Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky?
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky? Každá žena se na své rande, později na společně strávenou noc se svým vyvoleným pečlivě připravuje. Jsou ovšem situace, kdy jednáme spontánně, ale většinou si vše důkladně plánujeme a tomu také podřídíme veškerou přípravu. Jakou? To se podívejte!
Článek
6 pravidel při grilování kuřecího masa. Když je dodržíte, kuře bude šťavnaté a propečené
6 pravidel při grilování kuřecího masa. Když je dodržíte, kuře bude šťavnaté a propečené Nedáte dopustit na grilované kuřecí maso? Aby bylo šťavnaté a propečené, a nikoliv vysušené či syrové, je důležité při jeho grilování dodržet několik zásadních pravidel. Jak tedy správně grilovat kuřecí prsa či křídla?
Článek
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit Mnoho žen při vzpomínce na svých sladkých dvacet let také zavzpomíná na to, jaký byl jejich sexuální život a zatouží, aby se to alespoň na chvíli vrátilo. Podle odborníků je však naprosto normální, že se náš sexuální život v průběhu let změní, ovšem nemusí to výlučně znamenat to, že se změní k horšímu.
Článek
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví Pro naše předky byly Hromnice, které každoročně připadají na 2. února, prvním svátkem jara. K tomuto dni se vztahuje spousta lidových pranostik, které jsou těsně spjaty se zemědělským rokem. Jaké bude jaro a zda bude dobrá úroda vám však napoví také pranostiky, které se vážou ke svátku svatého Blažeje 3. února.
Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
Pyšná princezna z roku 1952 oslavila 70 let od své premiéry. Co jste o této filmové pohádce nevěděli?
Pyšná princezna z roku 1952 oslavila 70 let od své premiéry. Co jste o této filmové pohádce nevěděli? Pohádka Pyšná princezna v pondělí 26. září 2022 oslavila již 70 let od své filmové premiéry. Tento černobílý snímek o pyšné princezně Krasomile a spravedlivém králi Miroslavovi milují lidé napříč generacemi. Myslíte si, že Pyšnou princeznu znáte opravdu dobře? Přinášíme několik zajímavostí, které jste o této filmové pohádce možná ani nevěděli.