Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala!
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala! Každý rozchod dvou milujících se lidí je plný rozdílných emocí. Někteří jej snáší s nadhledem a jiní situaci nezvládnou. Jen čas zahojí všechny rozjitřené rány a umožní vidět svět opět v tom krásnějším světle. 
Článek
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď?
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď? Píšou každoročně vaše děti dopis Ježíškovi? Nemusí jej dávat pouze za okno, ale mohou jej Ježíškovi přímo poslat poštou. Aby vaše děti měly radost, že jim Ježíšek odpověděl, prozradíme vám, jak by měl dopis pro Ježíška vypadat. Od věci není rovněž znát přesnou adresu na Ježíška.
Článek
První člověk očkovaný proti koronaviru v Evropě: Vakcínu Pfizer a BioNTech dostala ve Velké Británii 90letá žena
První člověk očkovaný proti koronaviru v Evropě: Vakcínu Pfizer a BioNTech dostala ve Velké Británii 90letá žena Ve Velké Británii v úterý 8. prosince započalo očkování proti novému koronaviru. Jako první na světě obdržela vakcínu od firem Pfizer a BioNTech 90letá Margaret Keenan ze severoirské obce Enniskillen. Zatímco tedy v Británii vakcinace proti covidu-19 již započala, zbytek Evropy čeká na povolení úřadů.
Článek
13letý školák z Británie dostal za domácí úkol, aby si naplánoval vlastní pohřeb. Jeho máma zveřejnila celé zadání na Instagramu
13letý školák z Británie dostal za domácí úkol, aby si naplánoval vlastní pohřeb. Jeho máma zveřejnila celé zadání na Instagramu Letošní školní rok je už na svém konci. Děti dostaly zasloužené vysvědčení a konečně si mohou plnými doušky užívat letních prázdnin. Během školní výuky, kterou neblaze ovlivnila pandemie koronaviru, však zažily spoustu neobvyklých situací. O tom by mohl vyprávět třeba 13letý britský školák, který dostal za domácí úkol naplánovat si vlastní pohřeb.
Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají?
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají? Některé ženy se ani moc nemusí snažit a jejich úspěchy u mužů jsou zaručené. Ptáte se proč tomu tak je? Máme vysvětlení, se kterým přišli sami vědci. Na co tedy došli?
Článek
Napište vlastní nekrolog, zadal učitel svým studentům. Za netradiční úkol dostal okamžitou výpověď
Napište vlastní nekrolog, zadal učitel svým studentům. Za netradiční úkol dostal okamžitou výpověď Jaký byl ten nejbizarnější úkol, který jste na základní, střední nebo vysoké škole dostali od vyučujícího? Své by mohli vyprávět studenti střední školy v americkém Orlandu, kteří museli napsat vlastní nekrolog. Jejich učitel psychologie, který teenagerům tuto práci zadal, dostal od vedení školy ještě týž den výpověď.
Článek
Holit, nebo neholit intimní partie? Příroda velí odložit holítko
Holit, nebo neholit intimní partie? Příroda velí odložit holítko Dnešní ženy podléhají módě hladkého těla. Své tělo holí skoro všude, i tam dole. I když je holení, či neholení intimních partií otázkou komfortu, často se mylně domníváme, že jde také o vysoce hygienickou záležitost. Je jen naše věc, zda si svůj klín holíme do hladka, nebo jej necháváte na přírodno. Jaké jsou ale hlavní důvody pro odložení holítka?
Článek
Recept na nevařený vaječný koňak: Díky snadné přípravě a skvělé chuti si ho zamilujete nejen o Vánocích
Recept na nevařený vaječný koňak: Díky snadné přípravě a skvělé chuti si ho zamilujete nejen o Vánocích Kdo by neměl rád vaječný koňak? Tento výborný domácí likér patří nejen k Vánocům. Pochutnávat si na něm můžete i nyní, kdy se dny zkracují, noci prodlužují a venku přituhuje. Jestli dlouhé večery trávíte nejraději zachumláni doma pod dekou, poctivý vaječňák dokáže přispět k té pravé domácí pohodě.
Článek
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu Na Facebooku se objevila fotka skříňky s popadanými talíři. Do nepříjemné situace se dostala jedna žena, která poskládala talíře nad kuchyňskou linkou tak nešťastně, že jí popadaly. Kdyby skříňku otevřela, talíře by se rozbily, což nechtěla. Proto na Facebooku chtěla poradit, co má dělat. Rady ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat.
Článek
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete Máte rádi grilované maso? Zkuste si jej dopředu naložit do speciální marinády, která mu dodá exkluzivní chuť. Připravit si marinádu na maso rozhodně není nic těžkého. Máme pro vás hned několik variant chutných marinád, které kromě masa můžete použít i na zeleninu.