Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka Ačkoliv je menstruace zcela přirozenou součástí života každé ženy, řada dívek příchod svých prvních měsíčků vyhlíží s obavami. Jak moc budu krvácet? Bývají vždy měsíčky spojené s nepříjemnými křečemi? Kdy mě vlastně čekají? Tyto a další časté otázky dospívajících děvčat zodpoví článek.
Článek
Pozoruje vás váš pes, když vykonává potřebu? Je to známka důvěry
Pozoruje vás váš pes, když vykonává potřebu? Je to známka důvěry Ačkoliv by se nám, páníčkům našich čtyřnohých lásek, mohlo zdát, že jsou to naše spřízněné duše, kterým dokonale rozumíme a oni naopak nám, jejich chování nás dokáže občas překvapit a lehce vykolejit.
Článek
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit Téměř každá žena miluje květiny. Dostáváme je k narozeninám, k svátku, k výročí anebo jen tak, když si muž vzpomene a chce nám udělat radost. Některé mají rády více exotické, některé dávají přednost klasikám. A co vy, která je ta vaše oblíbená?
Článek
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR Víte, co dělat, když dostanete smyk? Pokud jste na tuto otázku odpověděli záporně, měli byste si osvěžit své řidičské znalosti. Zimní měsíce s sebou totiž přinášejí vyšší riziko, že na namrzlé či zasněžené silnici dostane vaše auto smyk. Právě proto byste měli přesně vědět, jak se při smyku správně zachovat.
Článek
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje Za pár dní tu máme Vánoce a většina z nás pilně nakupuje dárky. Snažíme se dát každému pod stromeček to, co si přeje nebo o čem sní. To se týká hlavně dětí, které svá přání píší Ježíškovi. Tento chlapec toužil po motorce. To, co mu však jeho otec zabalil, vás dostane.