Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 důvodů proč spát na zádech. Jde o nejzdravější polohu na spaní
5 důvodů proč spát na zádech. Jde o nejzdravější polohu na spaní Spíte nejčastěji na pravém či levém boku, na břiše nebo na zádech? Pokud přemýšlíte nad tím, jaká spánková poloha je pro vaše zdraví nejvíce prospěšná, bezkonkurenčně je to spaní na zádech. Zajímá vás, proč tomu tak je?
Článek
Ve Velké Británii porodila 11letá dívka. Rodina si jejího těhotenství údajně nevšimla
Ve Velké Británii porodila 11letá dívka. Rodina si jejího těhotenství údajně nevšimla Velkou Británií otřásá skandál, jejíž hlavní aktérkou je 11letá dívka. Toto dítě totiž ve 30. týdnu porodilo miminko a dle britských lékařů jde zřejmě o nejmladší maminku v zemi. Vzhledem k věku této novopečené mámy se ve Velké Británii rozbíhá vyšetřování, které má zjistit, jak a s kým dívka otěhotněla.
Článek
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo Zamilovaní lidé často dělají hloupé věci, kterých později litují. Růžové brýle měl i Malakye Brooks, který si během dovolené v prázdninovém ráji na Ibize nechal na záda vytetovat velký hanbatý obrázek své přítelkyně. Po příjezdu do Británie se však pár rozešel a Malakye se na vlastní kůži přesvědčil, že romantická gesta se prostě dělat nevyplácí.
Článek
Sedavé zaměstnání a bolesti zad jdou ruku v ruce: Co dělat, aby vaše záda netrpěla?
Sedavé zaměstnání a bolesti zad jdou ruku v ruce: Co dělat, aby vaše záda netrpěla? Pokud pracujete v kanceláři a prosedíte většinu své pracovní doby, určitě víte, o čem je řeč. Sedavé zaměstnání totiž výrazně přispívá k bolestem zad a krční páteře. Co dělat, abyste i přes dlouhé sezení měli zdravá záda? Bolesti zad zmírníte, nebo se jich dokonce zbavíte, díky následujícím opatřením, která zahrnují také cviky pro zdravá záda.
Článek
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala!
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala! Každý rozchod dvou milujících se lidí je plný rozdílných emocí. Někteří jej snáší s nadhledem a jiní situaci nezvládnou. Jen čas zahojí všechny rozjitřené rány a umožní vidět svět opět v tom krásnějším světle. 
Článek
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje Za pár dní tu máme Vánoce a většina z nás pilně nakupuje dárky. Snažíme se dát každému pod stromeček to, co si přeje nebo o čem sní. To se týká hlavně dětí, které svá přání píší Ježíškovi. Tento chlapec toužil po motorce. To, co mu však jeho otec zabalil, vás dostane.