Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Štědrovečerní zvyky a tradice: Vyvěští vám lásku, zdraví, štěstí i bohatství
Štědrovečerní zvyky a tradice: Vyvěští vám lásku, zdraví, štěstí i bohatství V neděli 22. prosince zapálíme poslední svíčku na adventním věnci. O této svíčce patřící ke čtvrté adventní neděli se říká, že přináší mír a pokoj. Konec adventu následně připadá na Štědrý večer. A právě k němu se vztahuje spousta oblíbených zvyků a tradic, pomocí kterých si můžete do následujícího roku vyvěštit štěstí, zdraví, bohatství i lásku.
Článek
Zavěšené jmelí je symbolem Vánoc. Čím více má bílých bobulek, tím více štěstí vám přinese
Zavěšené jmelí je symbolem Vánoc. Čím více má bílých bobulek, tím více štěstí vám přinese Vánoce si snad nikdo z nás nedokáže představit bez jmelí. S touto zelenou keřovitou rostlinou s bílými bobulemi, která parazituje v korunách stromů, je spojena řada vánočních tradic. Nejde pouze o líbání pod jmelím. Tuto rostlinu si zavěste doma, kde ji nechte do příštích Vánoc. Podle vánoční pověry vám zavěšené jmelí přinese štěstí i lásku.
Článek
Proč se líbáme pod jmelím? Jeho magická moc nám přináší štěstí a lásku
Proč se líbáme pod jmelím? Jeho magická moc nám přináší štěstí a lásku Polibek pod zavěšeným jmelím patří k těm nejpříjemnějším vánočním zvykům. Líbáte se každým rokem pod jmelím i vy? Na tento vánoční rituál byste rozhodně neměli nikdy zapomenout. Jmelí vám má totiž díky své magické moci přinést v příštím roce lásku a štěstí.
Článek
Jak poznáte, že slůvka lásky nešeptá jenom vám?
Jak poznáte, že slůvka lásky nešeptá jenom vám? Že láska bývá slepá, je dávná pravda. Když jsme zamilované, nechceme vidět na svém vyvoleném žádné chyby. Ale občas se nám přece jenom ty růžové brýle trochu posunou a my si začneme všímat, že se něco děje a je něco špatně.
Článek
Alkohol, který vám pomůže zhubnout a sníží cholesterol. Víte, který to je?
Alkohol, který vám pomůže zhubnout a sníží cholesterol. Víte, který to je? Každý, i ten největší abstinent, si výjimečně dopřeje malou skleničku či kapku alkoholu alespoň k přípitku při zvláštních příležitostech. Existuje však takový alkoholický nápoj, který vám nijak neublíží, naopak vám pomůže shodit nějaké to kilo a hlavně vám zaručeně odbourá cholesterol v krvi.
Článek
Jak využít pivo jinak než k pití? Pomůže vám v domácnosti, na zahradě i v péči o krásu
Jak využít pivo jinak než k pití? Pomůže vám v domácnosti, na zahradě i v péči o krásu Pivo je v Česku nejoblíbenější alkoholický nápoj. Abyste využili všech jeho předností, nemusíte jej pouze pít. Především v domácnosti má pivo několik překvapivých využití, jejichž znalost se bude hodit i vám. Pivo však nachází uplatnění i v péči o krásu, pomůže vám také na zahradě.
Článek
Odteď bude ananas vaším nejlepším přítelem: Pomůže vám v boji proti celulitidě
Odteď bude ananas vaším nejlepším přítelem: Pomůže vám v boji proti celulitidě Za pár týdnů se opět oblečeme do plavek a budeme se slunit na pláži. Je tu ovšem jedno velké ALE. Tím jsou nejen nadbytečná kila, ale i nevzhledné ďolíčky na stehnech a hýždích. Jestli vás trápí zrovna tento problém, naordinujte si čerstvý ananas. Jezte jej a aplikujte přímo na kůži. Pomůže vám při hubnutí, a hlavně omezí vznik celulitidy.
