Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nevěsta přišla na geniální vychytávku: Použila k ní modrou tašku z IKEA
Nevěsta přišla na geniální vychytávku: Použila k ní modrou tašku z IKEA Svatba je jedním z nejdůležitějších milníků v životě. Ženich s nevěstou se proto snaží, aby vše šlapalo jako po drátku. Vykolejit je může prakticky cokoliv. I takové dlouhé svatební šaty s vlečkou, které na první pohled vypadají úžasně, mohou nevěstě způsobit řadu problémů. A to zvlášť na toaletě. Úplně jednoduché řešení nabízí modrá taška z IKEA.
Článek
Bobkový list jako přírodní repelent: Ochrání vás před dotěrným hmyzem i hmyzími škůdci
Bobkový list jako přírodní repelent: Ochrání vás před dotěrným hmyzem i hmyzími škůdci Na bobkový list nedali dopustit už staří Řekové a Římané. Tento zelený zázrak, který přicestoval ze Středomoří i do našich zeměpisných šířek, známe především jako kuchyňské koření. Bobkový list však má také další schopnosti. Během letních měsíců jistě oceníte, že dokáže dokonale odpudit většinu druhů létajícího a lezoucího hmyzu.
Článek
Jak poznat kvalitní burčák z bílých hroznů: Zaměřte se na barvu, míru zakalení, hustotu a chuť
Jak poznat kvalitní burčák z bílých hroznů: Zaměřte se na barvu, míru zakalení, hustotu a chuť Jako každým rokem i letos nastává sezona burčáku. Pokud na zkvašený mošt z bílých hroznů nedáte dopustit, dejte si záležet na jeho výběru. Poznat opravdu kvalitní burčák je kumšt. Pomůže vám, když se při jeho výběru budete řídit několika pravidly.
Článek
Česnekové mléko léčí kašel a podporuje vykašlávání. Uleví vám také od rýmy, nachlazení a chřipky
Česnekové mléko léčí kašel a podporuje vykašlávání. Uleví vám také od rýmy, nachlazení a chřipky Kombinace mléka, medu a česneku se většině z nás může zdát velmi neobvyklá. Nenechte se ale zmást, jde o osvědčený prostředek lidového léčitelství. Už naše babičky věděly, že česnekové mléko tlumí kašel, podporuje vykašlávání a má protizánětlivé účinky. Také jej používaly při léčbě nachlazení, rýmy a chřipky.
Článek
Co se starou trampolínou? Přetvořte ji na zahradní závěsné lůžko nebo altán
Co se starou trampolínou? Přetvořte ji na zahradní závěsné lůžko nebo altán Děti vám už dávno odrostly a vám už několik let v garáži leží stará trampolína. Co s ní? Pokud si myslíte, že ji už jenom stěží prodáte, rozhodně ji neodvážejte na sběrný dvůr. Nevyužitou trampolínu raději přetvořte na úžasné relaxační zóny, v nichž si můžete lebedit nejen na zahradě, ale také doma.
Článek
V porodnici v americkém San Antoniu balí prosincová miminka do vánočních punčoch: Tato tradice trvá už padesát let
V porodnici v americkém San Antoniu balí prosincová miminka do vánočních punčoch: Tato tradice trvá už padesát let V zemích západní Evropy i na severu Ameriky je běžné, že si lidé dávají na Vánoce do pestrobarevných ponožek sladkosti i nejrůznější milé drobnosti. To v dětské nemocnici v americkém San Antoniu šli ještě dál. Už přes padesát let zde totiž balí do vánoční punčochy všechna miminka, která se zde narodila v průběhu prosince.