Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů Letošní Valentýn bude ve srovnání s předchozími roky jiný. I když jsou aktuálně zavřené restaurace, kina, divadla či wellness centra, máme stále spoustu možností, jak tento svátek všech zamilovaných oslavit. Užijte si Valentýna přímo v pohodlí svého domova. Přinášíme vám několik romantických tipů, jak na to.
Článek
Single na svátek svatého Valentýna? Inspirujte se zahraničními zvyky pro nezadané
Single na svátek svatého Valentýna? Inspirujte se zahraničními zvyky pro nezadané Za pár dnů tu máme den všech zamilovaných, svátek svatého Valentýna. I když jste zrovna single, nemusíte propadat depresím. Oslavte zkrátka tento den sama se sebou! A to nejen tak, že si koupíte čokoládovou bonboniéru a celou ji spořádáte u romantického filmu. Inspirujte se v zahraničí, kde mají „valentýnské“ zvyky pro nezadané obrovskou tradici!
Článek
Jak se odmilovat? Z nešťastné lásky se vymaníte, když si budete držet odstup a začnete vše brát s nadhledem
Jak se odmilovat? Z nešťastné lásky se vymaníte, když si budete držet odstup a začnete vše brát s nadhledem Láska si nevybírá. Někdy přijde jako blesk z čistého nebe a vy se zamilujete do osoby, o které víte, že s ní nemůžete být. Jak se z této nešťastné lásky vymanit? Nespoléhejte se pouze na čas, rychleji se odmilovat vám pomohou také následující typy.
Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?
Článek
Znamení zvěrokruhu, která v roce 2021 najdou osudovou lásku. Spřízněnou duši potkají Blíženci, Lvi či Štíři
Znamení zvěrokruhu, která v roce 2021 najdou osudovou lásku. Spřízněnou duši potkají Blíženci, Lvi či Štíři Rok 2021 přinese něco nového každému znamení zvěrokruhu. Horoskop lásky ovšem napovídá, že některá hvězdná znamení najdou v roce 2021 životního partnera. Kterým znamením tedy letošní rok přinese novou lásku na celý život? Projděte si následující seznam znamení zvěrokruhu, která se letos osudově zamilují. Možná, že se mezi nimi najdete také.
Článek
Pravidla letní lásky: Držte se jich, jedině tak si užijete žhavý letní flirt bez následků
Pravidla letní lásky: Držte se jich, jedině tak si užijete žhavý letní flirt bez následků Hřejivé sluneční paprsky, šplouchající moře, rozpálená pláž a rozbouřené hormony. Doba letních lásek je opět tu. Pokud jste nezadaná, klidně si ji užijte plnými doušky. Žhavý letní flirt však s sebou nese i spoustu rizik. Abyste si jej mohla vychutnat bez následků, není od věci, když budete myslet na následující jednoduchá pravidla.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání Před dvěma lety zavítala 23letá Kate Lefler do baru, kde podle svých slov zažila osudové setkání. Na krátkou chvíli se zde potkala s panem neznámým, který se jí představil jako Adam. Mezi párem přeskočila jiskra. Kate se však už s tímto mužem nesetkala. Jelikož jej nedokázala vyhnat z hlavy, vyhlásila po něm pátrání na Instagramu.
Článek
Láska má celkem pět fází: Do té poslední se dostanou pouze ty nejstabilnější páry
Láska má celkem pět fází: Do té poslední se dostanou pouze ty nejstabilnější páry O lásce se říká, že má spoustu podob. Jelikož je ale láska velmi dynamickým prvkem, má i několik fází. Podle psychologů procházejí všechny páry vývojem. Po prvotní zamilovanosti, kterou zná asi každý z nás, následuje ve vztahu další posun. Do poslední, páté fáze lásky, se však dostanou pouze životní partneři, kteří si byli osudově souzeni.
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Monika Bagárová vyznala svému novému příteli lásku: Potkala jsem anděla, napsala
Monika Bagárová vyznala svému novému příteli lásku: Potkala jsem anděla, napsala Zpěvačka Monika Bagárová má nového přítele a znovu konečně září štěstím. Své nové lásce, kterou je podnikatel z Karlových Varů Leonard Lekaj, poprvé veřejně vyznala lásku na Instagramu. Napsala o něm mimo jiné, že potkala anděla.
Článek
Jak poznáte, že slůvka lásky nešeptá jenom vám?
Jak poznáte, že slůvka lásky nešeptá jenom vám? Že láska bývá slepá, je dávná pravda. Když jsme zamilované, nechceme vidět na svém vyvoleném žádné chyby. Ale občas se nám přece jenom ty růžové brýle trochu posunou a my si začneme všímat, že se něco děje a je něco špatně.
Článek
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují Spousta lidí o té pravé lásce jenom sní a myslí si, že na ně v životě snad ještě čeká. Pokud jste si však jisti tím, že máte partnera, po jehož boku prožijete celý svůj život, můžeme vám jenom pogratulovat. Inspirací v následujících letech vám mohou být manželé Dorothy a Wayne, kteří se vzali před 55 lety a jejichž láska časem ještě zesílila.
Článek
Facebooková skupina Láska má čtyři nohy: Unikátní prostor pro milovníky zvířat a propagaci vašich produktů
Facebooková skupina Láska má čtyři nohy: Unikátní prostor pro milovníky zvířat a propagaci vašich produktů V dnešní době, kdy sociální sítě hrají klíčovou roli v propojování lidí s podobnými zájmy, je facebooková skupina Láska má čtyři nohy více než jen komunitou. Jedná se o dynamické místo, kde se scházejí nadšenci pro chov zvířat, a zároveň platformu pro efektivní propagaci produktů a služeb zaměřených na čtyřnohé přátele.
Článek
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní První máj je nejen svátkem práce. Tento den je v Česku spojen s líbáním pod rozkvetlou třešní. Každá žena a dívka, která pod třešní dostane polibek od svého partnera, kamaráda či tatínka, bude celý následující rok kvést do krásy. Nepolíbená žena však prý do roka uschne. Kde se tato tradice vůbec vzala?
Článek
Láska na druhý pohled. Zamilovaní manželé zjistili, že se poprvé nesetkali na univerzitě, ale už v dětství na rodinné dovolené
Láska na druhý pohled. Zamilovaní manželé zjistili, že se poprvé nesetkali na univerzitě, ale už v dětství na rodinné dovolené Už jste někdy slyšeli o lásce na druhý pohled? V případě manželského páru Heidi a Eda Savittových z Velké Británie pochopíte, o čem je řeč. Tito manželé si spoustu let mysleli, že se poprvé setkali až na univerzitě. Později se však ukázalo, že se náhodou seznámili už jako malí na rodinné dovolené. A to, když měli oba šest let.