Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřela hvězda Hry o trůny. Herci Darrenu Kentovi bylo pouhých 36 let
Zemřela hvězda Hry o trůny. Herci Darrenu Kentovi bylo pouhých 36 let Fanoušky kultovního seriálu Hry o trůny zastihla velmi smutná zpráva. Ve věku pouhých 36 let zemřel herec Darren Kent, který ztvárnil roli pastevce koz ze Zátoky otrokářů. Za smrt herce v tak mladém věku mohou vážné zdravotní problémy, kterým dlouhodobě a statečně čelil.
Článek
Německá teenagerka vytváří zaplétané účesy jako ze Hry o trůny. Inspirovala se tkaním a technikou macramé
Německá teenagerka vytváří zaplétané účesy jako ze Hry o trůny. Inspirovala se tkaním a technikou macramé Teenagerka Milena Diekmann z Německa se věnuje neobvyklému koníčku. Zaplétá dlouhé vlasy do překrásných účesů, které svým stylem připomínají disneyovské princezny nebo Hru o trůny. Milena Diekmann je přitom samouk. Sní o tom, že se bude jednoho dne vlasovým stylingem profesionálně živit.
Článek
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší Slavný hollywoodský herec John Malkovich se 26. července představí v Podzámecké zahradě v Kroměříži. A to v rámci divadelního představení The Music Critic, se kterým již na jiném místě Česka nevystoupí. John Malkovich nám v rozhovoru přiblížil nejen tento divadelní projekt. Svěřil se také, jaký osobní vztah má k Brnu či Karlovým Varům.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Diety, solárium i botox. Co vše musí podstupovat účastnice dětských soutěží krásy?
Diety, solárium i botox. Co vše musí podstupovat účastnice dětských soutěží krásy? Bezstarostné dětství plné her a kamarádů patří většinou k nejšťastnějším obdobím našeho života. Bohužel ne u všech dětí tomu tak je. Příkladem jsou holčičky účastnící se dětských soutěží krásy. Co vše jsou rodiče schopní udělat, aby se jejich dcera stala malou královnou krásy?
Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Krvavé koleno, skákání gumy či Nebe, peklo, ráj. Osvěžte si pravidla těchto her, kterými v nouzovém stavu zabavíte své děti
Krvavé koleno, skákání gumy či Nebe, peklo, ráj. Osvěžte si pravidla těchto her, kterými v nouzovém stavu zabavíte své děti Zabavit děti doma v době nouzového stavu je pro rodiče stále náročnější. Mají už vaše děti dost vyrábění a malování a nebaví je ani koukat na videa na YouTube? V tom případě je naučte hry svého dětství. Z Krvavého kolena nebo ze hry Cukr, káva, limonáda budou doslova unesené. Nepamatujete si už pravidla? Osvěžíme vám paměť.
Článek
Kamila Nývltová napekla neuvěřitelných 525 kilogramů vánočního cukroví. V letošním roce si dala skutečně do těla
Kamila Nývltová napekla neuvěřitelných 525 kilogramů vánočního cukroví. V letošním roce si dala skutečně do těla Zpěvačka Kamila Nývltová, která je také výborná cukrářka a pekařka, letos zdolala svůj osobní rekord. Na zakázku napekla 525 kilogramů vánočního cukroví, což se s jejími loňskými 200 kilogramy cukroví nedá absolutně srovnávat. Jak tato sympatická zpěvačka dodává, letos už s pečením cukroví skončila, ale příští rok se do něj pustí zase.
Článek
Po výbuchu Černobylu se narodila s postižením. Americko-ukrajinská paralympionička Oksana Masters se stala hvězdou zimní paralympiády v Pekingu
Po výbuchu Černobylu se narodila s postižením. Americko-ukrajinská paralympionička Oksana Masters se stala hvězdou zimní paralympiády v Pekingu Přežila výbuch jaderné elektrárny Černobyl, skončila v sirotčinci, adoptovala ji americká univerzitní profesorka, v USA se začala věnovat sportu a na zimních paralympijských hrách v Pekingu 2022 nasbírala hned sedm medailí. Životní příběh americko-ukrajinské paralympioničky Oksany Masters nyní zaujal celý svět.
Článek
V hlavní roli pesticidy: Kterému ovoci a zelenině byste se měli v obchodě příště vyhnout?
V hlavní roli pesticidy: Kterému ovoci a zelenině byste se měli v obchodě příště vyhnout? Ovoce a zelenina tvoří důležitou součást našeho jídelníčku. Stojí ovšem za zamyšlení, kde je kupujeme. Jestli je máme v bio kvalitě ze své zahrádky, není co řešit. Při nákupu ovoce a zeleniny v supermarketu bychom ale měli být obzvlášť opatrní. Kromě vitamínů a minerálů totiž našemu tělu zajistíme i něco jiného. A to značný přísun pesticidů.
Článek
Survivor 2024 zveřejnil první část soutěžících. Jde o 15 známých jmen
Survivor 2024 zveřejnil první část soutěžících. Jde o 15 známých jmen Drsná televizní reality show Survivor se po roce opět vrací na televizní obrazovky. Tropický ráj se pro soutěžící změní v boj o přežití, kde vítěz bude pouze jeden. Abyste se měli na co těšit, Survivor 2024 již zveřejnil první část soutěžících. Jde celkem o 15 známých a opravdu zvučných jmen.