Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Hluchá holčička Georgina Louise poprvé uslyšela hlas své mámy: Nadšeně výskala a radostně se smála
Hluchá holčička Georgina Louise poprvé uslyšela hlas své mámy: Nadšeně výskala a radostně se smála Všichni nastávající rodiče si ze srdce přejí, aby bylo jejich miminko po narození zcela zdravé. Spousta z nich ovšem takové štěstí nemá. Tak jako rodiče malé Georginy Louise, která se bohužel narodila hluchá. Dnešní medicína ale dokáže zázraky, holčička tak po několika měsících poprvé uslyšela hlas své mámy.
Článek
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí Česká modelka a miss Natálie Kočendová zažívala před rokem a půl svou největší noční můru. V šestém měsíci těhotenství přišla o miminko, následně poté jí lékaři zjistili cystu na vaječníku. Nyní však 21letá kráska zažívá své šťastnější období. V egyptské Hurghadě se v pátek 11. března stala vítězkou světové soutěže krásy.
Článek
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce Hvězda 3v1 Martina Pártlová to má za pár. Jelikož je ve vysokém stupni těhotenství, zanedlouho přivítá na světě svou vytouženou holčičku, kterou čeká s hudebníkem Josefem Vařekou. Nastávající rodiče se na příchod své dcerky náležitě připravují. Vybavili pro ni nádherný dětský pokoj, kterým se Martina Pártlová pochlubila na Instagramu.
Článek
Holčička se narodila s velkým mateřským znaménkem přes půl tváře. Její máma jí od mala vštěpuje, že je výjimečná
Holčička se narodila s velkým mateřským znaménkem přes půl tváře. Její máma jí od mala vštěpuje, že je výjimečná Když přišla americká holčička Winry Hallová na svět, byla jiná než ostatní novorozené děti. Rodiče si hned po jejím narození všimli, že má skvrnu ve tváři. Nejprve si mysleli, že jde o modřinu. Lékaři však překvapeným rodičům řekli, že jde o extrémně vzácné mateřské znaménko. Zajímá vás, jak se této holčičce aktuálně daří?
Článek
Holčička si od narození nestříhala vlasy. Zhlédněte na videu, jak dopadla po první návštěvě kadeřníka
Holčička si od narození nestříhala vlasy. Zhlédněte na videu, jak dopadla po první návštěvě kadeřníka Spousta holčiček touží mít vlasy dlouhé až na zem jako princezna. Právě proto se svých dlouhých kadeří nechtějí rozhodně vzdát. Ovšem existují i výjimky. Jednou z nich je školačka, která zavítala do salónu vyhlášeného iráckého kadeřníka Oussama Sabbagha. Tato dívenka si od narození nestříhala vlasy. Video ukazuje, jak byla z nového účesu nadšená.
Článek
Domácí česnekový sirup je výborný na posílení imunity. Uleví vám také od rýmy a chřipky
Domácí česnekový sirup je výborný na posílení imunity. Uleví vám také od rýmy a chřipky Doba nachlazení, chřipek či angín se neúprosně blíží. Proto není od věci, když se ni připravíte s dostatečným předstihem. Nastartujte svůj imunitní systém domácím česnekovým sirupem, který pro vaši obranyschopnost představuje mnohem větší přínos nežli kupované doplňky stavy. Jakým způsobem si tedy česnekový sirup vyrobíte?
Článek
Nejlepší hermelínová pomazánka na chlebíčky a jednohubky: Její příprava vám zabere 5 minut
Nejlepší hermelínová pomazánka na chlebíčky a jednohubky: Její příprava vám zabere 5 minut Chtěli byste si připravit výbornou a zároveň jednoduchou pomazánku na chlebíčky a jednohubky? Vyzkoušejte recept na hermelínovou pomazánku, kterou si však můžete dopřávat ke křupavému pečivu i jen tak. Jak si tuto báječnou pomazánku tedy připravit?
