Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co se děje v těle dítěte, když sní "šušeň"? Tohle jste nejspíš ani netušili
Co se děje v těle dítěte, když sní "šušeň"? Tohle jste nejspíš ani netušili Čas od času přijdou lékaři s nějakým výzkumem, který může znít jako opravdu velmi nepovedený vtip, jenže když se nad tím člověk více zamyslí, začne to dávat smysl.
Článek
Jak se chovat při bouřce? Ať už jste doma, v autě, ve městě či v přírodě, držte se několika pravidel
Jak se chovat při bouřce? Ať už jste doma, v autě, ve městě či v přírodě, držte se několika pravidel V Česku zažijeme každoročně 25 až 40 bouřkových dní. Blesky bohužel způsobují nejen požáry, ale také oběti na životech. Proto je důležité vědět, jak se chovat při bouřce doma, ve městě či ve volné přírodě. Na co si dát tedy pozor?
Článek
Co dělat a nedělat při bouřce? Před bouřkou neutíkejte ani si nelehejte
Co dělat a nedělat při bouřce? Před bouřkou neutíkejte ani si nelehejte Bouřka je nádherná, když ji pozorujete z pohodlí domova, ale nebezpečná, když vás zastihne venku. Ať už jste se do ní dostali sami nebo dokonce s dětmi, existuje několik zásad, které vám poradí, co dělat a nedělat při bouřce. Pravděpodobnost, že vás pod širým nebem zasáhne blesk je výjimečná, ovšem nikoliv vyloučená.
Článek
Chyby při osobní hygieně, které si často ani neuvědomujete
Chyby při osobní hygieně, které si často ani neuvědomujete Většina z nás má pocit, že osobní hygienu provádíme na jedničku. Co je na tom pravidelně se osprchovat, vyčistit si zuby, umýt si vlasy, ostříhat nehty, anebo si oholit přebytečné chloupky? Jenže, přiznejte si, i tak děláte nevědomky chyby, kterými svému tělu ubližujete. Které to jsou?
Článek
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení Zatímco my jsme svá dětství trávili převážně běháním po venku a hrou s kamarády, tyhle děti trávily své dětství před kamerami a na účtech měly miliony dolarů. Tyto dětské hvězdičky znal a obdivoval celý svět, co se s nimi ale stalo? Někteří se chopili příležitosti a vybudovali si skvělou kariéru, jiní propadli alkoholu i drogám.
Článek
Karanténu jako ze zlého snu prožívají lidé v Hongkongu: Jejich byty často nemají ani 5 m²
Karanténu jako ze zlého snu prožívají lidé v Hongkongu: Jejich byty často nemají ani 5 m² Vadí vám, že musíte v době nouzového stavu sedět doma, kde máte home office nebo se staráte o děti? Jestli se ve svém bytě či v domě, odkud se jednou denně jdete projít do přírody, cítíte jako ve vězení, musíme vás vyvést z omylu. Jako ve vězení se totiž cítí lidé v Hongkongu. Ve svých miniaturních bytech často nemohou udělat ani krok.
Článek
Američanka opustila 16měsíční dceru a odjela na dovolenou. Dostala doživotí za vraždu
Američanka opustila 16měsíční dceru a odjela na dovolenou. Dostala doživotí za vraždu Její čin rozplakal i ty nejotrlejší policisty. Žena z amerického Ohia vyrazila loni v červnu na 10denní dovolenou do Detroitu a Portorika. Svou 16měsíční dceru však nechala doma samotnou - zavřenou v ohrádce. Batolátko zemřelo na vyhladovění a dehydrataci. Krkavčí matka si nyní vysloužila doživotí za vraždu.
Článek
Krvavé koleno, skákání gumy či Nebe, peklo, ráj. Osvěžte si pravidla těchto her, kterými v nouzovém stavu zabavíte své děti
Krvavé koleno, skákání gumy či Nebe, peklo, ráj. Osvěžte si pravidla těchto her, kterými v nouzovém stavu zabavíte své děti Zabavit děti doma v době nouzového stavu je pro rodiče stále náročnější. Mají už vaše děti dost vyrábění a malování a nebaví je ani koukat na videa na YouTube? V tom případě je naučte hry svého dětství. Z Krvavého kolena nebo ze hry Cukr, káva, limonáda budou doslova unesené. Nepamatujete si už pravidla? Osvěžíme vám paměť.
Článek
Domácí bublifuk pro velké i malé děti: Zabavte své ratolesti nestárnoucí klasikou
Domácí bublifuk pro velké i malé děti: Zabavte své ratolesti nestárnoucí klasikou Bublifuk je nestárnoucím evergreenem, který milují malé i velké děti. S touto hračkou si užijí spoustu legrace i o prázdninách. Jestli jim ale chcete zábavu ještě víc zpestřit, vyrobte jim domácí bublifukovou směs, ze které udělají opravdu velké bubliny. Svým dětem tak přichystáte skvělou prázdninovou aktivitu, u které vydrží dlouhé hodiny.
Článek
Radovan z Lužic natočil blížící se tornádo. Jeho video ukazuje neskutečnou sílu živlu
Radovan z Lužic natočil blížící se tornádo. Jeho video ukazuje neskutečnou sílu živlu Autentické video pořízené ve čtvrtek 24. června v jihomoravských Lužicích obletělo celé Česko. Jeho autorem je místní muž Radovan, který pořídil neskutečné záběry trvající 1 minutu a 39 sekund. Jeho video s blížícím se tornádem zveřejnili na svém twitterovém účtu policisté, kterým jej Radovan osobně přinesl.