Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Koronavirus a mimořádná opatření v Česku: Otázky a odpovědi, které byste měli znát
Koronavirus a mimořádná opatření v Česku: Otázky a odpovědi, které byste měli znát Bezpečnostní rada státu vydala s ohledem na šířící se onemocnění COVID-19 několik zásadních opatření. Od 10. března je zakázáno pořádání akcí nad 100 lidí, od 11. března je zrušena školní výuka. Přinášíme důležité otázky a odpovědi, které v tuto chvíli zajímají snad každého z nás.
Článek
Proč se nesmí s antibiotiky na slunce? Odpověď byste měli znát ještě před odjezdem na letní dovolenou
Proč se nesmí s antibiotiky na slunce? Odpověď byste měli znát ještě před odjezdem na letní dovolenou Ptáte se, proč se nesmí s antibiotiky na slunce? Nad touto otázkou přemýšlel alespoň jednou v životě v průběhu letních měsíců snad každý z nás. Pokud vy nebo vaše děti berete antibiotika a nechcete si v létě odepřít koupání v bazénu nebo dovolenou u moře, měli byste vědět, proč antibiotika a slunce nejdou rozhodně dohromady.
Článek
Zvyklosti bohatých a úspěšných lidí, které byste měli praktikovat i vy
Zvyklosti bohatých a úspěšných lidí, které byste měli praktikovat i vy Úspěšní a bohatí lidé jsou si vědomi toho, že to tak daleko nedotáhli pouze díky svému vzdělání, štěstí a tvrdé práci. Tajemství jejich úspěchu spočívá také v jejich zcela obyčejných návycích. Zkuste se jimi inspirovat i vy a rozhodně už nebudete muset žít od jedné výplaty ke druhé. A co víc - tento nový přístup k životu vás rozhodně nebude bolet.
Článek
5 věcí, které byste měli vědět o ledvinách
5 věcí, které byste měli vědět o ledvinách Ledviny patří mezi životně důležitý orgán, který ale při svém poškození nevysílá příliš výrazné varovné signály. Často se stává, že nemocný si problém uvědomí, až když se dostane do ordinace lékaře, a to v momentě, kdy ledviny selhávají a jediným způsobem léčby je dialýza.
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Na první pohled se tyto potraviny tváři zdravě. Měli byste se jim však obloukem vyhnout
Na první pohled se tyto potraviny tváři zdravě. Měli byste se jim však obloukem vyhnout Leckdo by si mohl myslet, že moc dobře ví, které potraviny jsou zdravé a které naopak zdravé nejsou. Ovšem některé potraviny se mohou na první pohled tvářit jako zdraví prospěšné, opak je však pravdou. Ne všechny potraviny, které obchodní řetězce umístí do regálu se zdravou výživou, skutečně zdravé jsou.
Článek
Ideální pokojová teplota: Kolik stupňů byste měli mít v obývacím pokoji, ložnici či koupelně?
Ideální pokojová teplota: Kolik stupňů byste měli mít v obývacím pokoji, ložnici či koupelně? S příchodem chladného podzimního počasí opět nastává topná sezona. Na jejím počátku spousta lidí rok co rok řeší, jaká je ideální pokojová teplota v obývacím pokoji, ložnici, kuchyni, chodbě nebo koupelně. Rozhodně však není dobré přetápět, zvláště s ohledem na zdraví. Která pokojová teplota je tedy optimální?
Článek
Pokud je vaše IQ větší než 120, měli byste zvládnout tyto otázky. Odpovíte správně?
Pokud je vaše IQ větší než 120, měli byste zvládnout tyto otázky. Odpovíte správně? Pokud milujete nejrůznější hlavolamy, hádanky či dokonce i IQ testy, připravili jsme si pro vás menší test, při kterém budete muset logicky uvažovat. Test se bude skládat ze čtyř otázek, od té nejlehčí až po úplně nejtěžší. Troufnete si?
Článek
Fitness mýty, kterým byste měli přestat věřit. Kde je pravda?
Fitness mýty, kterým byste měli přestat věřit. Kde je pravda? Ve světě fitness panuje spousta mýtů a polopravd. Jeden trenér řekne to a další zase ono. I díky tomu lidé věří často i bláznivým věcem, které jim v cestě za zdravým životním stylem rozhodně nepomohou. Podíváme se na několik z nich.
Článek
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle Když si pořídíme pejska, všude se dočítáme, jak si máme ve výchově našeho nového psího kamaráda nastavit určitá pravidla a na nich i trvat. Jedním z bodů, které by si měl páníček určit je, že pes nesmí s námi spát v posteli a ani na ní ležet. Protože přece pes má své místo a s tím spojený i svůj pelíšek.
Článek
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu Toaleta je součástí našeho každodenního života a je to věc, kterou používáme několikrát denně. Ovšem v toaletách mnohdy nekončí jen to, k čemu je určená, ale lidé ji využívají velmi hojně k vyhazování věcí, které již nepotřebují.
Článek
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách Ať už se jedná o bolesti hlavy, zubů nebo třeba menstruační bolesti, většina lidí je řeší některým z léků na bolest. Protože léky známe a užíváme v podstatě celý život, ani nás nenapadne přečíst si příbalový leták. Co když nám ale léky na bolest škodí víc, než bychom čekali?
Článek
Granátové jablko: Zázrak, který byste měli zařadit do jídelníčku
Granátové jablko: Zázrak, který byste měli zařadit do jídelníčku Granátová jablka u nás seženete poměrně snadno, přesto však na našich talířích většinou chybí. A je to škoda. Jsou plné prospěšných látek a bývají zaslouženě označovány jako elixír mládí.
Článek
Sedm důvodů, proč byste měli spát nazí
Sedm důvodů, proč byste měli spát nazí Spíte rádi nazí, ale před ostatními se to stydíte přiznat? Už nemusíte, protože podle posledních studií je spaní bez pyžama pro nás i naše tělo opravdu prospěšné! A my vám představíme hned 7 důvodů, proč už si na sebe před spaním nic neoblékat.