Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chtěla, aby její děti začaly po sobě uklízet. Její trik teď sdílí matky po celém světě
Chtěla, aby její děti začaly po sobě uklízet. Její trik teď sdílí matky po celém světě Asi každá máma ví, že starost o děti a domácnost je zápřah na plný úvazek. A co teprve, pokud těch dětí máte víc?! Jednu z maminek už začalo štvát, že musí po svých dětech neustále uklízet nepořádek a rozhodla se s tím něco udělat.
Článek
Kdy stříhat levanduli na dekorace, aby její květy neopadávaly? Podstatná je doba sběru
Kdy stříhat levanduli na dekorace, aby její květy neopadávaly? Podstatná je doba sběru Fialová levandule s podmanivou vůní je oblíbenou bylinkou, kterou můžeme využít na desítky způsobů. Chcete si z levandule vytvořit nádherné dekorace, které vás budou ohromovat svou krásou po celý následující rok? V tom případě je důležité, kdy budete levanduli stříhat. Správným načasováním totiž omezíte následovné opadávání květů.
Článek
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl Je tu léto a s ním nastává doba cestování. Rodiny s dětmi vyrážejí na dovolenou často i letecky. Jistě souhlasíte s tím, že plačící dítě v letadle bývá postrachem všech pasažérů. O velmi nepříjemný zážitek, který vyústil v konflikt s matkou a jejím dítětem, se na sociálních sítích podělil muž, který cestoval první třídou.
Článek
Jak pěstovat dracenu, aby se stala ozdobou vašeho domova: Dracaena marginata naroste do výšky při dodržení několika pravidel
Jak pěstovat dracenu, aby se stala ozdobou vašeho domova: Dracaena marginata naroste do výšky při dodržení několika pravidel Dracena patří k nejoblíbenějším pokojovým rostlinám současnosti a s přehledem ozdobí i ten nejmodernější interiér. Tato nepravá palma s úzkými dlouhými listy může u vás doma narůst do výšky dvou až tří metrů. Musíte se o ni ovšem správně starat. Pokud jste si pořídili oblíbený druh Dracaena marginata, jeho pěstování má hned několik pravidel.
Článek
Komik Kevin Freshwater vyzval v metru neznámou ženu, aby zazpívala Shallow od Lady Gaga: Její nádherný zpěv se stal internetovou senzací
Komik Kevin Freshwater vyzval v metru neznámou ženu, aby zazpívala Shallow od Lady Gaga: Její nádherný zpěv se stal internetovou senzací Anglický komik Kevin Freshwater točí vtipná videa, která pravidelně umisťuje na svém Instagramu. Nedávno vyrazil do londýnského metra, kde cestující žádal, aby dokončili některou ze známých písní. Když oslovil sympatickou blondýnku Charlotte Awbery, ať dozpívá song od Lady Gaga, z jejího výkonu se mu zatajil dech.
Článek
Video s opilou veverkou se stalo hitem internetu. Za její stav mohly zkvašené hrušky
Video s opilou veverkou se stalo hitem internetu. Za její stav mohly zkvašené hrušky Kathleen Morlok z americké Minnesoty zachytila veselou podívanou. Na své zahradě natočila opilou veverku, která si pochutnávala na fermentovaných hruškách. Roztomilé video malého tvorečka, který má problém s rovnováhou, je v současnosti doslova hitem na sociálních sítích.
Článek
Ideální teplota na spaní zajistí zdravý spánek: Jaká je její hodnota pro dospělé, děti a miminka?
Ideální teplota na spaní zajistí zdravý spánek: Jaká je její hodnota pro dospělé, děti a miminka? Topná sezona běží na plné obrátky. Jaká je tedy optimální teplota v bytě či v domě? Není tajemstvím, že ideální pokojová teplota v zimě se liší místnost od místnosti. Taková ložnice či dětský pokoj jsou v tomto ohledu ještě specifičtější. Ideální teplotu na spaní byste měli rozlišovat i podle toho, zda v místnosti spí dospělí, děti či miminka.
Článek
Barva očí není stálá: V kterých případech dochází k její změně?
Barva očí není stálá: V kterých případech dochází k její změně? Máte hnědé nebo modré oči? A přemýšleli jste někdy na tím, jak byste se na svět dívali třeba zelenýma očima? Pak byste měli vědět, že barva vašich očí není rozhodně stálá. Barvu vašich duhovek mohou výrazněji proměnit některé léky, poranění, ale i emoce a stres. V následujícím článku vám o tom prozradíme více.
Článek
Mezi manželi je rozdíl 37 let a opět šokují: 62letá žena a její 25letý manžel touží po společném miminku
Mezi manželi je rozdíl 37 let a opět šokují: 62letá žena a její 25letý manžel touží po společném miminku Když mezi sebou 62letá Cheryl a 25letý Quran uzavřeli manželství, všechny jejich sňatek šokoval. Manželé McGregorovi, mezi nimiž je věkový rozdíl 37 let, však jdou ještě dál. Rozhodli se, že si pořídí miminko. Se společným potomkem to podle svých slov myslí opravdu vážně.