Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval K velmi neobvyklému experimentu se odhodlala influencerka Yana Chesova. Výsledek svého neobvyklého pokusu následně sdílela na TikToku a lidem spadla čelist. V čem její experiment spočíval? Tato dlouhovlasá dívka několik měsíců sbírala po bytě své vypadané vlasy. Svou sbírku kadeří následně představila ostatním.
Článek
Nejstarší žena na světě, Japonka Kane Tanaka, oslavila 119. narozeniny. Dožít by se chtěla alespoň 120 let
Nejstarší žena na světě, Japonka Kane Tanaka, oslavila 119. narozeniny. Dožít by se chtěla alespoň 120 let V neděli 2. ledna 2022 oslavila neuvěřitelné 119. narozeniny Japonka Kane Tanaka. Tato žena je v současnosti považována za nejstaršího žijícího člověka na světě, což dokazuje i fakt, že je zapsána v Guinessově knize rekordů. Kane Tanaka již dříve uvedla, že by se chtěla dožít alespoň 120 let.
Článek
Eliška, dítě, které se narodilo po mozkové smrti své maminky, oslavilo 1. narozeniny. Jak se jí vede?
Eliška, dítě, které se narodilo po mozkové smrti své maminky, oslavilo 1. narozeniny. Jak se jí vede? Před rokem teprve 27letá Eva z Třebíče utrpěla vážnou mozkovou příhodu. I když lékaři jednali rychle a snažili se mladou ženu zachránit, bohužel se jim to nepodařilo. Když vyšlo najevo, že je ve 4. měsíci těhotenství, její rodina spolu s lékaři ji dlouhých 117 dní udržovali na přístrojích, aby zachránili alespoň její dítě.
Článek
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den Plánování svatby není vůbec snadná záležitost. Spousta věcí, které bychom si přáli, totiž není v našich silách. Své o tom ví Texasanka Tara Foleyová, která měsíc před svou svatbou řešila vážné dilema. Její babička musela jít z důvodu špatného zdravotního stavu do hospicu a hrozilo velké riziko, že se svatby své milované vnučky vůbec nedožije.
Článek
Leoš Mareš vzal dceru Alex poprvé ke kadeřníkovi. Jste správný táta, ocenili jej fanoušci
Leoš Mareš vzal dceru Alex poprvé ke kadeřníkovi. Jste správný táta, ocenili jej fanoušci Moderátor Leoš Mareš vyrazil den před svými 46. narozeninami k holiči. Nebyl ale sám. Doprovod mu dělala jeho dcerka Alex, která byla u kadeřníka vůbec poprvé. Podívejte se, jak jim to oběma slušelo.
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.