Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost David Takáč způsobil v letošní řadě reality show Big Brother pořádné pozdvižení. V úterý 12. prosince musel okamžitě opustit vilu, protože na něj praskla jeho kriminální minulost. Jak poukázala slovenská média, Takáč byl několik let členem mafiánského gangu na Slovensku.
Článek
Zemřel tvůrce legendární vánoční reklamy. Prasátko se zahnutými zuby nahoru už neuvidí
Zemřel tvůrce legendární vánoční reklamy. Prasátko se zahnutými zuby nahoru už neuvidí “Ne, ne, nemusím, já už ho vidím!” Kdo by neznal tuto hlášku z legendární vánoční reklamy na Kofolu? Autorem tohoto spotu, který patří k symbolům českých Vánoc, byl kreativec a marketér Robert Peňažka, který se letos bohužel na prasátko se zahnutými zuby nahoru už nepodívá. V úterý 1. listopadu 2022 podlehl dlouhé a těžké nemoci.
Článek
Hvězda latinskoamerických telenovel podlehla v 34 letech rakovině. Herečka Alejandra Villafañe bojovala do posledního dechu
Hvězda latinskoamerických telenovel podlehla v 34 letech rakovině. Herečka Alejandra Villafañe bojovala do posledního dechu V pouhých 34 letech zemřela po několikaměsíčním boji s rakovinou úspěšná kolumbijská herečka a modelka Alejandra Villafañe, která zářila v několika známých latinskoamerických telenovelách. Se zákeřnou nemocí bojovala statečně, navzdory tomu jí však bohužel 21. října 2023 podlehla.
Článek
Zemřela hvězda seriálů Star Trek a 24 hodin. Annie Wersching podlehla v pouhých 45 letech rakovině
Zemřela hvězda seriálů Star Trek a 24 hodin. Annie Wersching podlehla v pouhých 45 letech rakovině V neděli 30. ledna 2023 naposledy vydechla známá americká herečka Annie Wersching. Tři roky bojovala se zákeřnou rakovinou, které bohužel ve svých 45 letech podlehla. Po Annie Wersching zůstal truchlící manžel a tři děti.
Článek
Zemřel baskytarista slovenské kapely IMT smile. Peter Bartoník podlehl v pouhých 27 letech rakovině
Zemřel baskytarista slovenské kapely IMT smile. Peter Bartoník podlehl v pouhých 27 letech rakovině Fanoušky známé slovenské skupiny IMT Smile zaskočila velmi smutná zpráva. V pouhých 27 letech zemřel baskytarista Peter Bartoník. Prohrál bohužel svůj boj se zákeřnou rakovinou.
Článek
Zemřela autorka školního písma Comenia Script. Česká výtvarnice Radana Bartůňková Lencová podlehla v 47 letech těžké nemoci
Zemřela autorka školního písma Comenia Script. Česká výtvarnice Radana Bartůňková Lencová podlehla v 47 letech těžké nemoci Ve věku 47 let odešla na věčnost grafička a výtvarnice Radana Bartůňková, rozená Lencová. Tato nadaná žena proslula jako autorka písma Comenia Script, kterým se učí od první třídy psát děti ze stovky základních škol z celé České republiky.
Článek
Zemřel režisér seriálů Akta X a Dexter. Slavný Robert Lieberman podlehl v 75 letech rakovině
Zemřel režisér seriálů Akta X a Dexter. Slavný Robert Lieberman podlehl v 75 letech rakovině Fanoušky filmového a seriálového světa zasáhla velmi smutná zpráva. 1. července 2023 prohrál svůj dlouhý boj s rakovinou světoznámý režisér Robert Lieberman. Bylo mu 75 let.
Článek
Eva Burešová podlehla kouzlu Radka Bakaláře z Revolution of Magic. Podívejte se na to, čím ji dostal
Eva Burešová podlehla kouzlu Radka Bakaláře z Revolution of Magic. Podívejte se na to, čím ji dostal Radka Bakaláře, profesionálního českého kouzelníka a iluzionistu, není nutné sáhodlouze představovat. Do svého pořadu na YouTube si pravidelně zve známé osobnosti, které svými dovednostmi dokáže totálně odzbrojit. Do prvního dílu nové série pozvání přijala herečka a zpěvačka Eva Burešová.
Článek
Zemřel kytarista skupiny ABBA. Lasse Wellander podlehl v 70 letech rakovině
Zemřel kytarista skupiny ABBA. Lasse Wellander podlehl v 70 letech rakovině Švédská skupina ABBA přišla na Velký pátek 7. dubna 2023 o jednoho ze svých členů. Svůj boj s rakovinou prohrál kytarista Lasse Wellander. Bylo mu 70 let.
Článek
V USA koronaviru podlehlo šestitýdenní dítě. Jedná se tak o nejmladší oběť
V USA koronaviru podlehlo šestitýdenní dítě. Jedná se tak o nejmladší oběť Jak se ukázalo, zákeřné onemocnění COVID-19 se bohužel nevyhýbá ani dětem. Jeho další obětí je pravděpodobně šestitýdenní miminko z USA. Dle serveru Krone.at se tak jedná o nejmladší oběť nákazy na světě.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Hvězda Instagramu Josi Maria varovala před anorexií. Této nemoci však sama podlehla
Hvězda Instagramu Josi Maria varovala před anorexií. Této nemoci však sama podlehla Německá influencerka Josi Maria na Instagramu pravidelně zveřejňovala svůj boj s mentální anorexií. Tato 24letá dívka svými příspěvky šířila osvětu a zároveň podporovala stejně nemocné ženy a dívky. V polovině prosince 2020 však bohužel zemřela na následky svého onemocnění.
Článek
Známá influencerka podlehla v pouhých 30 letech rakovině kůže. Její poslední příspěvek byl plný nadějí
Známá influencerka podlehla v pouhých 30 letech rakovině kůže. Její poslední příspěvek byl plný nadějí Španělce Patricii Rite diagnostikovali lékaři před 4 lety rakovinu kůže. Od té doby se tato dívka prala se zákeřnou nemocí jako lvice. Svůj boj dokumentovala na TikToku a Instagramu, kde měla statisíce sledujících. Bohužel náročné klání s rakovinou prohrála a v pouhých 30 letech vydechla naposledy. Z jejího posledního příspěvku na Instagramu mrazí.