Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Říkají o vás druzí, že jste velmi tajemní? Může za to i vaše znamení zvěrokruhu
Říkají o vás druzí, že jste velmi tajemní? Může za to i vaše znamení zvěrokruhu Jste záhadní a od ostatních si držíte odstup? Není to něco, co se vám může přihodit ze dne na den, prostě jste se tak narodili. O tajemných lidech se říká, že jsou klidní, rezervovaní a nepředvídatelní. Mívají sklon k samotářství a jsou v určité oblasti velmi nadaní. Za tyto vlastnosti může i datum narození. Která znamení jsou tedy nejzáhadnější?
Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?
Článek
Láska na druhý pohled. Zamilovaní manželé zjistili, že se poprvé nesetkali na univerzitě, ale už v dětství na rodinné dovolené
Láska na druhý pohled. Zamilovaní manželé zjistili, že se poprvé nesetkali na univerzitě, ale už v dětství na rodinné dovolené Už jste někdy slyšeli o lásce na druhý pohled? V případě manželského páru Heidi a Eda Savittových z Velké Británie pochopíte, o čem je řeč. Tito manželé si spoustu let mysleli, že se poprvé setkali až na univerzitě. Později se však ukázalo, že se náhodou seznámili už jako malí na rodinné dovolené. A to, když měli oba šest let.
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Co vše o vašem zdraví prozradí barva jazyka?
Co vše o vašem zdraví prozradí barva jazyka? Ačkoliv někteří z nás opomínají důležitost jazyka, měli bychom si uvědomit, že bez něj bychom nedokázali mluvit, vychutnat si naše jídlo, komunikovat a především bychom ani nevěděli, zda je s námi všechno v pořádku. Ptáte se jak to? Jazyk totiž dokáže o celkovém zdraví našeho těla vypovědět více, než jste si kdy mysleli.
Článek
Co vše o vašem zdraví dokáže vypovědět tělesný pach?
Co vše o vašem zdraví dokáže vypovědět tělesný pach? I přesto, že je pro někoho pot a tělesný odér ožehavé téma, je nutno dodat, že všichni z nás se potí, a proto není potřeba se těmto tématům vyhýbat. Na druhou stranu zápach našeho potu a celkově lidský pach o našem zdraví také mnoho vypovídá.
Článek
Maminka našla na těle své dcery 25 krvavých šrámů poté, co ji vyzvedla ze školky. Zaskočí vás, jak vše dopadlo
Maminka našla na těle své dcery 25 krvavých šrámů poté, co ji vyzvedla ze školky. Zaskočí vás, jak vše dopadlo Když dala Alice Martinová z americké Arizony svou 15měsíční dcerku ráno do školky, rozhodně ani v nejhorším snu nepočítala s tím, v jakém stavu si ji odpoledne vyzvedne. Maminka totiž s hrůzou našla doma na těle své holčička 25 krvavých šrámů.
Článek
Magické zelené oči. Co vše prozradí o vašem charakteru?
Magické zelené oči. Co vše prozradí o vašem charakteru? Ne nadarmo se říká, že oči jsou oknem do duše. Na světě neexistují dva lidé, kteří by měli oči naprosto stejné, je to tedy něco, co má každý z nás zcela originální. V životě se můžeme setkat se třemi barvami oči - s hnědou, modrou a nejméně rozšířenou zelenou.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Jak se odmilovat? Z nešťastné lásky se vymaníte, když si budete držet odstup a začnete vše brát s nadhledem
Jak se odmilovat? Z nešťastné lásky se vymaníte, když si budete držet odstup a začnete vše brát s nadhledem Láska si nevybírá. Někdy přijde jako blesk z čistého nebe a vy se zamilujete do osoby, o které víte, že s ní nemůžete být. Jak se z této nešťastné lásky vymanit? Nespoléhejte se pouze na čas, rychleji se odmilovat vám pomohou také následující typy.
Článek
Pro muže: Jak poznat, že vás vaše partnerka podvádí?
Pro muže: Jak poznat, že vás vaše partnerka podvádí? O tom, jak poznat nevěru ze strany muže, toho bylo již napsáno nespočet. Jenže ruku na srdce, nepodvádí jen muži, ale také i ženy, avšak ty jsou v tomhle poněkud diskrétnější a nevěra má pro nás mnohem větší význam, nežli jen sexuální uspokojení.
Článek
Přežitý vztah: Týká se i vás?
Přežitý vztah: Týká se i vás? Když jste s partnerem začali randit, byli jste až po uši zamilovaní. Po nějaké době jste spolu začali bydlet a usadili se. Jak to máte nyní? Pokud máte pocit, že žijete vedle sebe, a ne spolu, jde o velmi závažný problém. Jak tedy poznáte, že žijete v přežitém vztahu a co s tím můžete udělat?
Článek
Espresso, cappuccino, nebo turek? Káva, kterou nejraději pijete, hodně vypovídá o vaší osobnosti
Espresso, cappuccino, nebo turek? Káva, kterou nejraději pijete, hodně vypovídá o vaší osobnosti Když jdete do kavárny, jaký druh kávy si nejčastěji objednáte? Je to espresso, cappuccino, turek, nebo caffe latte? Jistě vás zaujme, že preferovaný druh kávy toho dokáže mnoho říct o tom, jací jste. Co o vás tedy “vaše” káva vypovídá?
Článek
11 druhů ovoce a zeleniny, díky kterým bude vaše pleť opět zdravá a plná síly
11 druhů ovoce a zeleniny, díky kterým bude vaše pleť opět zdravá a plná síly Všichni víme, že konzumace velkého množství ovoce a zeleniny je pro naše celkové zdraví velmi prospěšná, ale věděli jste, že se tyto potraviny také podílí na tom, jak vypadá naše pokožka? A věděli jste také i to, že některé druhy ovoce jsou pro naši pleť obzvláště šetrné a vhodné?
Článek
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů Jste spolu s partnerem několik měsíců či let a máte pocit, že mezi vámi jiskra postupně vyhasíná? Možná že vy ho máte stále v srdci, ale on vás již dávno ne. Neopětovaná láska dokáže nepěkně zabolet. Chtěla byste vědět, jak poznáte, že vás už nemiluje? Všímejte si následujících signálů.
Článek
Když partner žárlí na vašeho ex: Vašeho bývalého nemůže vystát z různých důvodů
Když partner žárlí na vašeho ex: Vašeho bývalého nemůže vystát z různých důvodů Ani ve zdánlivě spokojeném vztahu nemusí být vše zalité sluncem. Často se stává, že partner či partnerka přehnaně žárlí na ex svého současného protějšku. Jedná se o problém také vašeho vztahu? Váš partner může na vašeho bývalého žárlit hned z několika důvodů. O které jde především?