Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
13letý hrdina: Školák zachránil autobus plný dětí, když řidička náhle zkolabovala
13letý hrdina: Školák zachránil autobus plný dětí, když řidička náhle zkolabovala Když se 13letý Dillon Reeves vracel školním autobusem domů, nečekal, že bude v ohrožení života a že zachrání životy i svých 66 spolužáků. Řidička autobusu totiž náhle zkolabovala, Dillon však pohotově převzal řízení a vozidlo bezpečně zastavil. Jeho hrdinský čin zachytila kamera - chlapcova duchaplná reakce ohromí i vás!
Článek
Horor pro každou mámu: Děti si nepozorovaně oholily vlasy elektrickým strojkem
Horor pro každou mámu: Děti si nepozorovaně oholily vlasy elektrickým strojkem Nůžky v rukou dětí nejsou rozhodně tím nejlepším předmětem. Možná, že i vy jste si jako malí rádi hráli na kadeřníky a zastřihli si přinejmenším ofinu. Co když se ale do rukou dětí dostane holicí elektrický strojek? Následky jsou ještě horší! Své o tom ví americká maminka Stephanie Plucknette, které její děti připravily pořádný šok.
Článek
Domácí bublifuk pro velké i malé děti: Zabavte své ratolesti nestárnoucí klasikou
Domácí bublifuk pro velké i malé děti: Zabavte své ratolesti nestárnoucí klasikou Bublifuk je nestárnoucím evergreenem, který milují malé i velké děti. S touto hračkou si užijí spoustu legrace i o prázdninách. Jestli jim ale chcete zábavu ještě víc zpestřit, vyrobte jim domácí bublifukovou směs, ze které udělají opravdu velké bubliny. Svým dětem tak přichystáte skvělou prázdninovou aktivitu, u které vydrží dlouhé hodiny.
Článek
Krvavé koleno, skákání gumy či Nebe, peklo, ráj. Osvěžte si pravidla těchto her, kterými v nouzovém stavu zabavíte své děti
Krvavé koleno, skákání gumy či Nebe, peklo, ráj. Osvěžte si pravidla těchto her, kterými v nouzovém stavu zabavíte své děti Zabavit děti doma v době nouzového stavu je pro rodiče stále náročnější. Mají už vaše děti dost vyrábění a malování a nebaví je ani koukat na videa na YouTube? V tom případě je naučte hry svého dětství. Z Krvavého kolena nebo ze hry Cukr, káva, limonáda budou doslova unesené. Nepamatujete si už pravidla? Osvěžíme vám paměť.