Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější V reklamách i časopisech narážíme na stovky přípravků a procedur, které nám slibují, že naše pokožka bude jemná a dokonalá. Klíčová by však pro nás měla být péče, skrytá v každodenních zvycích. Naučte se je dělat správně a můžete si být jistí, že vaše pleť bude o poznání krásnější.
Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
11 druhů ovoce a zeleniny, díky kterým bude vaše pleť opět zdravá a plná síly
11 druhů ovoce a zeleniny, díky kterým bude vaše pleť opět zdravá a plná síly Všichni víme, že konzumace velkého množství ovoce a zeleniny je pro naše celkové zdraví velmi prospěšná, ale věděli jste, že se tyto potraviny také podílí na tom, jak vypadá naše pokožka? A věděli jste také i to, že některé druhy ovoce jsou pro naši pleť obzvláště šetrné a vhodné?
Článek
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často Efekt umytých vlasů bohužel příliš dlouho nevydrží a čím častěji si je umýváme, tím dříve k tomu opět dochází. Každodenním umýváním vlasů jsou totiž vlasové folikuly neustále stimulovány a právě ty způsobují, že jsou naše vlasy mastné.
Článek
Se kterým znamením zvěrokruhu to budete mít ve vztahu těžké? Je to hlavně těchto sedm
Se kterým znamením zvěrokruhu to budete mít ve vztahu těžké? Je to hlavně těchto sedm Každé znamení zvěrokruhu dostane do vínku kladné, ale i záporné vlastnosti, které je doprovází celý život. Avšak některé, především ty špatné, negativně ovlivňují partnerské vztahy. Která znamení jsou tedy ta nejkomplikovanější a vztah s nimi je velkou zkouškou?
Článek
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách?
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách? Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová je samý vtípek. Dokazuje to i jedna z jejích posledních instagramových fotek, kterou pořídila během letní dovolené na řeckém Rhodosu. Laďka sdílela fotku z oblázkové pláže, z níž není patrné, zda je nahá, nebo má oblečené plavky. Jak to je, prý záleží na fantazii sledujících.