Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí Každý, kdo měl někdy kočku, ví, že tato čtyřnohá stvoření jsou mistry schovávaček. I když je máte rádoby na očích, nevidíte je. Připravili jsme si pro vás hádanku, pomocí které si zkusíte, jaký máte postřeh. Podívejte se na obrázek a pokuste se během 10 sekund najít ukrytou kočku. Zvládli jste to, nebo stále marně hledáte?
Článek
Lidé nedodržují karanténu. Dav lidí před úřadem práce to jen potvrzuje
Lidé nedodržují karanténu. Dav lidí před úřadem práce to jen potvrzuje Od dnešní půlnoci platí přísná nařízení. Avšak namísto toho, aby je lidé dodržovali a zůstali raději doma, karanténu využívají k tomu, aby vyřídili vše, co doposud nestihli.
Článek
5 důvodů, proč nevynechávat snídani
5 důvodů, proč nevynechávat snídani V mnoha časopisech a magazínech, které se zabývají zdravým životním stylem, se dočítáme, že snídaně patří mezi nejdůležitější jídla dne a rozhodně bychom ji neměli vynechávat? Proč tomu tak ale ve skutečnosti je?
Článek
Jak nejlépe bojovat s teplotou u dětí? Osvědčené rady pro rodiče
Jak nejlépe bojovat s teplotou u dětí? Osvědčené rady pro rodiče Všechny maminky to známe - teplota u dítěte je rychlá a zcela nepředvídatelná. V jednu chvíli dítě radostně poskakuje, je veselé a během okamžiku se změní v hromádku uplakaného rozpáleného uzlíčku. Tady je každá rada drahá. Je lépe vyčkávat, nebo se pokusit teplotu ihned srazit?
Článek
Vyzkoušejte overnight oats: Tato snídaňová klasika má stovky variací
Vyzkoušejte overnight oats: Tato snídaňová klasika má stovky variací Zdravá a vydatná snídaně nás dokáže skvěle nastartovat do nového dne. Co když byste si k snídani ráda něco zdravého opravdu dala, ale prostě nestíháte? Připravte si vynikající snídani den předem. A to třeba následující variace overnight oats, ve kterých nechybí ovesné vločky nebo chia semínka. Tuto zdravou snídani si jednoduše zamilujete.
Článek
Jak ušlehat tuhý sníh z bílků? Držte se několika pravidel, která zaručí úspěch
Jak ušlehat tuhý sníh z bílků? Držte se několika pravidel, která zaručí úspěch Tuhý sníh z bílků má mnoho způsobů využití. Uplatnění nachází jako náplň do kremrolí z listového těsta, zajišťuje také nadýchanost některých moučníků či zeleninových nákypů. Jak opravdu na pevný sníh, který při šlehání nespadne? Zkuste se řídit následujícími osvědčenými radami, díky kterým z vaječných bílků ušleháte skutečně tuhý sníh.
Článek
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy Rumunská fotografka Mihaela Noroc procestovala v posledních pěti letech více než šedesátku zemí. V každém koutě světa hledala nádherné ženy, jejichž krásu zachytila na unikátních portrétních fotografiích. Mihaelu v její úsilí nezastavilo ani narození dcerky, která ji doprovází na cestách.
Článek
Co jíst během dne, aby hubnutí byla hračka? Tady je návod
Co jíst během dne, aby hubnutí byla hračka? Tady je návod Každý, kdo už nějaké to kilo navíc zhubl, vám poví, že je nejen obzvláště důležitá strava, ale je také podstatné, kdy si jednotlivá jídla dopřejete. Protože kvalitní strava ve správný čas s dostatečnou porcí pohybu dokáže opravdové zázraky!
Článek
Toužíte po plochém bříšku? Začněte dělat těchto 9 věcí
Toužíte po plochém bříšku? Začněte dělat těchto 9 věcí Každý, kdo se již někdy snažil zhubnout, potvrdí, že nejhorší partií je bříško. Kromě cvičení jej ovlivňuje především to, co během dne sníme, a proto jsme si pro vás připravili seznam 9 věcí, které byste do svého hubnoucího programu měli určitě začlenit. Pak uvidíte sami, že získat ploché bříško není žádná věda!
Článek
7 ranních návyků, které nám nedovolí zhubnout. Vyvarujte se jim
7 ranních návyků, které nám nedovolí zhubnout. Vyvarujte se jim Ráno dělá den, stejně tak ovlivňuje harmonogram fyziologických procesů těla. Naše ranní rituály určují, zda budeme jíst velký nebo malý oběd, zda tělo použije všechny kalorie nebo si je uloží. To má zásadní vliv na to, jestli se nám podaří zhubnout.
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
Zázrak jménem ovesné vločky. Proč byste je měli jíst každý den?
Zázrak jménem ovesné vločky. Proč byste je měli jíst každý den? Ovesné vločky bývají obecně vnímány jako zdravá potravina a najdete je v takřka každém vyváženém jídelníčku. Proč tomu tak ale je a co získáme tím, pokud je budeme konzumovat? Na to se podíváme v dnešním článku.
Článek
Dcery dostanou do vínku krásu, synové potíže se srdcem. Pět znaků, které dědíme po tatínkovi
Dcery dostanou do vínku krásu, synové potíže se srdcem. Pět znaků, které dědíme po tatínkovi Na ženy se odjakživa nahlíží jako na nositelky a dárkyně života. S rozvojem znalostí reprodukce se ale postupem času zjistilo, že na vzniku potomka se muž podílí, alespoň co se genů týče, do stejné míry jako žena. Lidská genetická výbava je totiž složená z celkem 46 chromozomů a z toho polovina pochází od otce. Které naše znaky pochází od tatínka?
Článek
Optická hádanka: Najdete na obrázku druhou ženu? Většina lidí pohoří
Optická hádanka: Najdete na obrázku druhou ženu? Většina lidí pohoří Řešíte rádi náročné hádanky? Udělejte si mozkovou rozcvičku a vydejte se s námi do světa optických klamů a iluzí. Dobře se podívejte na následující fotografii se stojící ženou. Zkuste na fotce najít také druhou ženu. Pořádně se při řešení této optické hádanky soustřeďte, většina lidí ji totiž nerozklíčuje.
Článek
Konavirus může zanechat trvalé následky: Nejčastěji ohrožuje zdraví srdce a plic
Konavirus může zanechat trvalé následky: Nejčastěji ohrožuje zdraví srdce a plic Lidé, kteří se vyléčí z onemocnění COVID-19, si mohou oddechnout jen na půl. Jak dokazují nejnovější lékařské poznatky, koronavirus u některých vyléčených pacientů může zanechat trvalé následky. A to zejména na plicích a srdci.
Článek
Zemřel režisér Vymítače ďábla. Williamu Friedkinovi bylo 87 let
Zemřel režisér Vymítače ďábla. Williamu Friedkinovi bylo 87 let Hororový snímek Vymítač ďábla nebo kultovní film Francouzská spojka. Nejen pod těmito počiny je nesmazatelně podepsán americký režisér William Friedkin. Smutnou zprávou pro jeho fanoušky je, že bohužel již není mezi námi. Zemřel 7. srpna 2023 v americkém Los Angeles.