Článek
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut Máte před sebou celý den, kdy toho máte na vyřizování tolik, že nevíte kam dřív skončit a najednou je tady - šílená bolest hlavy, která přišla právě v nevhod. Naštěstí pro vás máme super jednoduchý trik, který vám zabere jen 2 minuty a rázem bude po bolesti!
Článek
Česnekové mléko léčí kašel a podporuje vykašlávání. Uleví vám také od rýmy, nachlazení a chřipky
Česnekové mléko léčí kašel a podporuje vykašlávání. Uleví vám také od rýmy, nachlazení a chřipky Kombinace mléka, medu a česneku se většině z nás může zdát velmi neobvyklá. Nenechte se ale zmást, jde o osvědčený prostředek lidového léčitelství. Už naše babičky věděly, že česnekové mléko tlumí kašel, podporuje vykašlávání a má protizánětlivé účinky. Také jej používaly při léčbě nachlazení, rýmy a chřipky.
Článek
Mokré ponožky na noc vám uleví od nachlazení, chřipky i rýmy. Základem tohoto babského triku je správné vrstvení
Mokré ponožky na noc vám uleví od nachlazení, chřipky i rýmy. Základem tohoto babského triku je správné vrstvení Že mokré ponožky nepatří do postele? Opak je pravdou. Zvlášť, když máte pocit, že na vás leze nachlazení nebo viróza. Tento trik běžně používaly naše babičky a prababičky, a hlavně v podzimních a zimních měsících na něj nedaly dopustit. V čem spočívá jeho tajemství?
Článek
Potřebujete dostat z hlavy určitou písničku? Zazpívejte si její konec nebo si vezměte žvýkačku
Potřebujete dostat z hlavy určitou písničku? Zazpívejte si její konec nebo si vezměte žvýkačku Asi jste to už taky zažili. V rádiu či v obchodě jste uslyšeli chytlavou písničku, kterou teď ani za nic nedokážete dostat z hlavy. Stále se vám v mysli opakuje jako kolovrátek a pořád dokola si ji pobrukujete. I když se vám ze začátku líbila, začíná vás teď pěkně štvát. Tuhle dotěrnou melodii můžete dostat z hlavy hned několika způsoby.
Článek
Maminka geniálně využívá stříkačku od Nurofenu: S její pomocí vytahuje dětem třísky
Maminka geniálně využívá stříkačku od Nurofenu: S její pomocí vytahuje dětem třísky Máte malé děti? Pak jistě víte, kolik slz a přemlouvání stojí, když jim máte z ruky vytáhnout zadřenou třísku nebo včelí žihadlo. Děti se totiž klasické pinzety bojí jako čert kříže. Jistě proto oceníte geniální nápad jedné australské maminky, která svým dětem třísky i žihadla odstraňuje stříkačkou od Nurofenu. Jakým způsobem si počíná?
Článek
Komik Kevin Freshwater vyzval v metru neznámou ženu, aby zazpívala Shallow od Lady Gaga: Její nádherný zpěv se stal internetovou senzací
Komik Kevin Freshwater vyzval v metru neznámou ženu, aby zazpívala Shallow od Lady Gaga: Její nádherný zpěv se stal internetovou senzací Anglický komik Kevin Freshwater točí vtipná videa, která pravidelně umisťuje na svém Instagramu. Nedávno vyrazil do londýnského metra, kde cestující žádal, aby dokončili některou ze známých písní. Když oslovil sympatickou blondýnku Charlotte Awbery, ať dozpívá song od Lady Gaga, z jejího výkonu se mu zatajil dech.
Článek
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet?
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet? O vlasových trendech se říká, že se rády vrací. A je to pravda. Velký comeback v současnosti zažívá účes Posh bob inspirovaný mikádem Victorie Beckham, který nosila v devadesátkách v době své největší slávy se Spice Girls. Co na tento ikonický účes říkáte?