Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Britskou maminku připravila rakovina o celé prso: I přesto své miminko hrdě kojí
Britskou maminku připravila rakovina o celé prso: I přesto své miminko hrdě kojí Britka Charli Croweová je velmi odvážná žena. V minulosti jí lékaři diagnostikovali karcinom prsu, v důsledku čehož jí odstranili levé ňadro. Dále ji varovali, že kvůli mastektomii ale i množství chemoterapií a radioterapií, které prodělala, nebude moci nikdy kojit. Stal se ale pravý opak a tato čerstvá maminka jej hrdě zdokumentovala na fotkách.
Článek
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele Nemusíte čekat na to, až vám muž, na kterého si myslíte, vyzná lásku. Že se někomu líbíte, poznáte i podle řeči jeho těla. Zaměřte se zejména na jeho oči, rty, ale i způsob jeho mluvy. I když by chtěl před vámi své vnitřní pohnutky skrýt, způsob chování vašeho tajného ctitele mluví zkrátka za vše.
Článek
Moderátorka a rosnička Katka Říhová si užívá mateřství plnými doušky. Své miminko vyvezla na pražskou náplavku
Moderátorka a rosnička Katka Říhová si užívá mateřství plnými doušky. Své miminko vyvezla na pražskou náplavku Není to tak dlouho, co se hvězdná moderátorka Evropy 2 a oblíbená rosnička TV Nova Katka Říhová stala novopečenou maminkou. Se svou třítýdenní holčičkou Sofinkou již vyráží na pravidelné jarní procházky. Katka Říhová nyní na Instagramu zveřejnila foto z pražské náplavky, kam se svým miminkem zavítala tentokrát.
Článek
Jak poznáte, že vás partner podvádí? Pozorně sledujte řeč jeho těla
Jak poznáte, že vás partner podvádí? Pozorně sledujte řeč jeho těla S nevěrou ve vztahu se setkává každá druhá žena. O ženách se říká, že díky svému mimořádně vyvinutému šestému smyslu mohou nevěru ze strany partnera vycítit i bez toho, aby jim někdo něco řekl. Hodně napovědět vám ale může také řeč těla vašeho protějšku, ze které můžete správným pozorováním zjistit mnohé. Kdy byste tedy měla zpozornět?
Článek
Žena ukázala samici gorily nížinné své 5týdenní miminko. Gorila Kiki z bostonské zoo zareagovala přímo fantasticky
Žena ukázala samici gorily nížinné své 5týdenní miminko. Gorila Kiki z bostonské zoo zareagovala přímo fantasticky V bostonské Franklin Park Zoo, která se specializuje na chov kriticky ohrožených goril nížinných, se začátkem letošního května odehrál příběh, který vás chytne za srdce. Američanka Emmily Austinová ukázala zpoza ochranné sklo samici gorily svého 5týdenního chlapečka Canyona. Gorila následně svou fantastickou reakcí dojala maminku k slzám.
Článek
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc Cestování s malými dětmi je pro většinu rodičů velmi stresující záležitostí. Zvlášť když nejedou ve vlastním autě, ale musí cestovat spolu s cizími lidmi veřejnou dopravou. Pro malé děti je ještě přijatelné cestování vlakem nebo autobusem, cesta letadlem je pro mnohé z nich utrpením. A když cestujete sama se třemi ratolestmi, je to doslova horor.
Článek
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy Sníte o tom, že si na vlastní zahradě užijete letní kino pod širým nebem? Sen se může stát skutečností, a to velmi lehce. Inspirovat vás může počin mladého britského páru Luka Whelana a Hannah Fergusonové, kteří si stylové venkovní kino postavili na terase svého domu během nucené karantény. Co říkáte, povedlo se jim to?
Článek
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval K velmi neobvyklému experimentu se odhodlala influencerka Yana Chesova. Výsledek svého neobvyklého pokusu následně sdílela na TikToku a lidem spadla čelist. V čem její experiment spočíval? Tato dlouhovlasá dívka několik měsíců sbírala po bytě své vypadané vlasy. Svou sbírku kadeří následně představila ostatním.