Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Proč‌ ‌máme‌ ‌varhánky‌ ‌na‌ ‌prstech‌ ‌po‌ ‌koupání‌ ‌ve‌ ‌vodě?‌ ‌Odpověď‌ ‌vás‌ ‌překvapí‌
Proč‌ ‌máme‌ ‌varhánky‌ ‌na‌ ‌prstech‌ ‌po‌ ‌koupání‌ ‌ve‌ ‌vodě?‌ ‌Odpověď‌ ‌vás‌ ‌překvapí‌ Přemýšleli jste někdy, proč se vám po dlouhém koupání v bazénu nebo ve vaně napuštěné teplou vodou dělají varhánky? Tělo se vám tímto způsobem rozhodně nesnaží říct, že je na čase vylézt z vody. Význam varhánků na prstech je úplně jiný a možná vás překvapí. Proč se nám tedy kůže po delším pobytu ve vodě tzv. krabatí?
Článek
Dcera Leoše Mareše je v 10 týdnech velmi upovídané miminko. Oblíbený moderátor sdílel video, které vás rozněžní
Dcera Leoše Mareše je v 10 týdnech velmi upovídané miminko. Oblíbený moderátor sdílel video, které vás rozněžní Moderátor Leoš Mareš se před 10 týdny stal trojnásobným tátou. Jeho manželka Monika mu porodila roztomilou dcerku Alex, která se evidentně velmi potatila. Jak dokazuje video, které Leoš Mareš sdílel na svém Instagramu, malá Alex je neskutečně upovídaná. Po kom asi?
Článek
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď?
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď? Píšou každoročně vaše děti dopis Ježíškovi? Nemusí jej dávat pouze za okno, ale mohou jej Ježíškovi přímo poslat poštou. Aby vaše děti měly radost, že jim Ježíšek odpověděl, prozradíme vám, jak by měl dopis pro Ježíška vypadat. Od věci není rovněž znát přesnou adresu na Ježíška.
Článek
Chlapeček z dětského domova nakreslil na chodník své tajné přání. Video, které oblétlo svět, vás dojme k slzám
Chlapeček z dětského domova nakreslil na chodník své tajné přání. Video, které oblétlo svět, vás dojme k slzám Všechny děti potřebují milující mateřskou náruč. Jestli ji nemají, tak velmi strádají. A to zejména v dětských domovech, kde jim rodina chybí dvojnásob. Co je pro děti v životě nejdůležitější, ukazuje dojemné video pořízené v prostředí dětského domova v Indii. Ač je krátké, jeho obsah vás chytne za srdce a možná i dojme k slzám.
Článek
Švédka Elvira Johnsson splétá nádherné copy v boho stylu. Jak vytvořit nadčasový účes naučí i vás
Švédka Elvira Johnsson splétá nádherné copy v boho stylu. Jak vytvořit nadčasový účes naučí i vás Šestadvacetiletá Elvira Johnsson ze Švédska se zamilovala do pletení copů všeho druhu. Své neobyčejné umění veřejně sdílí na Instagramu, kde ji sleduje takřka 44 tisíc lidí. Pod rukama Elviry vznikají naprosto úžasné účesy. Zkuste jí nahlédnout pod ruce, některé z copů hravě zvládnete uplést i vy sama.
Článek
Vysoké Tatry praskají ve švech, dokazují fotky a videa na sociálních sítích. Čekají vás dlouhé fronty i problémy s parkováním
Vysoké Tatry praskají ve švech, dokazují fotky a videa na sociálních sítích. Čekají vás dlouhé fronty i problémy s parkováním Koronavirus ovlivňuje naše možnosti cestování. Namísto dříve oblíbených přímořských destinací spousta Čechů tráví letos svou dovolenou v tuzemsku nebo míří na Slovensko. Velmi populární jsou v současnosti Vysoké Tatry. Jestli do nejvyšších slovenských hor také míříte, musíte se obrnit trpělivostí. Jsou totiž přecpané lidmi.
Článek
Trápí vás povánoční kila? Zbavte se jich jednoduše pomocí těchto rad
Trápí vás povánoční kila? Zbavte se jich jednoduše pomocí těchto rad Během vánočních svátku a bujarých silvestrovských oslav se téměř každá z nás přestane hlídat a užívá si všech dobrot plnými doušky. Jenže najednou je leden a ručička váhy je neúprosná. Jak se tedy povánoční kil zbavit snadno a rychle?