Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak zabránit blednutí prádla? Přidejte do pračky trochu pepře nebo sůl
Jak zabránit blednutí prádla? Přidejte do pračky trochu pepře nebo sůl Je to scénář, který zná snad každý – koupíme si nějaké oblečení, jenže po pár vyprání je jeho barva zcela jiná, než jaká byla na začátku a rázem se z oblíbeného kousku stane věc, která je dobrá leda tak na úklid.
Článek
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď Ačkoliv máme všichni stejný mozek, ten ženský se oproti tomu mužskému přeci jen o něco málo liší . A teď, ženy, zpozorněte! Jedná se totiž o spánek, tak čtěte dál a aspoň uvidíte, na co se příště, až budete chtít déle spát, vymluvit.
Článek
Jak oslavit Den dětí: 1. června svým ratolestem naplánujte nezapomenutelný výlet nebo jim připravte party s kamarády
Jak oslavit Den dětí: 1. června svým ratolestem naplánujte nezapomenutelný výlet nebo jim připravte party s kamarády Nezapomeňte na to, že také letos mají všechny děti 1. června svůj speciální svátek. Jak ale oslavit Den dětí, aby si jej užila skutečně celá rodina? Přinášíme vám několik nápadů, jimiž se můžete inspirovat také u vás doma.
Článek
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani?
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani? Patříte mezi sovy, jak se jinak označují ti, kteří si užívají večerního života, nebo mezi skřivany, kteří brzy ráno vstávají? Podle amerických vědců jsou sovy dobrodružnější v sexu než skřivani. Ti jsou naopak konzervativnější a raději udržují dlouhodobé vztahy.
Článek
Tenistka Kristýna Plíšková sdílela poslední chvíle s těhotenským bříškem. Vypadá podle vás na kluka, nebo holčičku?
Tenistka Kristýna Plíšková sdílela poslední chvíle s těhotenským bříškem. Vypadá podle vás na kluka, nebo holčičku? Tenistka Kristýna Plíšková je v radostném očekávání. Se svým manželem, fotbalistou Dávidem Hanckem čeká miminko a jak napovídají její poslední instagramové příspěvky, spěje do finále. Kristýna Plíšková je již v nejvyšším stupni těhotenství a zanedlouho si pochová miminko, které stále ještě nosí pod srdcem.
Článek
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička?
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička? MMA zápasník Karlos Vémola a jeho snoubenka Lela Ceterová plánují na letošní červenec velkou svatbu. To ale není všechno. Jak Karlos prozradil během natáčení nového dílu Karlos Show, jeho partnerka Lela je těhotná. Zda to tentokrát bude chlapeček, nebo opět holčička, je vzhledem k Lelině počátečnímu těhotenství ve hvězdách.
Článek
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů Všudypřítomný koronavirus nepříjemně zasahuje do životů nás všech. Na první pohled se může zdát, že nám nepřináší nic dobrého. Až ale bude po všem, můžeme se z toho, co se stalo, poučit a začít na svět pohlížet jinýma očima. I k tomu špatnému totiž můžeme přistupovat optimisticky. Jaké výhody nám tedy může koronavirus přinést?
Článek
Je meloun ovoce, nebo zelenina? Nad odpovědí váhá skoro každý
Je meloun ovoce, nebo zelenina? Nad odpovědí váhá skoro každý Vodní meloun má sladkou chuť, minimální množství kalorií a je nadupaný vitamíny a minerály. Když se někoho zeptáte, jaké je jeho nejoblíbenější letní ovoce, obvykle vám odpoví, že je to právě meloun. Tento chutný plod zpravidla každý automaticky považuje za ovoce, co když je to s ním ale jinak? Je tedy meloun ovoce, nebo zelenina?
Článek
Plech na muffiny má i jiná využití: Místo na pečení jej použijte jako organizér šperků či stojan na svíčky
Plech na muffiny má i jiná využití: Místo na pečení jej použijte jako organizér šperků či stojan na svíčky Máte doma plech na muffiny? Potom byste měla vědět, že v něm nemusíte péct pouze nadýchané moučníky plněné marmeládou nebo vanilkovým krémem. Forma na muffiny má spoustu dalších využití, z nichž mnohá vás jistě překvapí. Uplatnění najde třeba jako organizér na drobnosti nebo jako paleta na barvy.
Článek
Sliny o vás prozradí mnohem více, než byste čekali. Mohou ukazovat i na rakovinu nebo cukrovku
Sliny o vás prozradí mnohem více, než byste čekali. Mohou ukazovat i na rakovinu nebo cukrovku Sliny jsou důležitou součástí našeho organismu. Zpravidla jim ale nevěnujeme dostatečnou pozornost, což se časem může jevit jako chyba. Mohou nás totiž upozornit na různá onemocnění a to i včetně těch vážnějších, jako je rakovina nebo cukrovka.
Článek
Svačiny nejsou přežitkem: Vsaďte na pestrost a kreativitu
Svačiny nejsou přežitkem: Vsaďte na pestrost a kreativitu Snídaně a svačiny tvoří významnou část denního energetického příjmu. Zejména dětský organismus, který se neustále vyvíjí, potřebuje pravidelný přísun kvalitních živin, ale to neznamená, že by dospělí měli snídaně a svačiny opomíjet. Pojďte si přípravu a jejich průběh užít a udělejte z nich příjemnou a zábavnou rodinnou událost.
Článek
Říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Nepodceňujte prevenci a naučte se svá prsa správně vyšetřit
Říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Nepodceňujte prevenci a naučte se svá prsa správně vyšetřit Karcinom prsu patří k nejčastějším ženským nádorovým onemocněním, které během života postihne každou osmou až dvanáctou ženu. Právě proto tu je růžový říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Každoročně apeluje na všechny ženy a dívky, aby nepodcenily prevenci karcinomu prsu. Zároveň podporuje již nemocné ženy a dodává jim sílu a naději.
Článek
Exotické spalovače tuků jako součást letního jídelníčku: Zhubnete díky ananasu, melounu i granátovému jablku
Exotické spalovače tuků jako součást letního jídelníčku: Zhubnete díky ananasu, melounu i granátovému jablku Zakládáte si na tom, aby vám to v plavkách opravdu slušelo? Ať už si chcete udržet svou váhu, nebo ještě trochu zhubnout, k dosažení těchto cílů vám pomůžou exotické spalovače tuků. Zařaďte do svého letního jídelníčku třeba grapefruit, vodní meloun či ananas. Nebudete mít takovou chuť na sladké, zůstanete déle sytá a snadněji překonáte také únavu.
Článek
Proč se červenáme? Tato otázka byla dlouho zahalena tajemstvím
Proč se červenáme? Tato otázka byla dlouho zahalena tajemstvím Červenali jste se jako malí při zkoušení před tabulí? Míváte stále ruměnec ve tváři, když je vám trapně nebo když se stydíte? K červenání v obličeji nedochází jen tak. Jde v zásadě o reakci na jisté emocionální podněty. Na otázku, proč se červenáme a co tím chce naše tělo říct, se snaží lidé nalézt odpověď dlouhá staletí. Jak to tedy je?
Článek
“Maminko, chci jít už do nebe,” řekl 4letý Nolan své matce, když se sprchovala
“Maminko, chci jít už do nebe,” řekl 4letý Nolan své matce, když se sprchovala Malý Nolan ve svých teprve 4 letech zažíval dlouhých 15 měsíců utrpení a nepředstavitelnou bolest. Umíral a věděl, že jeho bolest ukončí pouze odchod do nebe.