Článek
Jak nejlépe zhubnout v obličeji? Pomůže vám nejen obličejová jóga a vyšší příjem tekutin
Jak nejlépe zhubnout v obličeji? Pomůže vám nejen obličejová jóga a vyšší příjem tekutin Chcete vědět, jak vypadat v obličeji hubenější? Jestli je vaším cílem vyrýsovat obličej, zbavit se povislých tváří nebo i dvojité brady, běžte na to komplexně a dodržujte soubor hned několika pravidel. Co konkrétně vám tedy pomůže nejlépe zhubnout v obličeji?
Článek
Jak se zbavit cucfleků: Pomůže vám banánová slupka nebo zubní pasta
Jak se zbavit cucfleků: Pomůže vám banánová slupka nebo zubní pasta Užila jste si s partnerem vášnivé chvilky, ovšem kromě toho jste si jako vzpomínku na ně odnesla krvavý cucflek na krku? Jestli nechcete, aby tuto modřinu lásky kdokoliv viděl, zbavte se jí. Přinášíme vám několik tipů, díky kterým cucflek odstraníte co nejrychleji.
Článek
Mléko s medem není pouze nápojem pro děti: Pomůže vám s nespavostí a zlepší trávení
Mléko s medem není pouze nápojem pro děti: Pomůže vám s nespavostí a zlepší trávení Vzpomínáte na dobu, kdy jste byli malí a rodiče či prarodiče vám na dobrou noc připravovali vlažné mléko s medem, aby se vám lépe usínalo? Tento nápoj si zkuste pravidelně dopřávat i v dospělosti. Spojení medu a mléka totiž našemu zdraví přináší spoustu zdravotních benefitů.
Článek
Jak se zbavit skvrn od potu na oblečení? Pomůže vám ocet, jedlá soda i kuchyňská sůl
Jak se zbavit skvrn od potu na oblečení? Pomůže vám ocet, jedlá soda i kuchyňská sůl Tento problém řešíme každé léto všichni. Jelikož se během vysokých teplot potíme víc než obvykle, odnáší to zpravidla naše oblečení. Pokud i po vyprání zůstaly na vašem oblíbeném bílém tričku žluté skvrny od potu, rozhodně jej nevyhazujte. Přinášíme vám triky, jak se těchto skvrn zbavíte jednoduše, rychle a především levně.
Článek
Neuvěříte, jak vám pomůže čtení knih. Nepodceňujte sílu ukrytou v příbězích, pomůžete tím hlavně sobě
Neuvěříte, jak vám pomůže čtení knih. Nepodceňujte sílu ukrytou v příbězích, pomůžete tím hlavně sobě V dnešní době plné internetů lidé zapomínají na čtení knih. Je to velká škoda, protože krátké zprávy, které si online přečtou, nikdy nemohou nahradit tu radost z přečtené knihy. Prozradíme vám, proč od toho neupouštět a proč je pro váš mozek důležité čtení knížek.
Článek
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut Máte před sebou celý den, kdy toho máte na vyřizování tolik, že nevíte kam dřív skončit a najednou je tady - šílená bolest hlavy, která přišla právě v nevhod. Naštěstí pro vás máme super jednoduchý trik, který vám zabere jen 2 minuty a rázem bude po bolesti!
Článek
Kubánské oregano neboli rýmovník vám pomůže s ucpaným nosem i kašlem
Kubánské oregano neboli rýmovník vám pomůže s ucpaným nosem i kašlem Mnoho lidí má tuto rostlinku doma jen na okrasu a ani netuší, jakým skvělým pomocníkem pro jejich zdraví je. I přes své „kubánské“ jméno se jedná o bylinku pocházející z jihovýchodní Afriky. K čemu všemu vám tahle rostlina poslouží?
Článek
Jak navrátit zašlému oblečení bělost? Pomůže vám aspirin
Jak navrátit zašlému oblečení bělost? Pomůže vám aspirin Když si z obchodu doneseme bílé oblečení, září už na dálku. Ale jak ho pereme pořád dokola a dokola, jeho zářivost se postupně vytrácí. Prací prostředky jsou předražené a ani po vyprání není barva taková, jakou přípravky v reklamě slibovaly. Scénář, který známe všichni, že?