Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Hlasování Big Brother 2023: Z vily vypadl druhý soutěžící, diváci hlasují přes aplikaci
Hlasování Big Brother 2023: Z vily vypadl druhý soutěžící, diváci hlasují přes aplikaci Sledujete druhou řadu Big Brothera 2023 a máte svého oblíbence, kterého chcete podpořit? Právě proto je dobré vědět, jak hlasovat. O vyřazování soutěžících totiž rozhodují pouze diváci, ovšem nikoliv přes SMS zprávy. Hlasy mohou posílat pouze přes speciální mobilní aplikaci.
Článek
Zpěvačka Jitka Boho zavzpomínala o Dušičkách na setkání s mrtvou prababičkou: Byl to zážitek, ze kterého mrazí
Zpěvačka Jitka Boho zavzpomínala o Dušičkách na setkání s mrtvou prababičkou: Byl to zážitek, ze kterého mrazí Zpěvačka Jitka Boho se na svém Instagramu o Dušičkách 2. listopadu svěřila se zážitkem, ze kterého mrazí. Ve svém příspěvku napsala, že když byla malá, přišla se za ní šest dní po pohřbu rozloučit její mrtvá prababička. Také věříte, že existuje něco mezi nebem a zemí?
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Předsevzali jste si studium cizího jazyka? Skvělý trénink pro mozek, u kterého není těžké vytrvat
Předsevzali jste si studium cizího jazyka? Skvělý trénink pro mozek, u kterého není těžké vytrvat Téměř polovina Čechů je zvyklá dávat si novoroční předsevzetí. Zdokonalovat svoji jazykovou vybavenost patří mezi nejčastější z nich. Podle průzkumů však až 40 procent lidí snahy o zlepšení sebe sama již po pár týdnech zanechá. Právě znalost cizích jazyků přitom může člověku přinést mnoho benefitů.
Článek
Vileda Steam XXL: Velký parní mop, pomocí kterého uklidíte svůj domov rychle, důkladně a za kratší dobu
Vileda Steam XXL: Velký parní mop, pomocí kterého uklidíte svůj domov rychle, důkladně a za kratší dobu Také máte pocit, že vám úklid vašeho domu či bytu zabírá až příliš mnoho času? Abyste se nestali otroky své domácnosti, a měli naopak více času na sebe, svou rodinu, přátele i koníčky, snažte si úklid svého domova co nejvíce zjednodušit.
Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.