Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Lidé, kteří se narodili s částmi těla navíc. Objevovali se v minulosti a bohužel i dnes
Lidé, kteří se narodili s částmi těla navíc. Objevovali se v minulosti a bohužel i dnes Naše lidské tělo nás asi nikdy nepřestane překvapovat. Je zajímavé sledovat, čeho všeho je lidské tělo schopné a jak moc ho může příroda změnit. Pojďte se s námi podívat na neobvyklé lidi, kteří se narodili s některými částmi těla navíc.
Článek
Jak se žije lidem v Severní Koreji: Mají předepsané účesy a povolenou marihuanu
Jak se žije lidem v Severní Koreji: Mají předepsané účesy a povolenou marihuanu V posledních dnech se ve zpravodajství celého světa opět objevuje Severní Korea a její vůdce Kim Čong-un. Ten měl podstoupit náročnou operaci a nyní se tak diskutuje o tom, zda je vůbec naživu. Je jasné, že jeho úmrtí by otřáslo tuhým komunistickým režimem a život obyvatel by se mohl výrazně změnit. Jak se ale nyní žije lidem v KLDR?
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Ze sexy krásky bezdomovkyní: Na exmanželku herce z Pobřežní hlídky je žalostný pohled
Ze sexy krásky bezdomovkyní: Na exmanželku herce z Pobřežní hlídky je žalostný pohled Bývalá manželka hvězdy Pobřežní hlídky Jeremyho Jacksona prošla žalostnou proměnou. 39letá modelka Loni Willison, která v minulosti zářila na přehlídkových molech i na titulních stránkách časopisů, je na úplném dnu. Žije jako bezdomovkyně v ulicích Kalifornie a je závislá na drogách.
Článek
Kráska a netvor: Tak mnozí označují tuto mladou dvojici
Kráska a netvor: Tak mnozí označují tuto mladou dvojici Že je láska slepá napadne každého, kdo vidí fotografii těchto dvou mladých lidí. Prý to byla láska na první pohled. Poznali se před dvěma lety a bláznivě se do sebe zamilovali. Následovala svatba a nikdo nechápe, kam dala krásná dívka oči, že si za svého životního partnera vybrala právě tohoto muže.
Článek
Jak změnit partnera k obrazu svému? Není to nic složitého
Jak změnit partnera k obrazu svému? Není to nic složitého Ačkoliv si to spousta z nás myslí, nikdo není dokonalý a každý z nás má své chybičky. I přesto, že do svého přítele či manžela jste po uši zamilovaná, najdou se drobnosti, které vás doslova vytáčí do běla.
Článek
Londýnská kráska Danielle Gratton prošla obrovskou proměnou. Neuvěříte, že byla chlapcem
Londýnská kráska Danielle Gratton prošla obrovskou proměnou. Neuvěříte, že byla chlapcem Když si prohlédnete Instagram britské influencerky Danielle Gratton, řeknete si, že jde o nádhernou ženu. Na fotkách z dětství byste ji ale rozhodně nepoznali. Tato 21letá sexy žena, která poutá pozornost, kdekoliv se objeví, totiž byla kdysi chlapcem. Že je jiná, si uvědomila ve svých 10 letech, odkdy začala procházet postupnou změnou pohlaví.
Článek
Jak se změnila Amanda Bynes? Z krásky troskou kvůli drogám
Jak se změnila Amanda Bynes? Z krásky troskou kvůli drogám Všichni si určitě pamatujete krásnou a přitažlivou mladou herečku Amandu Bynes, která byla v minulých letech velmi často hlavní hrdinkou v teenagerovských komediích. Osm let se ale nikde neobjevila, propadla totiž drogám.
Článek
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí Instagramerka a tiktokerka Jordyn Lyne je jako chameleon. V běžném životě byste tuto obézní dívku s tuctovým obličejem na ulici snadno přehlédli. Když se ale namaluje a vhodně obleče, muži jsou z ní doslova hotoví. Že je Jordyn Lyne mistryní proměn, dokazuje zejména na TikToku, kde má statisíce sledujících.
Článek
Proměna zpěvačky Adele: Z charismatické baculky svůdná kráska?
Proměna zpěvačky Adele: Z charismatické baculky svůdná kráska? Kdo by neznal zpěvačku Adele, která se se svou skladbou Rolling in the Deep v září roku 2010 proslavila po celém světě. Tato charismatická usměvavá britská zpěvačka si okamžitě získala miliony fanoušků.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Příběh ošklivky, které se ostatní smáli. Nyní jsou všichni nadšení z její nevšední krásy
Příběh ošklivky, které se ostatní smáli. Nyní jsou všichni nadšení z její nevšední krásy Mladé dívce byl dán do vínku nevzhledný tvar obličeje. Dlouhá léta trpěla posměchem spolužáků, kteří ji kvůli jejímu hranatému obličeji uráželi. Když už to nemohla dále snášet, rozhodla se se svým vzhledem něco udělat. Stalo se něco úžasného a dívka je nyní opravdovou kráskou.