se zpátky vrátili na zemi. O neobvyklé zkušenosti s posmrtným životem se na TikToku rozhovořil jeden lékař, který sdílel šokující zážitek svého pacienta.
Článek
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit Už jste se někdy zamýšleli nad tím, jaká jsou nejhorší česká jídla? Mezinárodní kulinářský průvodce Taste Atlas na to má jasnou odpověď. Zveřejnil žebříček 10 nejhorších českých jídel, který vás naprosto překvapí. Některé pochoutky uvedené v tomto žebříčku totiž velmi milujeme a jsou pravidelně na našich talířích.
Článek
Íránský streamovací portál Melovaz odstranil ženy z přebalů alb: Po Lady Gaga nebo Beyoncé zbyl jenom stín
Íránský streamovací portál Melovaz odstranil ženy z přebalů alb: Po Lady Gaga nebo Beyoncé zbyl jenom stín Používáte ke stahování a pouštění hudby online streamovací služby, jako je Spotify nebo Apple Music? Pokud si chcete stáhnout album určitého umělce, kromě hudby vás bude určitě zajímat i obal samotného alba. Jistě vás pak zaskočí postup íránského streamovacího portálu Melovaz, který vymazal z přebalů alb všechny ženy. Jak je to možné?
Článek
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí Žít v dlouhodobém vztahu, který je krásný, pohodový a spokojený, není automatická záležitost. Aby vám to v partnerství či manželství i po letech klapalo, je třeba jít tomu na proti. Jak tedy udržet dlouhodobý vztah, ve kterém se budete cítit oba krásně? Dělejte s partnerem společně zejména následující věci.
Článek
Máte oči sanpaku? Zjistěte, co to pro vás znamená podle japonského čtení z obličeje
Máte oči sanpaku? Zjistěte, co to pro vás znamená podle japonského čtení z obličeje Že je “oko do duše okno,” neříká pouze české lidové rčení. Na to, že naše oči mohou o naší osobnosti vypovídat mnohem více, než si myslíme, poukazuje také japonské čtení z obličeje. To velmi pozoruhodně popisuje oči sanpaku, což je velmi neobvyklý jev. Zajímá vás, zda máte také oči sanpaku a co to o vás vypovídá?
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?