Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Lucii Bílou překvapil neznámý ctitel. Před dveřmi domu jí nechal speciální dárek
Lucii Bílou překvapil neznámý ctitel. Před dveřmi domu jí nechal speciální dárek Lucie Bílá před pár dny zažila velmi milé překvapení, o kterém se s ostatními podělila na svém Instagramu. Tato nejoblíbenější česká zpěvačka objevila před vchodovými dveřmi svého domu speciální dárek, který jí vlastnoručně vyrobil neznámý ctitel. Co bylo obsahem balíčku? Hřejivý, ručně pletený svetr.
Článek
Dárek k Valentýnu podle znamení zvěrokruhu: Býka dostanete luxusem, Váhy zase romantikou
Dárek k Valentýnu podle znamení zvěrokruhu: Býka dostanete luxusem, Váhy zase romantikou Nevíte, co tentokrát koupit svému partnerovi či partnerce k Valentýnu? Inspirujte se horoskopem. Výběr valentýnského dárku vám usnadní následující tipy na dárky k Valentýnu podle znamení zvěrokruhu. Věříme, že díky nim obdarujete 14. února svou drahou polovičku skutečně dokonalým dárkem.
Článek
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. Právě proto si partneři a manželé dávají opravdu výjimečné dárky z lásky. To ale nebyl případ influencerky Glorie, které leželo v žaludku, že se její manžel na sociálních sítích aktivně zajímá o další ženy. Dárek, kterým na Valentýna potěšila svou drahou polovičku, proto pojala vskutku originálně.
Článek
Nečekejte na zázrak aneb 5 drobností, kterými si na Valentýna sama uděláte radost
Nečekejte na zázrak aneb 5 drobností, kterými si na Valentýna sama uděláte radost Den sv. Valentýna je o tom dát co nejvíce lásky… všem okolo? Moment, kdo řekl, že nemůže jít o milování sebe samé? Je bezpochyby uspokojující předávat zamilované dárky partnerovi, na druhou stranu, víte jak… zkrátka a dobře letos zbožňujte jen samy sebe a kupte si dárek k Valentýnu! Nepatrný. Levný (máte na rozdávání?!). Senzační. Number one.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Tyto dárky k svátku potěší každého!
Tyto dárky k svátku potěší každého! Dárky k svátku se nevybírají snadno. Samozřejmě je rozdíl, jestli vybíráme dárek ke svátku pro nejlepší kamarádku nebo pro kolegu v práci. Vyřešit svátek obyčejnou čokoládou nebo lahví vína je samozřejmě nejjednodušší, přeci jen byste si ale měli dát na výběru dárku záležet trochu víc. Přinášíme vám originální tipy na dárek k svátku.
Článek
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů Letošní Valentýn bude ve srovnání s předchozími roky jiný. I když jsou aktuálně zavřené restaurace, kina, divadla či wellness centra, máme stále spoustu možností, jak tento svátek všech zamilovaných oslavit. Užijte si Valentýna přímo v pohodlí svého domova. Přinášíme vám několik romantických tipů, jak na to.
Článek
Písničky Hany Zagorové: Které patří k vašim nejoblíbenějším?
Písničky Hany Zagorové: Které patří k vašim nejoblíbenějším? Legendární zpěvačka Hana Zagorová, která zemřela 26. srpna 2022 v nedožitých 76 letech, měla za celý svůj život na kontě více než 900 písní. Některé z nich jsou notoricky známé a dá se o nich říct, že zlidověly. Vybrali jsme celkem pět písniček Hany Zagorové, o kterých si myslíme, že patří k jejím největším hitům. Souhlasíte s námi?
Článek
Hormonální, nehormonální a chemická antikoncepce: Znáte jejich výhody a nevýhody?
Hormonální, nehormonální a chemická antikoncepce: Znáte jejich výhody a nevýhody? Před nechtěným početím se můžete chránit celou řadou antikoncepčních metod. Některé ženy nedají dopustit na hormonální antikoncepci. Jiné sahají po nehormonální antikoncepci, kterou často kombinují se spermicidními přípravky. Ať už se chráníte jakkoliv, každá z těchto metod má své výhody a nevýhody. Zajímá vás, která z nich je nejspolehlivější?
Článek
Zahrádka na balkoně: Vypěstujte si bohatou úrodu zeleniny, ovoce i bylinek
Zahrádka na balkoně: Vypěstujte si bohatou úrodu zeleniny, ovoce i bylinek Toužíte po vlastních rajčatech, okurkách nebo jahodách? Můžete si na nich pochutnat, i když nemáte zahradu. Stačí k tomu balkon, kde vám celou sezónu poroste řada druhů ovoce a zeleniny i voňavých bylinek. Pěstování na balkoně má svá nepsaná pravidla, se kterými se zkuste seznámit dřív, než si založíte balkonovou zahrádku. Která to jsou?
Článek
Holčička se sama oblékla na školní focení. Svým originálním stylem a výběrem oblečení rozesmála celý internet
Holčička se sama oblékla na školní focení. Svým originálním stylem a výběrem oblečení rozesmála celý internet V průběhu října a listopadu se každým rokem děti i celé rodiny účastní vánočního focení. Jak to vypadá, rok 2020 bude v tomto případě výjimkou. Když ale dojde na focení, také se nemůžete rozhodnout, co si oblečete na sebe? Až to bude zase možné, vezměte si příklad z tříleté dívenky Kaylieann, která svým oblečkem rozesmála celý svět.
Článek
Nemohou vaše děti kvůli koronaviru do školy? Přinášíme tipy, jak je zabavit
Nemohou vaše děti kvůli koronaviru do školy? Přinášíme tipy, jak je zabavit Od středy 11. března 2020 je až do odvolání vzhledem k šířící se koronavirové nákaze zrušena výuka na základních, středních, vyšších i vysokých školách. Zvlášť pokud máte doma malého školáka, o kterého se musíte starat, jistě řešíte, jak jej zabavit, aby mu nebyla dlouhá chvíle. Přinášíme několik tipů, které přijdou vhod každému rodiči.
Článek
Anička Slováčková nesnáší nákup nových kalhot. Vysvětlila, proč má depku z konfekčních velikostí
Anička Slováčková nesnáší nákup nových kalhot. Vysvětlila, proč má depku z konfekčních velikostí Vejdete do obchodu s oblečením a chcete si koupit nové džíny. Jenže, i když máte běžně konfekční velikost 40, tentokrát se vejdete do velikosti 42, a tak začínáte pochybovat o tom, zda jste nepřibrala. Poznáváte se? Podobné zkušenosti má herečka a zpěvačka Anička Slováčková, která otevřete říká, že výběr nových kalhot je pro ni doslova horor.