Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona Jak se chováte, když zrovna jedete v autě na místě spolujezdce? Předpisově, anebo si čas od času dovolíte menší přestupek? Pokud si s oblibou pokládáte nohy na palubní desku, měli byste zpozornět. Upustit od tohoto zvyku vám radí hlavně Grainne Kealyová, které právě položené nohy na palubní desce způsobily nenávratnou devastaci obličeje.
Článek
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle Když si pořídíme pejska, všude se dočítáme, jak si máme ve výchově našeho nového psího kamaráda nastavit určitá pravidla a na nich i trvat. Jedním z bodů, které by si měl páníček určit je, že pes nesmí s námi spát v posteli a ani na ní ležet. Protože přece pes má své místo a s tím spojený i svůj pelíšek.
Článek
Holčička si od narození nestříhala vlasy. Zhlédněte na videu, jak dopadla po první návštěvě kadeřníka
Holčička si od narození nestříhala vlasy. Zhlédněte na videu, jak dopadla po první návštěvě kadeřníka Spousta holčiček touží mít vlasy dlouhé až na zem jako princezna. Právě proto se svých dlouhých kadeří nechtějí rozhodně vzdát. Ovšem existují i výjimky. Jednou z nich je školačka, která zavítala do salónu vyhlášeného iráckého kadeřníka Oussama Sabbagha. Tato dívenka si od narození nestříhala vlasy. Video ukazuje, jak byla z nového účesu nadšená.
Článek
Václav Noid Bárta se potřetí oženil. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni, se kterou má dvě dcery
Václav Noid Bárta se potřetí oženil. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni, se kterou má dvě dcery Muzikant Václav Noid Bárta si v sobotu 3. září vzal za manželku svou dlouholetou přítelkyni Elišku Grabcovou. Tento pár má spolu již dvě dcery, Elinku a Aničku. Podívejte se, jak to novomanželům Bártovým na svatbě slušelo.
Článek
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena Návštěva kadeřnictví? Každá z nás si při vyslovení těchto dvou slov vybaví něco jiného. Některé z nás mají to štěstí, že je pro ně kadeřnictví synonymem relaxu, odpočinku a příjemného zážitku. Ovšem najdou se i takové, pro které byla nejedna návštěva kadeřnice noční můrou.