Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
8 tipů, jak účinně a chytře uklidit koupelnu
8 tipů, jak účinně a chytře uklidit koupelnu Skříňky v koupelně se občas stávají takovým menším skladištěm na kosmetické výrobky, kartáče a hřebeny, různé léky a mnoho dalšího. Což také vysvětluje, proč bývají často přeplněné věcmi, které v podstatě ani nepotřebujeme.
Článek
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví Trápí vás oslabená imunita? Pokud trpíte častými infekcemi, chronickou únavou, zvýšenou náchylností k alergiím, ale také se velmi pomalu zotavujete z nemocí nebo se vám hůře hojí rány, pusťte se do posilování svého imunitního systému. Jaké máte možnosti?
Článek
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů S příchodem prvních slunečních dnů se mnoho z nás pouští do jarního úklidu. Umývání oken, třídění šatníku nebo vytírání – to vše k velkému úklidu patří. Aby vám to šlo od ruky a netrápili jste se s ním dlouhé hodiny či dokonce i dny, máme pro vás pár tipů, jak jej hravě zvládnout během chvíle.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití Během každého dne využijete desítky různých věcí a předmětů. Myslíte si, že všechny věci, které vám projdou pod rukama, znáte a víte, k čemu všemu se dají použít? Možná vás využití některých překvapí.
Článek
Co se starou trampolínou? Přetvořte ji na zahradní závěsné lůžko nebo altán
Co se starou trampolínou? Přetvořte ji na zahradní závěsné lůžko nebo altán Děti vám už dávno odrostly a vám už několik let v garáži leží stará trampolína. Co s ní? Pokud si myslíte, že ji už jenom stěží prodáte, rozhodně ji neodvážejte na sběrný dvůr. Nevyužitou trampolínu raději přetvořte na úžasné relaxační zóny, v nichž si můžete lebedit nejen na zahradě, ale také doma.
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
Práce z domova neboli home office: Jak ji zvládnout s přehledem
Práce z domova neboli home office: Jak ji zvládnout s přehledem Práce z domova je v době šíření nového typu koronaviru velmi aktuálním tématem. A to nejen mezi lidmi na volné noze, ale i klasickými zaměstnanci. Musíte se starat o své děti a u toho pracovat, nebo jste zůstali doma z důvodu karantény? V tom případě vám přijdou vhod následující tipy, jak zvládnout efektivně práci z prostředí domova.
Článek
Přibývá vážných nehod motorkářů: Podívejte se na video jedné z nich, která se stala v Buchlovských kopcích na Zlínsku
Přibývá vážných nehod motorkářů: Podívejte se na video jedné z nich, která se stala v Buchlovských kopcích na Zlínsku Statistiky říkají, že každou 8. obětí silniční nehody je motorkář. Bohužel i letošní sezona v Česku si již vyžádala desítky obětí z řad motorkářů. Jedním z oblíbených míst motorkářů je silnice plná zákrut v Buchlovských kopcích na Zlínsku. Policisté jako varování zveřejnili video z nehody motorkáře v této lokalitě, které nasnímala akční kamera.
Článek
Strom roku 2023 zná své finalisty. O titul bojuje 10 stromů se zajímavými příběhy
Strom roku 2023 zná své finalisty. O titul bojuje 10 stromů se zajímavými příběhy Nadace Partnerství zveřejnila finalisty ankety Strom roku 2023, mezi nimiž najdete celkem 10 stromů se zajímavými příběhy z různých koutů České republiky. Pro svého favorita můžete následně hlasovat v období od 24. července do 8. října 2023. Vítězný strom postoupí do evropského klání, tedy soutěže Evropský strom roku.