Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Jak se baví Italové v karanténě: Celá Itálie hraje a zpívá
Jak se baví Italové v karanténě: Celá Itálie hraje a zpívá Je vám v karanténě dlouhá chvíle? V tom případě se můžete inspirovat Italy, kteří celostátní karanténu zahánějí hraním na hudební nástroje a zpěvem. Ne nadarmo se říká, že hudba dokáže léčit lidskou duši. Tak proč to nezkusit i v Česku?
Článek
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost David Takáč způsobil v letošní řadě reality show Big Brother pořádné pozdvižení. V úterý 12. prosince musel okamžitě opustit vilu, protože na něj praskla jeho kriminální minulost. Jak poukázala slovenská média, Takáč byl několik let členem mafiánského gangu na Slovensku.
Článek
Test z hudební výchovy pro žáky 5. třídy nadzvedl spoustu lidí ze židle. Hudební výchova má být pro radost, říkají
Test z hudební výchovy pro žáky 5. třídy nadzvedl spoustu lidí ze židle. Hudební výchova má být pro radost, říkají Jakým způsobem se u vás na základní škole učila hudební výchova? Byl to předmět pro radost, nebo vás učitelé drilovali hudební teorií? Podle Líného učitele je výuka hudební výchovy na ZŠ jednou z tragédií českého školství. Jako důkaz sdílel test z hudební teorie, který dostali žáci 5. třídy jedné základní školy na Vysočině.
Článek
Jak zbavit své dítě závislosti na tabletu? Veďte jej ke hře na hudební nástroj
Jak zbavit své dítě závislosti na tabletu? Veďte jej ke hře na hudební nástroj Dnešní děti se potýkají s velmi závažným problémem. Jde o závislost na online technologiích, kterými vyplňují svůj volný čas. Pokud nechcete, aby vaše dítě trávilo 5 hodin na tabletu či mobilu denně, zkuste této závislosti předejít. Kromě sportu jej začněte vést také ke hře na hudební nástroj. Hraní bude mít na vaši ratolest doslova zázračný vliv.
Článek
Zemřel Chris Ledesma, hudební editor seriálu Simpsonovi. Pracoval na každé epizodě a se Simpsonovými strávil 33 let
Zemřel Chris Ledesma, hudební editor seriálu Simpsonovi. Pracoval na každé epizodě a se Simpsonovými strávil 33 let Fanoušky legendárního animovaného seriálu The Simpsons zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 64 let zemřel hudební editor Simpsonových, který více než polovinu života strávil po boku Homera, Marge, Barta, Lisy a Maggie. Chris Ledesma se hudebně podepsal pod každým dílem seriálu, a to po dobu neuvěřitelných 33 let.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.
Článek
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší Slavný hollywoodský herec John Malkovich se 26. července představí v Podzámecké zahradě v Kroměříži. A to v rámci divadelního představení The Music Critic, se kterým již na jiném místě Česka nevystoupí. John Malkovich nám v rozhovoru přiblížil nejen tento divadelní projekt. Svěřil se také, jaký osobní vztah má k Brnu či Karlovým Varům.
Článek
Zemřel frontman legendární skupiny Nazareth, Dan McCafferty. Zpěvákovi bylo 76 let
Zemřel frontman legendární skupiny Nazareth, Dan McCafferty. Zpěvákovi bylo 76 let Love Hurts nebo Dream On si již bohužel nikdy nezazpívá. V úterý 8. listopadu 2022 zemřel zpěvák celosvětově slavné skotské kapely Nazareth. Danovi McCaffertymu bylo 76 let. Kvůli jeho odchodu smutní celý hudební svět.
Článek
Tři koncerty, které si nesmíte tento rok rozhodně nechat ujít
Tři koncerty, které si nesmíte tento rok rozhodně nechat ujít Hudební fajnšmekři si v druhé polovině roku 2022 přijdou v Česku rozhodně na své. V hlavním městě Praze se postupně uskuteční tři koncerty, které budou opravdovým zážitkem. O které konkrétně jde? Nenechte si ujít koncert pop-punkových Rybiček 48 20. října, koncert legendárních The Cure 24. října a koncert metalových Nightwish 21. prosince.
Článek
Dcera Petra Muka poprvé zazpívala na veřejnosti. 15letá Noemi vystoupila na festivalu Kouřimská skála věnovaném vzpomínce na jejího tátu
Dcera Petra Muka poprvé zazpívala na veřejnosti. 15letá Noemi vystoupila na festivalu Kouřimská skála věnovaném vzpomínce na jejího tátu Noemi Muková přišla o svého tatínka Petra Muka v pouhých 3 letech. Dnes je z ní 15letá slečna, která má hudební nadání v genech. V polovině letošního srpna se o tom přesvědčili i návštěvníci festivalu Kouřimská skála 2022, kde Noemi poprvé zazpívala na veřejnosti. Slavného tátu v sobě talentem a podobou rozhodně nezapře!
Článek
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení Spousta žen usiluje o dokonalé tělo i tvář. Pravidelně tak cvičí, dodržují diety a kupují si drahou kosmetiku. Jenže ideál krásy není pevně daný. To, co bylo dokonalé včera, může být zítra klidně pryč. Až budete příště nespokojená se svým tělem, myslete na to, že ideál krásy je uměle vytvořený. Kdo v současnosti formuje naše vnímání krásy nejvíce?