Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vzácnou srážku auta s vlkem v Česku zachytila palubní kamera. Sražená šelma pak utekla do lesa
Vzácnou srážku auta s vlkem v Česku zachytila palubní kamera. Sražená šelma pak utekla do lesa K velmi vzácné nehodě došlo na silnici poblíž Cvikova na Českolipsku. Ženě, která řídila auto, totiž vběhl pod kola vlk. Vozidlo při srážce utrpělo pár škrábanců a otřesená šelma utekla do lesa. Srážku auta s vlkem zachytila palubní kamera. Video této kolize následně zveřejnila na svém YouTube kanále Policie ČR, zhlédnout jej tak můžete i vy.
Článek
Video z nehody v Bratislavě, při které zemřelo 5 lidí: Bezpečnostní kamera zachytila, jak se to stalo
Video z nehody v Bratislavě, při které zemřelo 5 lidí: Bezpečnostní kamera zachytila, jak se to stalo Stačilo několik sekund a stát v nesprávnou dobu na nesprávném místě. V neděli 2. října večer smetlo osobní auto v centru Bratislavy skupinu lidí, kteří čekali na zastávce MHD na autobus. Bilance je hrozivá, 5 mrtvých a zraněných. Hororovou nehodu zachytila bezpečnostní kamera, na jejíchž záběrech je vidět, že za autem zůstala pouze ohnivá čára.
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.