Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena Návštěva kadeřnictví? Každá z nás si při vyslovení těchto dvou slov vybaví něco jiného. Některé z nás mají to štěstí, že je pro ně kadeřnictví synonymem relaxu, odpočinku a příjemného zážitku. Ovšem najdou se i takové, pro které byla nejedna návštěva kadeřnice noční můrou.
Článek
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena Příchod nového života na svět je pro matku nádherný, a zároveň velmi těžký zážitek, na který nikdy nezapomene. Všechno začíná v ten moment, kdy se nastávající maminka dozví, že ve svém břiše nosí miminko a končí to porodem. Jenže některé ženy si bohužel nemohou vybrat způsob, jakým své dítě přivedou na svět.
Článek
Tyto věci dělá během menstruace skoro každý žena: Upřednostňuje pohodlí a hrátky s partnerem odsouvá na druhou kolej
Tyto věci dělá během menstruace skoro každý žena: Upřednostňuje pohodlí a hrátky s partnerem odsouvá na druhou kolej Když máme menstruaci, bývá to pro nás doslova utrpení. Ačkoli své dny nesnášíme, mají něco do sebe. Jsou totiž symbolem ženství. Během menstruace však zažíváme bolesti, jsme podrážděné a nálady se nám střídají jako na houpačce. Se svým stavem se ale snažíme vypořádat. A to těmito věcmi, které během menstruace dělá snad každá žena.
Článek
4 věci, které při milování nenávidí každá žena
4 věci, které při milování nenávidí každá žena Každá z nás si při milování potrpí na něco jiného a to je zcela v pořádku. Avšak existují věci, které bez výjimky každou z nás dokážou pěkně vytočit a zkazit nám náladu i chuť. Co tedy muži v souvislosti se sexem dělají a nás to přivádí k šílenství?
Článek
Dvě kamarádky s různými postavami pózují ve stejných outfitech. Dokazují, že každá žena je krásná
Dvě kamarádky s různými postavami pózují ve stejných outfitech. Dokazují, že každá žena je krásná Dnešní společnost ženám nenápadně podsouvá, že aby vypadaly dobře, musí mít tu správnou velikost a ideální proporce. S tím však nesouhlasí Denise Mercedes a Maria Castellanos. Tyto kamarádky, z nichž každá má jiné tělesné proporce, zveřejnily na TikToku krátká videa, v nichž pózují ve stejném oblečení. Zdůrazňují tak, že na velikosti nezáleží.
Článek
V domově pro seniory jsou zakázané návštěvy, Charlie Johnson však tátu vidí každý den. Telefonují si přes okno
V domově pro seniory jsou zakázané návštěvy, Charlie Johnson však tátu vidí každý den. Telefonují si přes okno Nový typ koronaviru představuje největší hrozbu především pro seniory. Tuto nejzranitelnější skupinu obyvatel se proto většina států snaží ochránit, jak je to možné. Svět nedávno obletěla fotografie z minnesotského domova pro seniory, kde syn se svým starým otcem, který musí zůstat v izolaci, telefonuje přes zavřené okno.
Článek
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena!
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena! Ve většině případů přijdeme od kadeřnice vždy krásně upravené a učesané. Dokonce nám ani nemusí změnit účes, stačí jen správně provedená foukaná, která rázem dá nudnému účesu úplně jiný rozměr a co potom natočené vlasy?
Článek
Příčiny a příznaky samovolného potratu. Na co bychom si měly dávat pozor?
Příčiny a příznaky samovolného potratu. Na co bychom si měly dávat pozor? Těhotenství je pro ženu nádherné období, které však s sebou nese i určitá zdravotní rizika, ke kterým bohužel patří i potrat. Ačkoliv je to velmi nepříjemné téma, o kterém se nastávající maminky příliš často nebaví, je důležité vědět, kdy k němu může dojít a jaké jsou jeho příznaky.
Článek
Změny prsou v těhotenství očima influencerky: Australanka ukázala realitu bez příkras
Změny prsou v těhotenství očima influencerky: Australanka ukázala realitu bez příkras Ženské tělo prochází v době těhotenství řadou velkých změn. Výjimkou nejsou ani prsa, která se těhotným ženám výrazně zvětšují a která jsou mnohdy žilnatá nebo pokrytá striemi. Tuto realitu bez příkras předvedla na Instagramu australská influencerka Belle Lucia. Názorně tak ukázala změny, které probíhají v těle každé těhulky.