Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Přehled změn, které nás čekají 3. května, 10. května a 17. května: MŠ pro všechny, rotační výuka druhého stupně ZŠ, otevření obchodů či slíbený návrat středoškoláků
Přehled změn, které nás čekají 3. května, 10. května a 17. května: MŠ pro všechny, rotační výuka druhého stupně ZŠ, otevření obchodů či slíbený návrat středoškoláků V pondělí 3. května se v rámci rozvolňování vrací v některých krajích Česka do lavic druhé stupně ZŠ a otevřou se rovněž MŠ pro všechny děti. Jak slíbila česká vláda, v pondělí 10. května bude následovat návrat druhého stupně ZŠ do škol po celém Česku. Mají se rovněž otevřít zbývající obchody a MŠ budou přístupné pro všechny děti.
Článek
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku?
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku? Každý z nás občas dá na svůj Facebook nějakou tu fotku. Stejně tomu bylo i v tomto případě, kdy dvě kamarádky zveřejnily fotku ze svého výletu.
Článek
Co o vás řekne tvar vašich nohou? Víc než si myslíte
Co o vás řekne tvar vašich nohou? Víc než si myslíte Každá z nás je jiná, odlišujeme se všemi částmi těla a samozřejmě i tvarem nohou. Právě tvarem ženských nohou se podvědomě řídí také muži, protože podle něj mohou odhalit, jaký má žena temperament. Podle tvaru nohou si tedy podvědomě hledají partnerku. Tak milé dámy, stoupněte si před zrcadlo, dejte chodidla těsně k sobě, ať zjistíte, co jste zač!
Článek
Většina Čechů si myslí, že psi vidí černobíle. Jakým dalším mýtům o domácích mazlíčcích lidé věří?
Většina Čechů si myslí, že psi vidí černobíle. Jakým dalším mýtům o domácích mazlíčcích lidé věří? Většina z nás bere domácí mazlíčky jako plnohodnotné členy rodiny, o které se staráme a aktivně zajímáme. Přesto však o nich zjevně nevíme všechno. Internetem a často i některými knihami kolují mýty, které jsou nepravdivé, ale přesto jim značná část populace věří. O jaké mýty se jedná?
Článek
Horká medovina, svařák a punč: O Vánocích je pije každý, tajemství jejich původu zná málokdo
Horká medovina, svařák a punč: O Vánocích je pije každý, tajemství jejich původu zná málokdo Pro spoustu z nás jsou zimní měsíce nepředstavitelné bez popíjení svařáku, punče nebo horké medoviny. Tyto nápoje jsou oblíbené, protože nás v zimě příjemně zahřejí, a navíc dokážou přivodit pohodovou vánoční atmosféru. Málokdo ovšem zná tajemství jejich vzniku. Pojďte jej s námi alespoň trochu poodhalit.
Článek
Lidé, kteří se narodili s částmi těla navíc. Objevovali se v minulosti a bohužel i dnes
Lidé, kteří se narodili s částmi těla navíc. Objevovali se v minulosti a bohužel i dnes Naše lidské tělo nás asi nikdy nepřestane překvapovat. Je zajímavé sledovat, čeho všeho je lidské tělo schopné a jak moc ho může příroda změnit. Pojďte se s námi podívat na neobvyklé lidi, kteří se narodili s některými částmi těla navíc.
Článek
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena Návštěva kadeřnictví? Každá z nás si při vyslovení těchto dvou slov vybaví něco jiného. Některé z nás mají to štěstí, že je pro ně kadeřnictví synonymem relaxu, odpočinku a příjemného zážitku. Ovšem najdou se i takové, pro které byla nejedna návštěva kadeřnice noční můrou.
Článek
Britská farmářka půjčuje své kozy na videokonference. Z původního vtipu se stal velký byznys
Britská farmářka půjčuje své kozy na videokonference. Z původního vtipu se stal velký byznys Vlivem pandemie koronaviru mnozí z nás komunikují se svými kolegy, spolužáky či učiteli prostřednictvím videohovorů. Farmářka Dot McCarthy z britského Lancashire proto dostala nápad, že jako zpestření půjčí lidem na Zoom, Meet či Google Classroom své kozy. Šlo původně o vtip, tato žena však díky svému bizarnímu nápadu vydělala již 50 tisíc liber.
Článek
Najdete na obrázku psa? Majitelce to trvalo 10 minut
Najdete na obrázku psa? Majitelce to trvalo 10 minut Domácí zvířata mají neuvěřitelnou schopnost maskování. Jak ukazuje zapeklitý případ, kterému musela čelit jedna zoufalá majitelka, v zákoutích domova se rádi schovávají nejen kočky, ale i psi. Schválně, podívejte se na obrázek ložnice a zkuste odhadnout, kde se ukrývá její pes.