Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
HPV DNA test vám dokáže zachránit život. Tato prevence rakoviny děložního čípku bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma
HPV DNA test vám dokáže zachránit život. Tato prevence rakoviny děložního čípku bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma Každý den zemře v Česku na rakovinu děložního čípku jedna žena. Tuto zákeřnou nemoc způsobuje zejména pohlavně přenosný lidský papilomavirus (HPV). Zda jej ve svém těle máte, nebo ne, určí HPV DNA test, který vám může gynekolog udělat v rámci preventivní prohlídky. Dobrou zprávou je, že tento test bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma.
Článek
Jak ochránit kvetoucí stromy před mrazem a zachránit úrodu: Pomohou vám zahrádkářské triky
Jak ochránit kvetoucí stromy před mrazem a zachránit úrodu: Pomohou vám zahrádkářské triky Rok co rok řeší zahrádkáři na jaře stejný problém. A to zvlášť na přelomu dubna a května, kdy jsou jejich ovocné stromy v plném květu. S příchodem nočních mrazíků totiž může být jejich úroda nenávratně zničena. Zajímá vás, jakým způsobem ochráníte kvetoucí ovocné stromy před mrazem? Zahrádkáři používají následující osvědčené triky.
Článek
Přesolila jste jídlo? Prozradíme vám jednoduché triky, jak jej zachránit
Přesolila jste jídlo? Prozradíme vám jednoduché triky, jak jej zachránit Občas se stane, že nám při vaření nechtěně ujede ruka a jídlo osolíme víc, než bychom chtěly. A jelikož se blíží čas oběda či večeře, začínáme panikařit. Taková přesolená polévka či omáčka rozhodně nepatří do koše. Jestli se vám stane podobná nehoda, přesolené jídlo můžete zachránit několika osvědčenými triky. Které to jsou?
Článek
Víte, co dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu? Tato znalost vám může během letní dovolené zachránit život
Víte, co dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu? Tato znalost vám může během letní dovolené zachránit život Toho, že se můžete v moři dostat do zpětného proudu a být tak v bezprostředním ohrožení života, si je vědom pouze málokdo. Na svou nevědomost nedávno doplatila česká turistka ve Španělsku, kterou v moři uvěznil zpětný proud a bohužel se utopila. Co tedy dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu a jak se z něj v pořádku dostat na pláž?