Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.
Článek
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu Toaleta je součástí našeho každodenního života a je to věc, kterou používáme několikrát denně. Ovšem v toaletách mnohdy nekončí jen to, k čemu je určená, ale lidé ji využívají velmi hojně k vyhazování věcí, které již nepotřebují.
Článek
Seznam potravin, které byste neměli jíst a pít ke snídani
Seznam potravin, které byste neměli jíst a pít ke snídani Ačkoliv se říká, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne, ne všechny potraviny jsou ihned po probuzení pro naše tělo vhodné a mohou způsobovat určité zdravotní potíže.
Článek
Ulevit si před partnerem by pro vás nemělo být tabu. Je to klíč k trvalému a pevnému vztahu
Ulevit si před partnerem by pro vás nemělo být tabu. Je to klíč k trvalému a pevnému vztahu V prvních měsících vztahu se snažíme před svým partnerem či partnerkou skrývat všechny tělesné zvuky, za které bychom se mohli stydět. Postupem času se však osmělíme a menší nehody nejsou nic výjimečného, ba dokonce někteří se s nimi vůbec netají a stud jde stranou.
Článek
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá Jednou za měsíc nás ženy navštíví nepříjemné období, které se snažíme přežít co nejpohodlněji. Ano, myslíte správně, je to menstruace. Některé ženy však toto období sotva zaznamenají, jiné se naopak svíjejí bolestí od prvního dne. A proč tomu tak je? To bohužel nikdo neví. My ale víme, které věci během tohoto období dělat a naopak i nedělat!
Článek
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře Infekce močových cest je běžné onemocnění a výzkumy dokonce odhadují, že téměř 60 % všech žen tuto infekci alespoň jednou za život již mělo. Toto onemocnění však postihuje miliony lidí na celém světě i v řadách mužů.
Článek
Supervulkán nebo tsunami. Přírodní katastrofy, které by mohly lidstvo vážně ohrozit
Supervulkán nebo tsunami. Přírodní katastrofy, které by mohly lidstvo vážně ohrozit V současné době sužuje takřka celý svět pandemie koronaviru. Od dob španělské chřipky se lidstvo s podobnou situací nesetkalo, což v lidech vyvolává obavy z budoucnosti. Virus však není to jediné, co by mohlo naši civilizaci ohrozit. Dost možná se bude muset lidstvo v dalších století popasovat s daleko horšími přírodními katastrofami.
Článek
I obyčejná voda dokáže zabít vašeho psa. Na tohle by měl brát zřetel každý majitel
I obyčejná voda dokáže zabít vašeho psa. Na tohle by měl brát zřetel každý majitel Léto je v plném proudu a vysoké teploty dávají zabrat nejenom nám, ale také našim domácím mazlíčkům. O tom, že bychom je v těchto horkých dnech neměli brát na dlouhé procházky a už vůbec ne je nechávat v rozpáleném autě, snad všichni dobře ví. Jaké nebezpečí však na ně ještě číhá?
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.
Článek
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena Příchod nového života na svět je pro matku nádherný, a zároveň velmi těžký zážitek, na který nikdy nezapomene. Všechno začíná v ten moment, kdy se nastávající maminka dozví, že ve svém břiše nosí miminko a končí to porodem. Jenže některé ženy si bohužel nemohou vybrat způsob, jakým své dítě přivedou na svět.
Článek
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den Plánování svatby není vůbec snadná záležitost. Spousta věcí, které bychom si přáli, totiž není v našich silách. Své o tom ví Texasanka Tara Foleyová, která měsíc před svou svatbou řešila vážné dilema. Její babička musela jít z důvodu špatného zdravotního stavu do hospicu a hrozilo velké riziko, že se svatby své milované vnučky vůbec nedožije.
Článek
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná Vzít si letos k moři stejné plavky jako v loňském roce? Pro řadu žen, které podléhají módním trendům, je to zcela nemyslitelné. Je to i váš případ a kupujete si rok co rok nejnovější model plavek? Potom vám představíme extravagantní plavkový trend, na jehož nošení ale potřebujete velkou dávku odvahy.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.