Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Trápí vás rozšířené póry? Zbavte se jich pomocí těchto surovin
Trápí vás rozšířené póry? Zbavte se jich pomocí těchto surovin Póry jsou malé „otvory“ na kůži, díky kterým naše pokožka dýchá. Okem jsou takřka neviditelné, avšak jak člověk stárne, mohou se začít póry čím dál tím více rozšiřovat. Rozšířené póry nevypadají z estetického hlediska příliš pěkně a pro mnohé z nás, především pro ženy, jsou velkým problémem.
Článek
Pro muže: Pomozte vaší partnerce k dosažení orgasmu pomocí těchto tří kroků
Pro muže: Pomozte vaší partnerce k dosažení orgasmu pomocí těchto tří kroků Je známá věc, že muži dosahují orgasmu mnohem častěji než ženy. Dokonce statistiky udávají, že vyvrcholení dosáhne pouze 35 % žen, což je docela smutné číslo, nemyslíte? Navíc většina těchto žen k uspokojení dojde pouze díky dráždění klitorisu, nezažijí tedy ten pravý vaginální orgasmus, který je mnohem intenzivnější.
Článek
Trápí vás povánoční kila? Zbavte se jich jednoduše pomocí těchto rad
Trápí vás povánoční kila? Zbavte se jich jednoduše pomocí těchto rad Během vánočních svátku a bujarých silvestrovských oslav se téměř každá z nás přestane hlídat a užívá si všech dobrot plnými doušky. Jenže najednou je leden a ručička váhy je neúprosná. Jak se tedy povánoční kil zbavit snadno a rychle?
Článek
Jak na jarní depresi? Špatné myšlenky zaženete pomocí těchto sportovních aktivit
Jak na jarní depresi? Špatné myšlenky zaženete pomocí těchto sportovních aktivit Sportování zlepšuje duševní zdraví, u některých sportů to však platí dvojnásob. Jestli vás zrovna přepadla nepříjemná jarní deprese, v žádném případě se jí nenechte zcela pohltit. Naopak proti ní vyrazte do boje. Zmírnit příznaky jarní deprese a vyčistit mysl vám pomůžou hlavně následující sportovní aktivity, které jsou naprosto výbornou terapií.
Článek
Trápí vás poporodní bříško? Zbavte se ho pomocí těchto cviků
Trápí vás poporodní bříško? Zbavte se ho pomocí těchto cviků Stačí k tomu jenom 5 efektních cviků, trpělivost, zdravá strava a vytrvalost. Pokud si každý den najdete chviličku a budete poctivě cvičit tyto cviky, výsledy na sobě již po 14 dnech uvidíte. Začněte již dnes, vytrvejte a dosáhněte zázračných výsledků, které budou stát za to.
Článek
Jak může pomoct citrón v koupelně? Těchto 5 triků ocení každá domácnost
Jak může pomoct citrón v koupelně? Těchto 5 triků ocení každá domácnost Pokud i u vás zavládla horečka v podobě úklidu celé vaší domácnosti, máme pro vás jeden velmi účinný trik, díky kterému bude vaše koupelna vypadat jako nová a navíc k tomu nebudete potřebovat žádné chemické přípravky.
Článek
Zima bez nachlazení a kašle: Pomohou vám domácí sirupy na imunitu
Zima bez nachlazení a kašle: Pomohou vám domácí sirupy na imunitu Zima je obdobím nejrůznějších viróz. Chcete zůstat během nejchladnějšího období roku fit? Sáhněte po pomocné berličce v podobě domácích sirupů na imunitu, které podpoří vaše zdraví. Velkým bonusem je, že si je vyrobíte velmi snadno, rychle i levně.
Článek
Tornádo na Jižní Moravě: Jak pomoci lidem ze zasažených obcí?
Tornádo na Jižní Moravě: Jak pomoci lidem ze zasažených obcí? Jižní Moravou se ve čtvrtek 24. června večer prohnalo jedno z nejničivějších tornád v historii naší země. Kromě velkých škod na majetku si vyžádalo stovky zraněných a bohužel i několik mrtvých. Nejzasaženější jsou obce na Hodonínsku a Břeclavsku. Jakým způsobem můžete lidem, kteří přišli o střechu nad hlavou, aktuálně pomoci?
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Jak oživit zvadlé a přelité rostliny? Vyzkoušejte tyto jednoduché rady
Jak oživit zvadlé a přelité rostliny? Vyzkoušejte tyto jednoduché rady Pokud máte doma rostliny, určitě víte, jak frustrující může být vidět je zvadlé nebo dokonce přelité. Nicméně, není třeba zoufat, existuje několik způsobů, jak pomoci vašim rostlinám se zotavit.
Článek
Zbavte se nachlazení pomocí lymfatické masáže
Zbavte se nachlazení pomocí lymfatické masáže Lymfatická masáž se běžně používá ke zmírnění projevů alergie a dokonce i k vyléčení běžného nachlazení. Tato technika je však velmi přínosná pro celkové zdraví našeho těla.
Článek
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu Na Facebooku se objevila fotka skříňky s popadanými talíři. Do nepříjemné situace se dostala jedna žena, která poskládala talíře nad kuchyňskou linkou tak nešťastně, že jí popadaly. Kdyby skříňku otevřela, talíře by se rozbily, což nechtěla. Proto na Facebooku chtěla poradit, co má dělat. Rady ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat.
Článek
Krájení jablka na Vánoce patří k nejoblíbenějším tradicím. Má ale několik důležitých pravidel
Krájení jablka na Vánoce patří k nejoblíbenějším tradicím. Má ale několik důležitých pravidel Jaká je vaše nejoblíbenější vánoční tradice? Kromě pouštění lodiček či lití olova to je jistě také krájení jablíčka. Pomocí těchto štědrovečerních zvyků naši předkové nahlíželi do budoucnosti. Abyste podle krájení jablka na Vánoce mohli vyvěštit, zda budete v příštím roce zdraví a šťastní, držte se stejně jako naši předkové hned několika pravidel.
Článek
Moderátor Petr Vágner pomáhá v pražské nemocnici jako dobrovolník. Pečuje o covidové pacienty
Moderátor Petr Vágner pomáhá v pražské nemocnici jako dobrovolník. Pečuje o covidové pacienty Moderátor a herec Petr Vágner během pandemie koronaviru v Česku pouze nepřihlíží, ale snaží se pomoci, kde je třeba. Kromě toho, že jej pravidelně coby televizního moderátora vídáme na CNN Prima News, v současné době působí jako dobrovolník v pražské Fakultní Thomayerově nemocnici. Právě zde zdravotníkům pomáhá s covidovými pacienty.
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.