Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak pěstovat dracenu, aby se stala ozdobou vašeho domova: Dracaena marginata naroste do výšky při dodržení několika pravidel
Jak pěstovat dracenu, aby se stala ozdobou vašeho domova: Dracaena marginata naroste do výšky při dodržení několika pravidel Dracena patří k nejoblíbenějším pokojovým rostlinám současnosti a s přehledem ozdobí i ten nejmodernější interiér. Tato nepravá palma s úzkými dlouhými listy může u vás doma narůst do výšky dvou až tří metrů. Musíte se o ni ovšem správně starat. Pokud jste si pořídili oblíbený druh Dracaena marginata, jeho pěstování má hned několik pravidel.
Článek
Slovenská zpěvačka Kristína se stala maminkou. Porodila chlapečka Radoslava
Slovenská zpěvačka Kristína se stala maminkou. Porodila chlapečka Radoslava Pri oltari, V sieti ta mam, Navždy nebo Horehronie. To jsou největší hity slovenské zpěvačky Kristíny, vlastním jménem Kristíny Pelákové, která svou hudbou výrazně zabodovala i v Česku. Tato krásná žena se nyní na místo zpívání věnuje mateřským povinnostem. Jak informovala před pár dny na Instagramu, začátkem května se jí narodil syn Radoslav.
Článek
Topmodelka Linda Vojtová se stala maminkou. V New Yorku porodila syna s jedinečným jménem
Topmodelka Linda Vojtová se stala maminkou. V New Yorku porodila syna s jedinečným jménem Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek Linda Vojtová, která v modelingu výrazně boduje i za oceánem, přivedla na svět svého prvního potomka. Svému manželovi, americkému finančníku Joshuovi Sasonovi porodila 4. června 2021 krásného a zdravého syna. Chlapec dostal jedinečné jméno River, které v českém překladu znamená “řeka”.
Článek
Modelka a 2. vicemiss roku 2005 Michaela Štoudková porodila holčičku. Maminkou se stala v 36 letech
Modelka a 2. vicemiss roku 2005 Michaela Štoudková porodila holčičku. Maminkou se stala v 36 letech Michaela Štoudková se ve středu 3. března stala ve svých 36 letech poprvé maminkou. Tato modelka, influencerka a 2. vicemiss roku 2005 přivedla na svět krásnou a zdravou holčičku, která od svých rodičů dostala jedinečné jméno řeckého původu Zoe. O nejšťastnější události svého života informovala Michaela Štoudková na Instagramu.
Článek
Pětiletá holčička zemřela na koronavirus pár hodin poté, co ji pustili z nemocnice: Její maminka zveřejnila srdcervoucí vzkaz
Pětiletá holčička zemřela na koronavirus pár hodin poté, co ji pustili z nemocnice: Její maminka zveřejnila srdcervoucí vzkaz Pětiletá holčička Tagan White z města Amarillo v americkém státě Texas onemocněla covidem-19 koncem října. Jak informoval portál Daily Mail, tato holčička měla zpočátku velmi mírné příznaky. Bohužel novému koronaviru náhle podlehla několik hodin poté, co se vrátila z nemocnice, kde jí potvrdili pozitivní testy na covid.
Článek
Novoroční inspirace: Mladá maminka shodila 41 kilogramů a stala se z ní neuvěřitelná kočka
Novoroční inspirace: Mladá maminka shodila 41 kilogramů a stala se z ní neuvěřitelná kočka Pro ty z vás, které si předsevzaly, že v novém roce zhubnou a vytvarují si tělo, přinášíme inspirativní příběh mladé americké maminky, která zhubla neuvěřitelných 41 kilogramů. I když její cesta k vysněnému tělu nebyla vůbec jednoduchá, změna životního stylu ji dovedla tam, kde je nyní. Courtney Montogomeryová na sebe může být víc než pyšná!
Článek
Maminka omylem zamkla malou dcerku v rozpáleném autě: Svým příběhem varuje další nepozorné rodiče
Maminka omylem zamkla malou dcerku v rozpáleném autě: Svým příběhem varuje další nepozorné rodiče Dítě uzavřené v rozpáleném autě je nejhorší noční můrou každého rodiče. Bohužel na vlastní kůži se do této situace dostala mladá maminka z americké Floridy, která svou 10měsíční holčičku během horkého srpnového dne omylem zamkla v autě. Svou chybu si naštěstí ihned uvědomila, i tak šlo v boji o dcerčin život doslova o sekundy.
Článek
Komik Kevin Freshwater vyzval v metru neznámou ženu, aby zazpívala Shallow od Lady Gaga: Její nádherný zpěv se stal internetovou senzací
Komik Kevin Freshwater vyzval v metru neznámou ženu, aby zazpívala Shallow od Lady Gaga: Její nádherný zpěv se stal internetovou senzací Anglický komik Kevin Freshwater točí vtipná videa, která pravidelně umisťuje na svém Instagramu. Nedávno vyrazil do londýnského metra, kde cestující žádal, aby dokončili některou ze známých písní. Když oslovil sympatickou blondýnku Charlotte Awbery, ať dozpívá song od Lady Gaga, z jejího výkonu se mu zatajil dech.