Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Malá prsa jako výhra: Proč bychom neměly toužit po bujném poprsí?
Malá prsa jako výhra: Proč bychom neměly toužit po bujném poprsí? Spousta žen, která mají malá prsa, sní o výrazném dekoltu. Některé nezůstávají pouze u snění a svěřují se do rukou plastických chirurgů. Je to ale přešlap vedle. Malá prsa jsou totiž výhrou, a to v jakémkoliv věku. Proč jsou malá prsa mnohem lepší než ta velká? Méně bujné poprsí nám poskytuje spoustu následujících zdravotních i estetických výhod.
Článek
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní?
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní? Ne nadarmo se říká „co je malé, to je milé“ a o malých ženách to platí dvojnásob. A kromě toho, že jsou milé a hlavně roztomilé, tak je dokázáno, že jsou také těmi nejlepšími partnerkami. Jak je to možné? Na to se podíváme v dnešním článku.
Článek
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy Že dvojice, kterou tvoří vysoký muž a malá žena vypadá velmi nesourodě? Nenechte se zmást prvním dojmem, podle vědců z jihokorejské Konkuk University má právě tento pár skvělé vyhlídky na velmi šťastné manželství. Důležitou roli v tomto případě hraje především výška muže, a to hned z několika důvodů.
Článek
Malá dírka nad uchem je genetickou zvláštností. Má ji zlomek populace a dle evolučních biologů jde o pozůstatek žaber
Malá dírka nad uchem je genetickou zvláštností. Má ji zlomek populace a dle evolučních biologů jde o pozůstatek žaber Znáte někoho, kdo má malou dírku nad uchem v oblasti, kde začíná chrupavka? Tato zvláštnost s odborným názvem preauricular sinus není rozhodně pozůstatkem piercingu, ale je geneticky daná. Co konkrétně znamená a proč ji nemáme všichni?
Článek
Malá holčička se udusila v zavřené pračce. Před týdnem oslavila teprve 3. narozeniny
Malá holčička se udusila v zavřené pračce. Před týdnem oslavila teprve 3. narozeniny Rodinná tragédie se stala ve čtvrtek 12. ledna 2023 v pařížském 20. obvodu. V zavřené, ovšem vypnuté automatické pračce se udusila malá holčička, která teprve před týdnem oslavila třetí narozeniny. Tuto smutnou zprávu přinesl francouzský list Le Parisien, neštěstí vzápětí potvrdila pařížská prokuratura.
Článek
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče Pro většinu lidí je známkou dobře vychovaného dítěte to, že umí pozdravit a poděkovat. Jenže nastává otázka, zda je skutečně tohle měřítko objektivní a jestli tyto dvě věci k posouzení dobrého vychování stačí?
Článek
Markéta Konvičková odletěla s dcerou na Tenerife. Malá Amálka zvládla 5,5 hodiny v letadle na jedničku
Markéta Konvičková odletěla s dcerou na Tenerife. Malá Amálka zvládla 5,5 hodiny v letadle na jedničku Zpěvačka Markéta Konvičková vyrazila se svou sedmiměsíční dcerou Amálkou poprvé do ciziny. Samozřejmě přibraly i tatínka, Markétina snoubence René Kuboše. Rodina konkrétně odletěla na Tenerife, kde si aktuálně užívají hřejivého sluníčka a slané mořské vody. A 5,5hodinová cesta v letadle? Tu malá Amálka zvládla na výbornou.
Článek
Dokument Podvodník z Tinderu má pokračování: Bodyguard Simona Levieva zažaloval Netflix za porušení lidských práv
Dokument Podvodník z Tinderu má pokračování: Bodyguard Simona Levieva zažaloval Netflix za porušení lidských práv Na streamovací službě Netflix nyní boduje dokument Podvodník z Tinderu. Tento snímek pojednává o Simonovi Levievovi, který prostřednictvím seznamovací aplikace Tinder navázal osobní kontakt s několika ženami, z nichž následně vymámil nemalý obnos peněz. Kvůli dokumentu má nyní Netflix na krku žalobu, a to od Levievova bodyguarda.
Článek
Tohle dokázal obyčejný polibek: Malá holčička se kvůli němu ocitla na pokraji smrti
Tohle dokázal obyčejný polibek: Malá holčička se kvůli němu ocitla na pokraji smrti I jeden nevinný polibek může mít pro malé dítě naprosto fatální následky. Toto varování sdíleli na sociální síti vystrašení rodiče roční Kaylah Merritové poté, co se ocitla na pokraji smrti. A kvůli čemu? Její příbuzný ji políbil na pusinku i přes to, že měl na rtech opar.
Článek
Dcera Markéty Konvičkové oslavila 6 měsíců. Malá Amálka je vážně roztomilá
Dcera Markéty Konvičkové oslavila 6 měsíců. Malá Amálka je vážně roztomilá Není to tak dlouho, kdy zpěvačka Markéta Konvičková porodila dcerku Amálku. Jenomže čas letí jako voda a Amálce je již krásných šest měsíců. Hrdá maminka Markéta Konvičková se svou půlroční holčičkou pochlubila na Instagramu. Amálka je vskutku roztomilý brouček. Kromě malého nosíku má oči jako pomněnky.
Článek
Dcera Moniky Bagárové je malá parádnice. Se svou maminkou se předvedla ve výrazné rtěnce
Dcera Moniky Bagárové je malá parádnice. Se svou maminkou se předvedla ve výrazné rtěnce Dcera Moniky Bagárové, Ruminka, roste jako z vody. Tato roztomilá holčička, která za pár týdnů oslaví již třetí narozeniny, je parádnice po mamince. Dokazují to i nejnovější instagramové posty Moniky Bagárové. V jednom z nich zpěvačka sdílela společné selfie s Ruminkou, na které mají obě dvě výraznou červenou rtěnku.
Článek
Holčička se narodila s velkým mateřským znaménkem přes půl tváře. Její máma jí od mala vštěpuje, že je výjimečná
Holčička se narodila s velkým mateřským znaménkem přes půl tváře. Její máma jí od mala vštěpuje, že je výjimečná Když přišla americká holčička Winry Hallová na svět, byla jiná než ostatní novorozené děti. Rodiče si hned po jejím narození všimli, že má skvrnu ve tváři. Nejprve si mysleli, že jde o modřinu. Lékaři však překvapeným rodičům řekli, že jde o extrémně vzácné mateřské znaménko. Zajímá vás, jak se této holčičce aktuálně daří?
Článek
Dcera Martiny Pártlové má už 5 měsíců. Podívejte se, jak malá Stella roste do krásy
Dcera Martiny Pártlové má už 5 měsíců. Podívejte se, jak malá Stella roste do krásy Sympatická zpěvačka a členka uskupení 3v1 Martina Pártlová si užívá mateřství plnými doušky. Její vytoužená dcerka Stellinka, která přišla na svět 16. června 2021, nyní oslavila 5 měsíců. Jak Martina Pártlová ukazuje na Instagramu, její holčička roste jako z vody. A že je vážně roztomilá!