Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
Vzácná desetikoruna z roku 1993 se vydražila za 176 tisíc Kč. Nahlédněte do peněženky, zda ji také máte
Vzácná desetikoruna z roku 1993 se vydražila za 176 tisíc Kč. Nahlédněte do peněženky, zda ji také máte Nosíte v peněžence plno drobných mincí? Pořádně si je prohlédněte. Možná, že se mezi nimi ukrývá zapomenutý poklad. Řeč je o vzácné desetikoruně z roku 1993, kterou začátkem října její šťastný majitel vydražil za 176 tisíc korun.
Článek
Prohledejte peněženku, možná v ní máte vzácnou bankovku hodnoty 200 Kč. Má mnohem větší cenu, než myslíte.
Prohledejte peněženku, možná v ní máte vzácnou bankovku hodnoty 200 Kč. Má mnohem větší cenu, než myslíte. Na ty z vás, kteří najdou doma vzácnou bankovku hodnoty 200 Kč, čeká velké překvapení. Tato bankovka má podle numismatiků cenu téměř astronomickou a to bezmála 700 000 Kč. Jak ji poznáte?
Článek
Slovenští rodiče sdíleli nesmyslný požadavek jedné mateřské školky: Každé dítě má dle seznamu pomůcek přinést 100 kusů plastových kelímků
Slovenští rodiče sdíleli nesmyslný požadavek jedné mateřské školky: Každé dítě má dle seznamu pomůcek přinést 100 kusů plastových kelímků Máte doma dítě školou nebo školkou povinné? Potom jste začátkem školního roku jistě obdrželi seznam pomůcek, které si má vaše dítě přinést z domova. Na tomto seznamu často figurují pastelky, lepidlo či papírové kapesníčky. Do jedné slovenské školky si však každé dítě má přibrat i 100 kusů plastových kelímků. Co na tento zvláštní požadavek říkáte?
Článek
Zpěvačka Kamila Nývltová napekla zdravotníkům z ARO 300 kusů zákusků. Lidé ji za její dobrý skutek zkritizovali
Zpěvačka Kamila Nývltová napekla zdravotníkům z ARO 300 kusů zákusků. Lidé ji za její dobrý skutek zkritizovali Pro dobrotu na žebrotu. O platnosti tohoto rčení se na vlastní kůži před několika dny přesvědčila česká zpěvačka Kamila Nývltová. Zdravotníkům z trutnovského ARO napekla tři sta kusů zákusků a o svém solidárním gestu informovala na svém Instagramu. Lidé na sociálních sítích však Kamilu Nývltovou za tento dobrý skutek hromadně zkritizovali. Proč?
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.