Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet Každá žena má tendenci své vlasy čas od času ostříhat. Než se však rozhodnete k radikálnímu řešení, vyzkoušejte tento jednoduchý trik, který vám pomůže přesně určit takovou délku, která vám bude slušet, a nezbydou vám jen oči pro pláč.
Článek
Jak přimět ostatní dělat to, co chcete: Tyto jednoduché psychologické triky vám pomohou
Jak přimět ostatní dělat to, co chcete: Tyto jednoduché psychologické triky vám pomohou Určitě i vy jste se už někdy setkali s někým, kdo dokázal svým chováním ovlivnit lidi kolem sebe a díky tomu dosáhnout svých cílů. Svou roli tu hraje nejen charisma, ale i znalost psychologie a jejích „triků“. Tyto triky se můžete naučit a v běženém životě používat i vy.
Článek
Proč mají Korejky bezchybnou pleť? Poznejte jejich triky k dokonalé kráse
Proč mají Korejky bezchybnou pleť? Poznejte jejich triky k dokonalé kráse Jihokorejské ženy jsou proslulé jasnou, hebkou a mladistvě vypadající pokožkou obličeje, a to v každém věku. Vděčí za to nejen svým genům, nebo případně plastické chirurgii, ale především důkladné péči o pleť. Korejky si zkrátka zakládají na beauty rituálech i kvalitní kosmetice. Poznejte jejich triky k dokonalé kráse i vy!
Článek
Jak na vlny bez kulmy? Influencerka prozradila trik na dokonale vlnité vlasy, které vykouzlíte během pár minut
Jak na vlny bez kulmy? Influencerka prozradila trik na dokonale vlnité vlasy, které vykouzlíte během pár minut Chtěla byste si na svých dlouhých či polodlouhých vlasech vytvořit měkké vlny, ale nemáte čas na použití kulmy nebo natáček? V tom případě vyzkoušejte jednoduchý vlasový trik influencerky Mariy Aiello, díky kterému získáte dokonale vlnité vlasy během chvíle. Jakým způsobem tedy postupovat, abyste se mohla pyšnit vlnitou hřívou?
Článek
Máte „den blbec“ a nic se vám nedaří? Následující triky vám zaručeně zvednou náladu
Máte „den blbec“ a nic se vám nedaří? Následující triky vám zaručeně zvednou náladu Každý den neprobíhá vyloženě podle našich představ. Někdy máme doslova den „blbec“ – ať už jsme zpackali pracovní pohovor, nevydařilo se nám rande nebo jsme nabourali auto. Abychom z toho všeho neupadli do depresních stavů, není od věci si něčím ihned zvednout náladu. Následující triky skoncují s vaší špatnou náladou už během deseti minut.
Článek
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů Jistě souhlasíte s tím, že udělat řízek, který bude na povrchu křupavý a uvnitř měkký a šťavnatý, je kumšt. Jestli si navíc myslíte, že na klasickém řízku už nemáte co vylepšit, opak je pravdou. Vyzkoušejte při přípravě řízků několik jednoduchých triků od profesionálů. Řízek bude dokonalý a bude se vám doslova rozplývat na jazyku.
Článek
Brambory patří i do bot: Tento trik našich prababiček obuv dokonale roztáhne a zbaví zápachu
Brambory patří i do bot: Tento trik našich prababiček obuv dokonale roztáhne a zbaví zápachu Potřebujete rozchodit nové boty? Pokud se chystáte třeba na ples a vaše kožené lodičky jsou vám příliš těsné, vyzkoušejte trik našich prababiček. Do boty přes noc vložte oloupanou bramboru. Jde o velmi jednoduchý, ovšem účinný způsob, díky kterému se vám nové boty dokonale roztáhnou. Tak proč to nezkusit?
Článek
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat Připravit dokonalé palačinky je kumšt. Určitě se vám při smažení palačinek stalo, že byly silné, nasáklé olejem a trhaly se. Abyste si udělali ty nejlepší palačinky na světě, zkuste dodržet několik základních pravidel. Máme pro vás několik triků profesionálů, díky nimž dosáhnete velmi tenkých palačinek, které se nebudou trhat.
Článek
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení Ačkoliv je léto v plném proudu, zhubnout pár kilo navíc se hodí vždycky. Pro všechny, které by rády ještě zhubly nějaké to kilo dolů, máme skvělé řešení bez drastických a neúčinných diet.
Článek
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut Máte před sebou celý den, kdy toho máte na vyřizování tolik, že nevíte kam dřív skončit a najednou je tady - šílená bolest hlavy, která přišla právě v nevhod. Naštěstí pro vás máme super jednoduchý trik, který vám zabere jen 2 minuty a rázem bude po bolesti!
Článek
Znáte následující psychologické triky? Usnadní vám partnerský i pracovní život
Znáte následující psychologické triky? Usnadní vám partnerský i pracovní život Ať už chceme nebo ne, psychologie zkrátka do našich životů neoddělitelně patří. Každý člověk, často nevědomě, ve svém životě používá spoustu psychologických triků a dokonce manipulativních technik. Když se některé z nich vhodně použijí, mohou být velmi prospěšné a usnadní nám v lecčem partnerský i pracovní život.
Článek
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější Čas letních dovolených je v plném proudu. Abyste si užili pobyt u moře se vším všudy, shromáždili jsme pro vás několik geniálních triků, které byste měli znát i vy. Díky těmto vychytávkám se vám bude lépe cestovat, předejdete případným nepříjemnostem během pobytu a na pláži u vody zažijete větší pohodu.