Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit Už jste se někdy zamýšleli nad tím, jaká jsou nejhorší česká jídla? Mezinárodní kulinářský průvodce Taste Atlas na to má jasnou odpověď. Zveřejnil žebříček 10 nejhorších českých jídel, který vás naprosto překvapí. Některé pochoutky uvedené v tomto žebříčku totiž velmi milujeme a jsou pravidelně na našich talířích.
Článek
Řezy Čum na drát vás překvapí po rozkrojení. Vyzkoušejte recept
Řezy Čum na drát vás překvapí po rozkrojení. Vyzkoušejte recept Čum na drát je moučník s velmi zvláštním názvem. Když jej vyzkoušíte upéct, rozhodně nebudete litovat. Přinášíme osvědčený recept na čum na drát, který je výborný zvláště ke kávě. Zaručujeme, že když tento moučník po upečení rozkrojíte, opravdu budete “čumět na drát”, jak výborně vypadá.
Článek
Hororový zážitek: Lidé viseli na horské dráze 3 hodiny hlavou dolů, až poté je vysvobodili záchranáři
Hororový zážitek: Lidé viseli na horské dráze 3 hodiny hlavou dolů, až poté je vysvobodili záchranáři Takový zážitek byste nepřáli ani svému nepříteli. I když vám jízda na horské dráze v těle rozproudí adrenalin, viset z ní hlavou dolů tři hodiny rozhodně nechcete. Své by o tom mohlo vyprávět osm nešťastníků, kteří takto trpěli na horské dráze s názvem Fire Ball na festivalu v Crandonu v americkém Wisconsinu.
Článek
Dolní Morava – ve velkém stylu, ať jde o cokoli
Dolní Morava – ve velkém stylu, ať jde o cokoli Těžko byste u nás v současné době hledali středisko s větším počtem aktivit a atrakcí, než má Dolní Morava. Magnetem pro návštěvníky je tu například Mamutí horská dráha, Stezka v oblacích, Adrenalin park nebo obří dětský letní park.
Článek
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být Máte pocit, že ačkoliv se u vás vůbec nic nezměnilo, váš vztah již není jako dřív a s partnerem se od sebe čím dál tím více odcizujete? Rozchody bohužel ke vztahům patří a není nic horšího, než když přijde jako blesk z čistého nebe. Jak tedy poznat, že s námi náš partner nechce nadále být?
Článek
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka Ačkoliv je menstruace zcela přirozenou součástí života každé ženy, řada dívek příchod svých prvních měsíčků vyhlíží s obavami. Jak moc budu krvácet? Bývají vždy měsíčky spojené s nepříjemnými křečemi? Kdy mě vlastně čekají? Tyto a další časté otázky dospívajících děvčat zodpoví článek.
Článek
Čína mohla pandemii koronaviru zastavit. Dle studie podcenili situaci
Čína mohla pandemii koronaviru zastavit. Dle studie podcenili situaci Předpokládá se, že původcem koronaviru jsou netopýři pocházející z wu-chanské tržnice v Číně. Ovšem dle studie vědců ze Solentské univerzity v anglickém Southamptonu za jeho šíření mohou i komunisté z Wu-chanu. Jak je to možné?
Článek
Vše co potřebujete vědět o estetických rovnátkách
Vše co potřebujete vědět o estetických rovnátkách Pěkný, zářivý úsměv pro vás nemusí být jen nedosažitelný sen. Stačí navštívit specialistu a probrat s ním možnosti, které máte. Stejně jako nic na světě, ani krásný úsměv není zadarmo. Stojí za ním trpělivost, práce a disciplína. Pojďte se podívat, jaké máte možnosti a co vás na vaší cestě bude čekat.
Článek
Suchá, citlivá pokožka i hormonální akné aneb 5 způsobů, jak přechod změní vaši kůži
Suchá, citlivá pokožka i hormonální akné aneb 5 způsobů, jak přechod změní vaši kůži V období přechodu prochází ženské tělo celou řadou změn od přibývání na váze až po nebezpečné řídnutí kostí. Ušetřena není ani pokožka, která začíná rapidně stárnout. Proměna pokožky během menopauzy může probíhat pozvolna, většinou však ke změnám dochází rychle a jsou výrazné. Na co se připravit a jaké jsou možnosti prevence či mírnění příznaků?
Článek
Monínec – z trailu na maxiskluzavku
Monínec – z trailu na maxiskluzavku Ve středočeském areálu Monínec zabavíte vaše ratolesti díky množství aktivit levou zadní. Ať už discgolfem, vodní maxiskluzavkou, paddleboardem či elektročlunem na Pilském rybníce, klasickou koupačkou v bazénu nebo traily v bikeparku. Malebnost středočeského kraje pak zve i k výletům do okolí, ať už s použitím sedačkové lanovky nebo bez ní.
Článek
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa Nevěra k partnerským vztahům patří již od pradávna. V každé zemi mají však lidé na nevěru trochu odlišný názor a je úplně jedno, zda nevěrníkem byl muž či žena.
Článek
Cukeťák, cuketový bác nebo dráteník: Tento slaný recept z cukety má spoustu názvů, ale jednu přípravu
Cukeťák, cuketový bác nebo dráteník: Tento slaný recept z cukety má spoustu názvů, ale jednu přípravu Také každým rokem řešíte, co s úrodou cuket? Pokud jste už letos pekli cuketový perník nebo cuketovou bábovku, zkuste si tuto zeleninu připravit také naslano. Velmi oblíbený je zejména cukeťák. Tento slaný recept z cukety je známý také pod názvem cuketový bác nebo dráteník. Připravte si jej podle našeho receptu a budete se oblizovat až za ušima.
Článek
Hongkongská modelka Candy Lo má 54 let, ale vypadá jako dvacítka: Za mladistvý vzhled vděčí pleťové masce z čerstvé mrkvové šťávy
Hongkongská modelka Candy Lo má 54 let, ale vypadá jako dvacítka: Za mladistvý vzhled vděčí pleťové masce z čerstvé mrkvové šťávy Candy Lo je uznávaná modelka, která žije v Hongkongu. Nebylo by na tom nic tak zvláštního, kdyby tato krásná žena neměla už 54 let. Tato asijská celebrita se pyšní bezchybnou pletí bez viditelných vrásek, za kterou prý nevděčí plastice, nýbrž pleťové masce z čerstvé mrkvové šťávy. Ostatním ženám na tento zázrak prozradila svůj osvědčený recept.
Článek
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů Orální sex je příjemný nejen mužům, ale také nám ženám. Ovšem najdou se i takové ženy, které se u něj nedokážou naplno uvolnit a stydí se. Proto jsme si pro vás připravili těchto 6 důvodů, které vám snad s tímto problémem pomohou, a vy si budete moci orálního sexu užívat plnými doušky.
Článek
Recepty z václavek: Vyzkoušejte václavkový guláš nebo falešnou dršťkovou polévku
Recepty z václavek: Vyzkoušejte václavkový guláš nebo falešnou dršťkovou polévku Václavky patří k oblíbeným podzimním houbám. Pokud jste si jich nasbírali plný koš, připravíte z nich spoustu vynikajících receptů. Chutnat vám bude zaručeně guláš z václavek nebo falešná dršťková polévka. Václavky však musíte dostatečně tepelně zpracovat, neboť jsou zasyrova jedovaté.