Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Světem hýbe nová výzva: Lidé vynášejí odpadky ve stylovém oblečení a při tom se fotí na Instagram
Světem hýbe nová výzva: Lidé vynášejí odpadky ve stylovém oblečení a při tom se fotí na Instagram Koronavirová doba nám ukázala, že bychom si měli cenit věcí, které považujeme za naprosto samozřejmé. Ovšem i v té největší krizi jsme dokázali proměnit běžnou činnost v zábavu. Své o tom ví třeba Američané, kteří se baví originálním vynášením odpadků ve stylovém oblečením. Jak jim to u popelnice seklo, se následně chlubí na sociálních sítích.
Článek
Zemřela hvězda filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Louise Fletcherové hrající sadistickou sestru bylo 88 let
Zemřela hvězda filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Louise Fletcherové hrající sadistickou sestru bylo 88 let Přelet nad kukaččím hnízdem režiséra Miloše Formana patří k nejlepším filmům všech dob. Tento kultovní snímek z roku 1975 získal celkem 5 Oscarů. Jedním z nich byl Oscar za nejlepší ženský herecký výkon, který obdržela Louise Fletcherová za roli chladnokrevné sestry Ratchedové. Slavná herečka však bohužel v pátek 23. září zemřela ve věku 88 let.
Článek
Šťabajznu Houlihanovou ze seriálu M.A.S.H. byste dnes nepoznali. Herečka Loretta Switová podlehla plastikám
Šťabajznu Houlihanovou ze seriálu M.A.S.H. byste dnes nepoznali. Herečka Loretta Switová podlehla plastikám Americký seriál M.A.S.H. se řadí k nejoblíbenějším televizním počinům všech dob. Patříte také k jeho fanouškům? V tom případě si jistě vybavíte i vrchní sestru major Margaret Houlihanovou alias Šťabajznu v podání herečky Loretty Switové. Zajímá vás, jak vypadá Šťabajzna z M.A.S.H.e v současnosti? Změnila se k nepoznání!
Článek
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život?
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život? Japonsko je zemí, která se rozhodně nebojí nových vynálezů a inovací. Je to země s jednou z nejsilnějších ekonomik světa a její vynálezci neustále přemýšlí, čím by mohli lidem usnadnit a zefektivnit život. Ačkoliv jsou některé jejich nápady naprosto geniální, které si bezpochyby zaslouží nálepku „ujeté“.
Článek
Nedaří se vám zhubnout v oblasti bříška? Vyzkoušejte tuto japonskou dýchací metodu, která spaluje tuky
Nedaří se vám zhubnout v oblasti bříška? Vyzkoušejte tuto japonskou dýchací metodu, která spaluje tuky Cesta za plochým bříškem umí být někdy pěkně trnitá. I když se totiž opravdu snažíme, poctivě cvičíme a striktně dodržujeme zdravou stravu, tuk na břiše ne a ne zmizet. Zdá se to jako boj s větrnými mlýny, ovšem máme pro vás jednu účinnou metodu, kterou využívají v Japonsku.
Článek
Žáci si měli přečíst knihu Babička od Boženy Němcové a poté ji zhodnotit. Jeden školák úkol pojal velmi úsměvně
Žáci si měli přečíst knihu Babička od Boženy Němcové a poté ji zhodnotit. Jeden školák úkol pojal velmi úsměvně Život a dílo Boženy Němcové jsou v současnosti skloňovány ve všech pádech. Zvýšený zájem o českou spisovatelku má na svědomí i seriál Božena, který běžel na obrazovkách České televize. Co vy a Božena Němcová? Přečetli jste od ní alespoň Babičku? V tom případě vám přijde velmi úsměvné zhodnocení této knihy od jednoho českého školáka.
Článek
Život teenagerů v devadesátkách: Bravíčko, plakáty na zdi a walkmany
Život teenagerů v devadesátkách: Bravíčko, plakáty na zdi a walkmany Devadesátá léta minulého století se v současnosti skloňují ve všech směrech. To, co tehdy frčelo, dnes zažívá obrovský módní comeback. Ať už chceme, nebo ne, některé návraty z devadesátek už jsou takřka nemožné. A to hlavně osobitý život tehdejších teenagerů, který dnešní náctiletí jen tak nezažijí. Co všechno je už dneska retro?