Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Žena kvůli umělým řasám přišla o všechny své vlastní. Co jí to způsobilo?
Žena kvůli umělým řasám přišla o všechny své vlastní. Co jí to způsobilo? Trendem posledních pár let jsou umělé řasy. Jsou skvělým řešením pro všechny ženy, u kterých matka příroda šetřila a nenadělila jim vlastní dlouhé a výrazné řasy, po kterých všechny tolik toužíme. Navíc je to také dobrý pomocník, který vám ráno při líčení ušetří hromadu času a i odlíčená vypadáte neustále upraveně.
Článek
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení Česká modelka Simona Krainová pobývá se svou rodinou už od února v exotickém Karibiku. Neužívá si však pouze slunce a moře. Kromě toho, že pracuje a dohlíží na distanční výuku svých synů, tvrdě maká také na své postavě. Na svém instagramovém profilu prozradila, jakým způsobem se udržuje ve formě.
Článek
Simona Krainová se pustila do influencerek propagujících sportovní oblečení. „Některé si ho oblečou maximálně v kabince a doma se cpou hovadinama“, vzkázala
Simona Krainová se pustila do influencerek propagujících sportovní oblečení. „Některé si ho oblečou maximálně v kabince a doma se cpou hovadinama“, vzkázala Modelka a podnikatelka Simona Krainová je sportovkyně tělem a duší. Když se na sociálních sítích objeví ve sportovním oblečení, rozhodně si na nic nehraje, protože tento outfit bývá její plnohodnotnou součástí. To ale podle Simony Krainové není případ některých influencerek, které sportovní oblečení propagují naoko a “doma se cpou hovadinama".
Článek
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny Co ideál krásy, který v současnosti vzývá západní svět, od žen vůbec očekává? Krásná žena nosí každý den make-up, cvičí v posilovně, je štíhlá a zároveň správně zaoblená a snaží se co nejdéle zachovat mladistvý vzhled. Každá žena však může ukázat svou výjimečnost, protože se naše společnost stává stále inkluzivnější.
Článek
Psychické týrání je větší problém, než si myslíte
Psychické týrání je větší problém, než si myslíte Ne všechny násilné vztahy musí nutně zahrnovat fyzické týrání. To, že žena není zbitá nebo pohmožděná neznamená, že není týraná. Psychické týrání je často bagatelizováno nebo přehlíženo dokonce i osobou, která ho sama zažívá.