Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den Plánování svatby není vůbec snadná záležitost. Spousta věcí, které bychom si přáli, totiž není v našich silách. Své o tom ví Texasanka Tara Foleyová, která měsíc před svou svatbou řešila vážné dilema. Její babička musela jít z důvodu špatného zdravotního stavu do hospicu a hrozilo velké riziko, že se svatby své milované vnučky vůbec nedožije.
Článek
Video s opilou veverkou se stalo hitem internetu. Za její stav mohly zkvašené hrušky
Video s opilou veverkou se stalo hitem internetu. Za její stav mohly zkvašené hrušky Kathleen Morlok z americké Minnesoty zachytila veselou podívanou. Na své zahradě natočila opilou veverku, která si pochutnávala na fermentovaných hruškách. Roztomilé video malého tvorečka, který má problém s rovnováhou, je v současnosti doslova hitem na sociálních sítích.
Článek
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná Vzít si letos k moři stejné plavky jako v loňském roce? Pro řadu žen, které podléhají módním trendům, je to zcela nemyslitelné. Je to i váš případ a kupujete si rok co rok nejnovější model plavek? Potom vám představíme extravagantní plavkový trend, na jehož nošení ale potřebujete velkou dávku odvahy.
Článek
I cukety mohou být jedovaté. Vyhýbejte se hořkým plodům, obsahují jed kukurbitacin
I cukety mohou být jedovaté. Vyhýbejte se hořkým plodům, obsahují jed kukurbitacin Cuketa je oblíbenou zeleninou, kterou si v létě dopřáváme po kilech. Ačkoliv vypadá nevinně, její plody mohou být jedovaté a ohrozit nás na životě. Tuto skutečnost vám dosvědčí Britka Danielle Baxterová, která se letos v červenci otrávila cuketou z vlastní zahrádky a musela být ošetřena na pohotovosti.
Článek
Nikdy nepodceňujte tyto příznaky. Mohou být předzvěstí vážného gynekologického onemocnění
Nikdy nepodceňujte tyto příznaky. Mohou být předzvěstí vážného gynekologického onemocnění Některé ženské nemoci mohou být zprvu považovány za běžný problém týkající se třeba PMS. Skutečná příčina je ale mnohdy mnohem horší. Nikdy nic nepodceňujte, protože pokud nemoc odhalíte včas, máte 90% šanci na její vyléčení. Pokud se u vás projevují tyto příznaky, tak na nic nečekejte a vyhledejte svého gynekologa.
Článek
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení Z rozsáhlé analýzy vyplývá, že statisíce lidí jsou nakažení koronavirem a vůbec o tom neví. Skrytá infekce může být zdrojem nových ohnisek nákazy.
Článek
Holčička se narodila s velkým mateřským znaménkem přes půl tváře. Její máma jí od mala vštěpuje, že je výjimečná
Holčička se narodila s velkým mateřským znaménkem přes půl tváře. Její máma jí od mala vštěpuje, že je výjimečná Když přišla americká holčička Winry Hallová na svět, byla jiná než ostatní novorozené děti. Rodiče si hned po jejím narození všimli, že má skvrnu ve tváři. Nejprve si mysleli, že jde o modřinu. Lékaři však překvapeným rodičům řekli, že jde o extrémně vzácné mateřské znaménko. Zajímá vás, jak se této holčičce aktuálně daří?
Článek
Markéta Konvičková schytala kritiku za fotku ve spodním prádle. Její reakce mnohé překvapila
Markéta Konvičková schytala kritiku za fotku ve spodním prádle. Její reakce mnohé překvapila Markéta Konvičková, která svou pěveckou kariéru odstartovala díky účasti v SuperStar, se loni v září stala hrdou maminkou dcerky Amálky. Tato oblíbená zpěvačka svá poporodní kila již dávno shodila, a tak na svém Instagramu hrdě ukazuje své tělo. Co vzkázala všem svým kritikům?
Článek
Objevili jste první šediny? Může to být i příznak nemoci
Objevili jste první šediny? Může to být i příznak nemoci Šedivé vlasy bývají jedním z prvních příznaků stárnutí. Někdy se však šediny objevují i u poměrně mladých lidí. Nejčastějším důvodem bývá genetika, někdy však mohou být příznakem i nějakého zdravotního problému.
Článek
Alergie na jahody se projevuje nejen vyrážkou. Alergická reakce může být velmi nebezpečná
Alergie na jahody se projevuje nejen vyrážkou. Alergická reakce může být velmi nebezpečná Kdo by nemiloval jahody? Někteří lidé si však musejí na tyto červené sladké plody nechat zajít chuť. A to v případě, jestliže trpí alergií na jahody. K této alergii přitom neinklinují pouze děti, může se u vás objevit v jakémkoliv věku. Jak se alergie na jahody projevuje a které látky ji způsobují?
Článek
Lékaři si mysleli, že má rakovinu. Později se ukázalo, že za její stav mohlo tetování
Lékaři si mysleli, že má rakovinu. Později se ukázalo, že za její stav mohlo tetování Když 30letá žena z Austrálie navštívila lékaře kvůli zvětšeným lymfatickým uzlinám v podpaží, na kterých dokonce měla i malé bulky, lékař s téměř stoprocentní jistotou odhadoval, že se jedná o nádor. Ovšem jak se později ukázalo, šeredně se spletl…
Článek
Žena s plnovousem si založila OnlyFans. Někteří muži se na její porost nemohou vynadívat
Žena s plnovousem si založila OnlyFans. Někteří muži se na její porost nemohou vynadívat 30letá influencerka Coral Renaie trpí syndromem polycystických vaječníků. Od dětství kvůli tomu bojovala s nadměrným ochlupením. Co pro ni bylo v minulosti stigma, nyní již neřeší. Stala se z ní žena s plnovousem, která své nadměrné ochlupení ukazuje nejen na TikToku a Instagramu, ale také na OnlyFans.
Článek
Poznejte nejpodivnější nemoci světa: Syndrom vlkodlaka, progérie i kamenná tvář
Poznejte nejpodivnější nemoci světa: Syndrom vlkodlaka, progérie i kamenná tvář Celý svět se v současné době zajímá o pandemii způsobenou koronavirem a ostatní zdravotní problémy tak trochu ustoupily do pozadí. Určitě však stojí za to si uvědomit, že mnoho lidí se potýká i s jinými chorobami. Dokonce i takovými, které jsou velmi podivné a jejich výskyt není tak častý.